View Full Version : Czy apo nied?ugo upadnie?
chciałbym w tym temacie zapytać o prawdziwą ocenę, tzn. od lat tak mówią, że apo niebawem upadnie, to koniec ots itp. a tak naprawdę jak jest? tzn. w jakim tempie mniej więcej leci w dół lub może widać poprawę? napiszcie szczerze jak jest xd
Hmm apo powoli upada ale ja widze poprawe w malym stopniu ;p
Kiedy apo upadnie - jak naprawie kompa ;)
First Capitan Rook
30-11-2012, 16:14
chciałbym w tym temacie zapytać o prawdziwą ocenę, tzn. od lat tak mówią, że apo niebawem upadnie, to koniec ots itp. a tak naprawdę jak jest? tzn. w jakim tempie mniej więcej leci w dół lub może widać poprawę? napiszcie szczerze jak jest xd
Nie apo nie upadnie. Sasha by się pociął.
Obstawiam,że z dzisiejszymi możliwościami światowych komputerów co dziennie wychodzi 1 gra na wysokim poziomie i coraz bardziej się to rozwija nic nie updanie bo we wszystko będzie max do 100 graczy nawet jeśli to ludzie z czasem cofną się do starej klasyki grą zwaną tibia !
scimex pallll
30-11-2012, 16:34
Mnie to nie interesuje, poniewaz nie gram na APO. 21.12.2012 jest koniec swiata, wiec pomysl co zrobisz w tym dniu! a nie o apo myslisz.
Pjona
APO upadnie kiedy graczy nie będzie, a ich jest stopniowo mniej. Kiedy? nie wiem. Popytaj ludzi co grają w to jeszcze, zarexy czy inni oddani tej grze. Zresztą tak samo będzie z tibią, staje się coraz mniej popularna. Na APO jest dużo tych samych graczy, którzy po prostu dorośli, wiek się zwiększył i też nie mają tyle czasu ani chęci na tą grę. A reklam chyba nie ma, aby przybywali nowi. Najlepszą reklamą jest reklama od kolegi, a skoro tak mało osób gra to czarno to widze
#down
a co miał napisać, że upadnie np za miesiąc, bo graczy nie ma? to nikt inny by nie zaczynał na nowo grać
Sasha Rookslayer
30-11-2012, 17:21
Serwer APO nigdy nie upadnie, ani go nigdy nie wyłączymy.
Słowa Mortiisa mowią za siebie, serwer nigdy nie upadnie. Tyle w temacie, można zamknąć, bo tylko ludzie panikują.
Słowa Mortiisa mowią za siebie, serwer nigdy nie upadnie. Tyle w temacie, można zamknąć, bo tylko ludzie panikują.
Słowa Mortiis'a zapewne doprowadziły Cie do takiej ekstazy, że przez tydzień na samą myśl o tym, zmieniałeś bieliznę.
@topic
Upadnie jeśli będzie 0 graczy online, popatrz na idiote wyżej mnie i pomyśl czy jest możliwe, żeby było ziroł graczy na serwerze.
Zarexoholik?
30-11-2012, 21:07
Dlaczego APO miałoby upaść? Przecież ciągle na serwerze grają ludzie. 100 osób to wcale nie jest mało. Jak będzie wprowadzony update to znowu liczba graczy wzrośnie. Niektórzy nie grają, ponieważ wykonali wszystko co było do wykonania, zdobyli wszystko co było do zdobycia - wieje nudą [w tym ja], ale jak zostanie dodane coś ciekawego bankowo liczba graczy online wzrośnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.