Zaloguj się

View Full Version : Nowy rook i main na obecnym servie (exp x2)

friku
02-12-2012, 12:24
sorry, ale źle mnie zrozumieliście(nie zamykajcie tematu). Chodzi mi o to, że gracze chcieliby nowy serv 7.6, ale to nie przejdzie a mi tu chodzi o 2 światy na obecnym serwerze. Po prostu byłyby 2 mainy i 2 rook (obecny i nowy gdzie wszystko od zera, w żaden sposób zależny od pierwszego, choć statystyki online dla obu te same), na nowym rooku i main exp 2, stara mapa. Komentujcie.

Człowieku, nikt by nie chciał takiego czegoś, więc nie pisz tutaj o graczach, aby chcieli 2 światy na jednym serwerze. Nie ma miejca na mapie, nie rozumiesz?
Jestem na nie.

a jakos osobny serwer 7.6 taki od zera i trudniejszy chcą, więc co szkodzi umieścić nowy świat na obecnym? skoro rook i main są osobne, to mogliby dodać nowy rook i nowy main. Każdy by decydował czy chce grać na obecnym mainie czy na nowym trudniejszym

omg nowy main rozumiecie ??

tak jak zaczynacie i jesteście na 1 lvlu na rooku, to według mojego pomysłu byłyby 2 rooki do wyboru obecny i nowy gdzie np. exp x2, stara mapa a wszystko na jednym servie, tak jak rook oddzielony jest od maina woda tak tu powstałby kolejny rook i kolejny main. Wszystko na 1 servie prościej sie nie da;/

Sasha Rookslayer
02-12-2012, 12:38
Człowieku, nikt by nie chciał takiego czegoś, więc nie pisz tutaj o graczach, aby chcieli 2 światy na jednym serwerze. Nie ma miejca na mapie, nie rozumiesz?
Jestem na nie.

KaZeK
02-12-2012, 13:29
Tygrys (lub ktoś inny z Administracji) wiele razy tłumaczył że w obecnej sytuacji nowy serwer 7.6 nie powstanie (a tym bardziej taki gniot jaki Ty zaproponowałeś).

Jestem na nie.

First Capitan Rook
02-12-2012, 14:27
Tygrys (lub ktoś inny z Administracji) wiele razy tłumaczył że w obecnej sytuacji nowy serwer 7.6 nie powstanie (a tym bardziej taki gniot jaki Ty zaproponowałeś).

Jestem na nie.

Jak on jest gniotem to ty kim jestes? Beka z Ciebie dzieciaku.

Niestety chłopaki mają racje nowy serwer 7.6 nie przejdzie chyba że na starej mapie apo z przed hmm ? 5-6 lat wtedy najlepiej się grało.

Jestem na Tak. ( w tej wersji która opisałem )

First Capitan Rook
02-12-2012, 14:37
omg nowy main rozumiecie ??

tak jak zaczynacie i jesteście na 1 lvlu na rooku, to według mojego pomysłu byłyby 2 rooki do wyboru obecny i nowy gdzie np. exp x2, stara mapa a wszystko na jednym servie, tak jak rook oddzielony jest od maina woda tak tu powstałby kolejny rook i kolejny main. Wszystko na 1 servie prościej sie nie da;/

To może inaczej może niech zrobią NPC gdzie decydujesz sam o tym żeby expić na mniejszym Expieriance ( 2x ) i te postacie byłyby oznaczone + inne tereny na których tylko mogą expić postacie oznaczone :O .

I tak moim zdaniem nic z tego nie przejdzię administracja nie ma na takie rzeczy czasu:confused:

Mr Fsza
02-12-2012, 15:17
Fajnie by było zrobić taki server choć nawet na jakiś czas tylko zrobią ten 2 to upadnie ten 1 więc tak źle i tak nie dobrze ; 0

Palldinowsky
02-12-2012, 20:11
SZEWCZENKO KOMEBACEK? ;D takie denne propozycje to on musi byc!

@

Nie