View Full Version : [+18]O.S.T.R. & Hades "600 dni" [prod. Killing Skills]
nie będę komentował, podziwiam!
1aEyR0rl5xQ
wspomne o tym, że projekt OSTR x Hades x Emade jest w drodze
@down
Hades najmocniejsze ogniwo HiFi, kozacki gracz
Zarexoholik?
02-12-2012, 19:32
Mocne, właśnie oglądałem. Nie powinieneś tutaj tego wrzucać, za dużo tutaj gimnazjalistów.
Projekt z Hadesem? Porażka.
Brak slow po obejrzeniu tego teledysku.
Teledysk mocny jak na gatunek Hip - Hop, ale tak naprawdę ukazujący szarą rzeczywistość, nie wiem czy klip nie dostanie ograniczenia wiekowego.
Propsuje Adama, 10/10.
^Gpiotras~
02-12-2012, 20:48
"Mówicie rap jest zły, to jaki jest terroryzm? Hę?"
Mocne, brak słów.
Ryśku xD
02-12-2012, 20:53
No i rap niby nie ma przekazu ?! Macie tutaj przykład samej prawdy.
A co do teledysku stwierdzam że nie wiem co to jest ból a Ci ludzie co tam przeżywają to jest po prostu masakra.
Bardzo mocne. Za to lubie Ostrego, jest po prostu soba.
Niuchacz
02-12-2012, 22:38
Bardzo prawdziwe, ukazujące jakim chujowym gatunkiem jesteśmy, szkoda tylko, że my nic nie możemy zrobić. [milionami steruje paru]
Zapomniałeś napisać, że 18+. Drastyczny i szczery teledysk. Sama prawda.
Zii Baba
03-12-2012, 08:13
KOOZAK W CHUJ XD Dojebali i to ostro ! TAK CZYMAC
Ma ktoś jakis inny link? Bo nie moge oglądać :(
Zarexoholik?
03-12-2012, 18:24
Ma ktoś jakis inny link? Bo nie moge oglądać :(
Musisz mieć konto na youtube, w którym masz podany wiek 18+.
#topic
Na obecną chwilę: 408281 - wyświetleń.
scimex pallll
03-12-2012, 18:40
Swiat nigdy nie bedzie taki kolorowy, ale co my mozemy zrobic ?
Mocne
Musisz mieć konto na youtube, w którym masz podany wiek 18+.
#topic
Na obecną chwilę: 408281 - wyświetleń.
Nie ziom, video jest zablokowane w Niemczech, inaczej bym nie pytal. Konto +18 mam na yt.
Patryk1551
03-12-2012, 22:05
Nie ziom, video jest zablokowane w Niemczech, inaczej bym nie pytal. Konto +18 mam na yt.
googluj ;p jest dodatek do firefoxa ktory zdejmuje ta blokade na kraj - nazywa sie proxtube
#
musialem przewinąć w dół, nie lubię takich rzeczy oglądać.
Rozpierdala... Zjebany ten swiat. Dobrze ze zwrocili uwage.
a nie uważacie, że ten kawałek może działać w drugą stronę i jest to zajebista promocja dla nich? niedługo wychodzi ich płyta więc jest to całkiem prawdopodobne, btw. klikanie lajków na fejsie czy oglądanie filmików na yt nikomu nie pomoże, bo wg. mnie jeśli świat nie będzie chciał pomóc to nie pomoże
wywnioskowałem to po tym jak 2sty zrobił blend weekendu z sobotą i zgarnął MEGA, MEGA propsy + np. 3k lajków na fejsie w 24h, a pare dni później puścił singiel z płyty, który odbierze dużo większa ilość odbiorców
@Zarex
ale gdzie ja napisałem, że ich zdanie jest nieprawdziwe? chodzi mi tylko i wyłącznie o sposób zagrywki, nie o treść
btw. Adam jest asłuchalny od dobrych paru lat i nie rozumiem przypierdalania do Hadesa, najmocniejsze ogniwo Hifi, mega flow i dobre wersy o.o
no raczej wszystko prawdziwe, ale czy ktokolwiek w życiu codziennym zwraca uwagę? do odniesień ból i cierpienie każdy ma własną definicje, dla niektórych to będzie wyłączenie serwera a dla niektórych właśnie ten track, smutna rzeczywistość ale nic na to nie poradzimy, więc nie ma co rozpaczać
_
teledysk ostry, ciężko mi się to oglądało
Zarexoholik?
04-12-2012, 18:36
a nie uważacie, że ten kawałek może działać w drugą stronę i jest to zajebista promocja dla nich? niedługo wychodzi ich płyta więc jest to całkiem prawdopodobne, btw. klikanie lajków na fejsie czy oglądanie filmików na yt nikomu nie pomoże, bo wg. mnie jeśli świat nie będzie chciał pomóc to nie pomoże
wywnioskowałem to po tym jak 2sty zrobił blend weekendu z sobotą i zgarnął MEGA, MEGA propsy + np. 3k lajków na fejsie w 24h, a pare dni później puścił singiel z płyty, który odbierze dużo większa ilość odbiorców
Nawet jeśli to i tak ich zdanie na temat tego co tam się dzieje nie jest raczej zmyślone. Zresztą nie widzę sensu w promowaniu się jeśli ma się taka rzeszę fanów jak OSTRy. Hades może się promować, ale obecność OSTRego w jakimś numerze gwarantuje widzów/słuchaczy. Co do 2stego - zgadzam się, typowe zdobywanie fanów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.