View Full Version : Poprawa balansu postaci oraz inne;]
mitsuhide v100
02-12-2012, 11:41
1. Aby balans sie wyrównał najlepiej byłoby usunac uw z serwa a w miejsce tego dac jakis nowy quest lub kcc
2. Zwiekszyc vite u ms'a
3. Zwiekszyc ładowanie many za pomocą manafluidow u rp 600-650 od 1k lvla, u prof magicznych od 1k 700+many
1. Raczej nie wejdzie, ba nie wejdzie na 100 %.
2. Nie, w ogóle dlaczego ?
3. Nie mam zdania.
twoje propozycje są żałosne , 1.usuną uw bo ci się tak nie widzi ? Poprawili je dal EK , balans jest dobry.
2.Vita jest wystarczająca , sam gram ms/ek i jest git.
3. Buasuhasuhasuhauhauhs
Było już tyle teamtów podobnego typu .. I ten powinien zostać usunięty a autor otrzymać warna , takie jest moje zdanie . Elo.
1 i 2 niebardzo, ale zwiększenie manasowania u rp i magicznych profesji jest dobrym pomysłem, tylko tutaj troche przesadziłeś.
Sasha Rookslayer
02-12-2012, 12:50
1. Aby balans sie wyrównał najlepiej byłoby usunac uw z serwa a w miejsce tego dac jakis nowy quest lub kcc
2. Zwiekszyc vite u ms'a
3. Zwiekszyc ładowanie many za pomocą manafluidow u rp 600-650 od 1k lvla, u prof magicznych od 1k 700+many
1. Wprowadzili uw, a teraz mają te skasować? nie przejdzie.
2. Vita u ms'a jest dobra, więc nie wiem po co płaczesz? nie przejdzie.
3. Proszę Cię, ale nie ułatwiajmy już tak bardzo gry. Nikt nie narzeka, tylko Ty.. nie przejdzie.
Jednym słowem, twoje pomysły są chujowe. Jestem na nie.
.LOGEST.
02-12-2012, 13:17
Siemcia, ja tu tylko w sprawie vity u msa, ona jest dobra, ale tylko na low lev. Potem to już jest żałosna na 2k+.
Co do manasek to jest to zbędne, a uw jest spoczko tylko ek/rp biją z niego zdecydowanie za dużo w stosunku do ed/ms. Powinno być odwrotnie, bo to przecież magiczne mają mało hp.
Pa
First Capitan Rook
02-12-2012, 14:31
1. Wprowadzili uw, a teraz mają te skasować? nie przejdzie.
2. Vita u ms'a jest dobra, więc nie wiem po co płaczesz? nie przejdzie.
3. Proszę Cię, ale nie ułatwiajmy już tak bardzo gry. Nikt nie narzeka, tylko Ty.. nie przejdzie.
Jednym słowem, twoje pomysły są chujowe. Jestem na nie.
Skąd ty baranie wiesz czy vita u ms'a jest dobra czy nie skoro nigdy tą profesją nie grałeś bo siędzisz na wyspie początkujących co za kre...:confused:
Nic nie przejdzie z tego co opisałeś może popracuj nad swoja propozycja i wtedy wstawisz wersje poprawiona.
Palldinowsky
02-12-2012, 20:09
moze odrazu niech kazda profa sie leczy po 100% i bije 10x wiecej i nie bedzie placzu kk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.