PDA

View Full Version : Czym si? sta?o Apo?

FutrzaneFutro
30-11-2012, 09:07
Witajcie drodzy gracze i Ty najwspanialsza Ekipo. Wróciłem na Apo z myślą że, nic się nie zmieniło względnie od tych 6 lat. Pomyliłem się, postać o poziomie 1000 nie ma żadnej wartości co by było parę lat temu do pomyślenia. Druga sprawa wyczytałem na forum że jest sporo Tutorów lecz ja od 2 tygodni żadnego nie widziałem. Z drugiej strony nie wiem jakim cudem macie taki tupet ignorować swoich graczy. Myśle że prawda jest taka Mortis z Tygrysem się nachapali kasy, zresztą waszej kasy. Teraz z łaską coś zrobią. Kiedyś też byliście nie fer bo sprzedawaliście LvL (Przykład Drako 15m lvl), ale teraz to już naprawdę przegięcie. Podziwiam te 100 ludzi która jednak tu gra... A nie może nie podziwiam bo połowa to gimbaza która nie ma co z kasą robić i ładuje w wasze grupe tyłki. Jeżeli jakimś cudem odczytasz to "drogi" Mortis'ie lub Tygrysie po prostu przypomnijcie sobie dobre czasy i kolejki po 2 godziny. Dla mnie Gra w Tibie 7.6 to czysta pasja taka odskoczna od żeczywistości, ale nawet już Apo nie daje tego. Na kilometr czuć że to Mazurek II.

Sasha Rookslayer
30-11-2012, 09:22
FutrzaneFutro, własnie widać, jak grałeś 6 lat temu <ok>. Co Ty myślisz, że przez 6 lat nic sie nie zmienia:eek:? Codziennie świat się zmienia...
Od 2 tygodni nie widzisz żadnego tutora, a to ciekawe..
Wejdz na liste zbanowanych, to zobaczysz, że codziennie ktoś siedzi, więc jeżeli nie wiesz, to nie pisz takich głupot, oki? Mortiis stworzył ten serwer, więc ma prawo do zarabiania kasy, nie widzę tutaj zdziwienia. Administracja sprzedawała mlvl ;O? xdddd Spoko XD.
Uwierz drogi autorze tematu, że ludziom nudzi się stary klimat Tibii i przechodzą na nowsze Tibie, kiedyś grało po 800 osób, dziś po 150. Było to wiadome, że liczba graczy nigdy nie zostanie taka sama jak kiedyś...

Widać, że tu nie grałeś w ogóle, a piszesz swoje bajki wyssane z palcy, by kogoś zniechęcić do gry, lecz uwierz, że Ci to nie wyjdzie.

Sorc Aka Siochacz
30-11-2012, 10:36
Dla mnie Gra w Tibie 7.6 to czysta pasja taka odskoczna od żeczywistości

Lol co miałeś z Języka Polskiego?
Napewno 1 :D

Temat do zamknięcia.
Wszystkim noobom STOP!

#T
Człowieku GM są włączeni tylko tyle,że wolą sprawdzać graczy zamiast odpisywać na raporty.

.Animal.
30-11-2012, 10:56
Lol co miałeś z Języka Polskiego?
Napewno 1 :D

Temat do zamknięcia.
Wszystkim noobom STOP!

#T
Człowieku są GM włączeni, Tylko tyle że wola sprawdzać graczy niż odpisywać na raporty.

Jedno jest pewne Wy NA PEWNO macie 1 :(

APO to syf
Pozdrawiam

KaZeK
30-11-2012, 12:32
Na kilometr czuć że to Mazurek II.

Radze przeczyścić jamy nosowe. Mazurek to APO II.

#t
Nic się nie stało. Taka była, jest i będzie kolej rzeczy. Każdy serwer to czeka.

#down
'Matka wie że ćpiesz?'

Zii Baba
30-11-2012, 14:19
Każdy serwer to czeka.

UPADEK, czeka swiat, wszechswiat i chuj wie co jeszcze xD Krolestwo niebieskie ! GRR
@t
Powiem Ci tyle, fakt, apo sie zmienilo nie do poznania, troche na lepsze i troche na gorsze... Nie wszystko jest idealne...
PS.
Drako nie kupil m lvl, dostal go rzekomo za pomoc ekipie(?)

'Boonek'
30-11-2012, 14:42
Co wy piedolicie w ogole XD Jakby apo bylo takim gównem jak mowicie to nikt z was by tu nie gral, nie wypowiadal sie.. ;o A mimo wszystko nadal tu jestescie, tyle lat! Mam beke za kazdym razem jak widze takie placze, fajnie sie gra mapa jest dobra, balans mniej ale nigdzie indziej takiego systemu pvp.. questy sa ***** duzo tu rzeczy jest... pilnuja boterow robia najazdy... upy nie zbyt czesto ale to w koncu OTS... czego wy wymagacie..

Zarexoholik?
30-11-2012, 18:08
W ciągu tych 6 lat się tyle zmieniło, a ty liczyłeś, że nie będzie update'ów i nikt nie będzie expić/skillować? Czas leci, ludzie grają, więc i wiele się zmienia. Wytrzeźwiej facet i popracuj nad ortografią.

First Capitan Rook
30-11-2012, 18:09
W ciągu tych 6 lat się tyle zmieniło, a ty liczyłeś, że nie będzie update'ów i nikt nie będzie expić/skillować? Czas leci, ludzie grają, więc i wiele się zmienia. Wytrzeźwiej facet i popracuj nad ortografią.

Zgadzam się z tą wypowiedzią w 100% a jak ci "APO" teraz nie pasuje bo twoja postać jest nic nie warta to nie graj kto ci każe.. :confused:

Ali Baba
30-11-2012, 18:15
Grałeś może ostatnio w tibia rl?

Ja ci mogę śmiało napisac, że apo to syf a tibia rl to gówno. Sam zdecyduj co jest gorsze- wiadomo tibia rl. Tam już nigdy topki nie dogonisz, tutaj kwestia ponad roku i masz 3k+ lvl.

friku
30-11-2012, 20:12
no racja ;/ pamiętam ten klimat. ***** jak boli ta świadomość przemijania na apo, teraz obowiazki itp, niektórzy piszą, że tibia mało kogo już obchodzi. Może za późno sie obudziłem, ale dziwnie teraz tak, prawie w ogóle nie ciągnie gry, kiedyś nocki sie waliło a teraz....

Xzaz!t
30-11-2012, 22:33
odskoczna od żeczywistości
[żeczywiście] masz rację :eek:

bo połowa to gimbaza

May 28, 1993 (19)
19 lat? Proponuje słownik, zamiast "odskoczni od żeczywistości"

Wejdz na liste zbanowanych, to zobaczysz, że codziennie ktoś siedzi, więc jeżeli nie wiesz, to nie pisz takich głupot, oki?

Szkoda tylko, że potrafią banować(a nawet i to im nie wychodzi), a na pieprzony raport, nie ma kto odpisać. Rozumie, że jak gracze ścigają się z lvl'em, tak "szanowana" administracja rywalizuje, w "tabeli banowania |kto więcej da banów|), ale chyba nie na tym tylko polega, ta jakże "marna" posada?

@Topic
Nie da się tego ukryć... APO to już syf, a każde "zajebiste" update, to tylko kolejny nie wypał, a APO nigdy już nie wróci i w końcu, musicie się z tym pogodzić.

HpX3
01-12-2012, 00:30
Co to za bezsensowne płakanie. Jedne gimby płaczą o upa, a potem narzekają ze sie tibia zmieniła i dodali nowe itemy. Zdecydujcie sie pleby czego chcecie bo to jest nudne.
A kasy mortis nie ma z tego serwa duzo, sądze ze ten serv się ledwie utrzymuje.
Sądze ze server poszedł w bardzo dobrą stronę. Gra się duzo przyjemniej i duzo łatwiej na początku. Nie to co kiedys ze problemem było wbic 200 lvl.
W rl tibi tez mozna powiedziec ze było kiedys 65k ludzi online a teraz jest 20k i to jeszcze same brazole.
Ogólnie ci co grali w tibie wyrośli z grania w gry, a młodzi widzą w tej grze tylko piksele. Zresztą nie dziwie im się jeśli chodzi o rl tibie, ponieważ od początku tam nie da sie grać.
A nikt przeciez na apo nie zaczynał swojej przygody z tibią.
Moje zdanie jest takie ze tibia to przeszłość.
Najlepsze MMORPG ever, ale wszystko ma kiedyś swój koniec.
Tibia nieuchronnie upada i nic nie mozna z tym zrobic, tzn moznaby to zwolnic ale cipsoft jest uparty.

A autor tematu chyba jest nie dorozwinięty żeczywiscie.

Juxxifi
01-12-2012, 01:40
Dla mnie Gra w Tibie 7.6 to czysta pasja

Żeczywiście masz fajną pasję, ale imho chuj Cię powinno obchodzić kto na co wydaje pieniądze, kto na tym zarabia i ile. Masz prawie 20 lat, a zachowujesz się jakbyś wczoraj z drzewa spadł i nie wiedział, że każdy w miarę ogarnięty ots nie utrzymuje się z "mamo, daj mi". Nie musisz się żalić, że Ci się nie podoba, że odskoczyłeś od żeczywistości i nie wiedziałeś, że nikt na Ciebie nie będzie czekał sześć lat aż wrócisz, idź, szukaj innych serwerów z klimatem, który Ci będzie odpowiadał, tylko nic nie pisz na forum tych otsów, bo znowu sobie przypału niepotrzebnie narobisz^

Soi
01-12-2012, 02:00
@up
Rzeczywiscie... ^.^
rzeczywistosci... ^.^

A co do tematu... Byl czas, ze Mortiis kosil spory chajc z tego serwera, ale przy obecnej liczbie graczy... mysle, ze starcza na dedyka i moze pol literka co tydzien i to all co ma z tego otsa.
Teraz kwestia tego jak maja "wyjebane.." Rob cos, wkladaj w to sporo czasu i zobaczysz po jakim czasie Ci sie znudzi.. Wypalili sie i tyle, juz nie maja tyle motywacji zeby gonic z nowinkami itd.. serwer jest na tyle dopracowany i wprowadzonych ma X Questow, X itemow i roznych innych, ze spokojnie moga teraz miec "wyjebane" bo tyle lat co pracowali na to, to spokojnie moga odstawic APO na drugi plan...
Nie pasuje? Nie graj. Ja juz od jakichs 2 lat nie gram tak zeby logowac kilka razy w tygodniu... Pacca to juz z dobry rok nie kupilem, bo mi sie sporo rzeczy nie podoba w postepowaniu adm jak i graczy... A wy zamiast po prostu przestac ladowac kaske do jego/ich (nie wiem w jaki sposob sie oni rozliczaja i poweim szczerze, malo mnie to..) kieszeni to nie potraficie oderwac patrzalek od monitora i przestac nakurwia* wardy... Ale narzekac, to kazdy pierwszy ;]

Rekrut
01-12-2012, 09:42
Nic się nie stało... Nie pasuje komuś tu grać to do widzenia:D Proste... Ktoś kupuje postacie za złotówki? ale to nie wasza kasa to co was to interesuje? Czepiacie się wszystkiego co nie powinni was interesować. Piszecie o kimś "gimby" a ile sami macie lat? Gm, tutorzy maja też swoje życie realne i nie będą siedzieć 24h na dobę bo wam się tak podoba... "autor tematu jest niedorozwinięty":D
Siema hehe

John Cena
01-12-2012, 13:03
Apo nie jest takie jak było kiedyś po 800 graczy,ale czas leci do przodu i każdy serwer kiedyś padnie,powstają nowe klienty 9+ i ludzie wolą na nim grać