View Full Version : Sylwester
Siemanko, pytanko, jak się ubieracie na sylwestra? Wiem, że to jeszcze miesiąc ale już przygotowania czas zacząć.
Sam zakładam jakąś koszule, air maxy pasujące do g-shocka, spodnie czarne slimy jeansy (nie rurki). , i pewnie jakiś podkoszulek na ramiączkach pod spód żeby nie było widać potu na koszuli ^ ^, czekam na ciekawe propozycje.
Delorian17
30-11-2012, 10:07
Ja osobiście ubieram się zależnie od tego, gdzie go spędze.
Jeśli u dziewczyny to stroił się nie będe, jeśli pojdziemy na jakąś imprezkę domową to coś w stylu tego co mówisz, jeśli składkową to koszula, kamizelka itd :D
maxy, chino, fajny t-shirt + bluza/kaptur + full/snap, spontanicznie aka g!mb
N-series
30-11-2012, 16:02
pewnie koszula+jeansy +buty do garniaka xd ,zobaczymy ,liczy sie gdzie i z kim
Trochę głupi temat. Też zależy po prostu gdzie idziesz i jaki masz styl. Czekając na ciekawe propozycje to serio... Ubierz się jak Ci wygodnie i jak ci najlepiej. Ktoś ci powie abyś założył mokasyny to założysz? ;D ja pewnie dżins - sweter/bluza/koszula, tyle
Sasha Rookslayer
30-11-2012, 17:23
Jasne dziny, koszulka polo z kołnierzykiem do góry, sikor, maxy, skarpetki, majtki.
Zarexoholik?
30-11-2012, 19:14
skarpetki, majtki.
Dobra opcja.
#topic
Idę na domówkę, więc będą to normalne luźne jeansy, luźna koszulka, luźna bluza.
Idę na domówkę, więc będą to normalne luźne jeansy, luźna koszulka, luźna bluza.
Podobnie.Tyle, że na pewno będzie się działo i raczej założę jakieś fajne dresy/ew. baggy + koszulka a na niej bluza.
#zalezy, jeszcze nie wiem gdzie lece ale najprawdopodobniej bedzie to klasyczny moj stroj czyli koszulka bluza slimy jeansy maxy czapka kurtka no i gazu
Czarodziej Xardax
01-12-2012, 11:58
papcie, panda, hota, uw, bh, szamanki i panda amulet :rolleyes::cool:
# jeansy, poszula/koszulka/swetr ;)
Ryśku xD
01-12-2012, 16:45
Nie wiem jak się ubiorę i wgl czy gdzieś pójdę niestety jestem do 18 w pracy . . .
Ja bez względu na wszystko postaram się wbić w jakąś spódniczkę ;)
Jolka4346
18-12-2012, 19:36
Jak sylwester to sukienka :D Spódnice są dla bibliotekarek i do pracy ;p
Jak sylwester to sukienka :D Spódnice są dla bibliotekarek i do pracy ;p
A gdzie Ty pracujesz :D hehe
#t
Ubieram się na luzaka i wbijam w jakąś imprezę żeby ogarnąć dobra fazę:)
Jolka4346
18-12-2012, 20:00
no cóż... w takim właśnie biurze nudziarskim :D Mała czarna, te sprawy ;) Takie czasy, jest płaca to się nie wybrzydza :P Ale chyba rozumiesz, że nie mogę powiedzieć gdzie, jak tak napaszkwiliłam :P
JolantaZ32
19-12-2012, 17:32
Skąd wiedziałeś że ja do biblioteki a tak na poważnie to zależy od imprezy trzeba dopasować styl
joanna1111
20-12-2012, 20:10
domówka w stylu balu przebierańców :) a mój strój to Alicja z krainy czarów ale nie ta z bajki tylko z gry :P
skarpetki, majtki.
Więcej nie trzeba żeby spędzić sylwestra z tibią : )
_t
Tylko dresowy styl dziwko!
Τettmeier
20-12-2012, 20:24
Ja to koszula + slimki jak zwykle, w święta oraz w Sylwka ;) Kolory inne na kazda okazje ;) Sylwek granatowa w swieta bardziej galowo czyt jasno-niebieska, biala z jakims wzorkiem, moze na to swetros
pozdroS!
Bastek10
20-12-2012, 21:27
Sylwester spędzam tak samo jak rok temu czyli u Qbeła (; Jak się ubiorę to jeszcze nie wiem bo jest jeszcze trochę czasu do tego lecz wiem że to będzie inny sylwester niż od kilku lat gdyż spędzam go bezalkoholowo ;> 8 czerwiec 2012br. ostatni raz miałem alkohol w ustach (;
solcowna
21-12-2012, 14:26
w domu spedze sylwka z rodzina
Anonymous
31-12-2012, 17:40
airmaxy + rurki/slimy czarne, jakis fajny t-shity lub koszula w krate:D
Palladyn Zlosci
31-12-2012, 17:54
Ja sylwestra mam u siebie, juz jestem gotowy czekam na gosci.
Ciemne jeansy, koszulka, biale skarpetki i laczki.
Sir Krystian
31-12-2012, 22:18
Gumaki,bluza dresowa,spodnie od garnitura,jedna skarpetke i stare gatki a no i sweterek pod bluze aaa i najwazniejsze slomiany kapelusz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.