PDA

View Full Version : Nowy quiz - 100 pyta?, moja propozycja

friku
30-11-2012, 23:00
Po udzieleniu przez pierwszą osobę poprawnej odpowiedzi, reszta graczy ma na to jeszcze 5 sekund. Po tym czasie wyświetlona zostanie informacja o tym, jaka odpowiedź była prawidłowa. Czas między tą informacją, a następnym pytaniem to 30 sekund.

Dlaczego tak dawno był ostatni quiz (chyba drugi ogółem). Moja propozycja jest, by organizować quiz z tyloma pytaniami przynajmniej raz na 2 miesiące, według mnie to ciekawsze niż jakieś durne loterie. Co ciekawego w położeniu kasy i klikaniu? temu chyba nikt nie zaprzeczy. Dlatego właśnie proponuję quiz od czasu do czasu i zamiane z 5 sekund na odp na 6-8. To było coś nie rozumiem was :confused:

Pit
01-12-2012, 11:48
Akurat quiz to była świetna sprawa, chciałbym żeby jeszcze kiedyś był taki event na apo. Ale mimo wszystko dobrze, że dzieje sie cokolwiek niż nic ;)

Zaznaczam tak

Sasha Rookslayer
01-12-2012, 13:04
Dlaczego tak dawno był ostatni quiz:confused:

Tak dawno był ostatni quiz, ponieważ Administracja nie ma czasu na takie urozmaicenie i ma w dupie ten serwer.
Takie quizy powinni robić raz na miesiąc, a nie raz na pół roku.

Oczywiście jestem na tak. Urozmaiciłoby ten nudny serwer.

Faamous
01-12-2012, 13:09
Pewnie, że jestem na TAK. Zajebista sprawa z tym quizem, zawsze było dużo zabawy i beki XD

KaZeK
01-12-2012, 13:38
Dlatego Tygrys zaproponował utworzenie gry LOTTO (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=113147). Polecam przeredagować jego propozycje od deski do deski.

#t
Co do Quizu pozostaje neutralny, gdyż utworzenie pytań zajmuje jednak dużo czasu, a Administracja nie zawsze go ma.

Mr Fsza
01-12-2012, 13:46
Powiem tak macie zajebiste zmienne zdanie .

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=104842

pisałem już w tym temacie odpowiedź.

TAK.

Domcio Old
01-12-2012, 13:53
Jestem na tak, Quiz by sie przydal na APO, urozmaicilo by to gre, na odpowiedz by mogli dac te 7 sekund:). Nagrody by mogly byc w postaci nawet PACC :)

~#*Nalesniczek Zla*#~
01-12-2012, 14:04
Quiz dobra sprawa, ale z sensownymi nagrodami ;)

First Capitan Rook
02-12-2012, 14:42
Moim zdaniem gra tibijska to nie żadna loteria czy też quiz.. tu się tylko expi robi questy , skilluje + pvp i tyle w temacie jestem przeciw.

Palldinowsky
02-12-2012, 20:14
Tak dawno był ostatni quiz, ponieważ Administracja nie ma czasu na takie urozmaicenie i ma w dupie ten serwer.
Takie quizy powinni robić raz na miesiąc, a nie raz na pół roku.

Oczywiście jestem na tak. Urozmaiciłoby ten nudny serwer.

boze sasza placzku to co ty tu jesczze robisz? buashahshash narzekaj dalej g*****e

@
Nie potrzebne to tylko strata czasu ;p