Zaloguj się

View Full Version : Nietypowy problem (chodzi o dziewczyn? - najlepsz? przyjació?k?)

Iron Killer
03-12-2012, 20:35
Witam, otóż mam taki nietypowy ,,problem"
Chodzi o to że mam najlepszą przyjaciółkę, którą znam z dzieciństwa i mamy ze sobą wiele wspólnego czyli w przeszłości mieszkaliśmy blisko siebie, gadaliśmy ze sobą (oczywiście dalej tak jest) i dzisiaj też dużo nas łączy np. ten sam typ muzyki itp. Rok temu byliśmy razem na Walentynkach, ja daje jej zawsze prezenty na urodziny i na te mikołajki też zamierzam jej coś kupić, ale nie w tym problem. Chodzi o to że wydaje mi się że ona coś do mnie czuję, ponieważ jak ja jej dam prezent, to ona mi da takiego buziaka, ale to pewnie normalne wśród koleżeństwa chłopaka z dziewczyną, można z nią pożartować, normalnie pogadać, nawet czasami wracamy razem do do domu jak ona nie ma jakiegoś treningu, nawet jedna nauczycielka w szkole i ta moja przyjaciółka to rodzina i u tej nauczycielki też mam przody. Otóż nie wiem czy tego roku mam też ją zaprosić na Walentynki, kupić coś i wiecie, spytać czy zechce ze mną chodzić. Tylko chodzi o to że boje się tego że jak zerwiemy to już nigdy nie będziemy ze sobą rozmawiać, a tego bym nie chciał bo ją na prawdę lubię. Nie chciałbym zerwać między nami tej koleżeńskiej więzi która jest aż od naszego dzieciństwa, a boje się że jak byśmy zerwali to byłaby na mnie wiecznie obrażona i już po przyjaźni.

Proszę pisać co wy byście robili na moim miejscu, zapraszać ją na Walentynki i spytaj się ją o chodzenie czy co, tylko proszę sensowne odpowiedzi, nie wyzywanie mnie od debili (chociaż pewnie i tak wielu pomyśli dlatego że piszę o takim czymś na forum tibii, ale w internecie nie znalazłem takiego ,,problemu" jaki ja mam")

Faamous
03-12-2012, 20:40
na twoim miejsciu zaproponaflbym jej tak zwanego szybiego batonika wienc muwionc ulicznie ssasz albo spierdalasz heheh

pamientaj tydzien na splate siana pozdruwka nara

# gzelo
to bylo takie glenbokie na prawde dzienki za te slowa

Grzelo
03-12-2012, 20:44
Misku powiem Ci z gory o chodzenie to sie ***** pyta w podstawowce jak chcesz byc z panna ktora Ci sie podoba i wzajemnie to sie jej nie pytasz o chodzenie, tylko normalnie stabilnie dzialasz, a co do tej waszej przyjazni to powiem Ci tak ja mialem panne co bylem z nia ponad 3 lata i zerwalismy ale nie zerwalismy kontaktu ze sb tylko po prostu nie jestesmy ze sb, a i co doo tej twojej przyjazni to raczej to od was zalezy jak sie rozejdziecie bo sa rozne sposoby ze sie ludzie rozchodza np wyzywaniem itp albo po prostu pokojowo nastawienie tyle ode mnie, a i zycze Ci powodzenia ;)

# famas
pomoz koledze a nie w chu*a walisz ;) (wiem mnie tez to wzruszylo ;(( )

Kacper
03-12-2012, 20:58
z ciekawosci ile masz lat?

wydaje mi sie, ze odpowiedzi nie powinienes szukac na forach tylko w sercu. czujesz cos do niej sprobuj. nie wyjdzie to trudno, nie trzeba od razu tracic kontakt. aa i nie czekaj do walentynek, zrob to teraz tylko nie pytaj sie 'chcesz ze mnom hodzic lala' tylko wez ja na powazna rozmowe, powiedz ze dlugo sie znacie, czujesz cos do niej i ze chcialbys czegos wiecej, poczekaj co ona na to moze od dluzszego czasu tez odczuwa cos takiego do ciebie i pisze na forum bravo girl ;]

^Gpiotras~
03-12-2012, 22:11
Napisz jej na kartce,
"Chcesz ze mną chodzić? Podkreśl.
TAK NIE"

Lecą na to.

SedaN*
03-12-2012, 22:28
Po pierwsze jak ktoś tam wyżej wspomniał, o "chodzenie" to się pytało chyba w podstawówce (jeżeli jesteś to mozesz wykorzystać ten niezawodny patent), teraz co najwyżej możesz ją zapytać o chodzenie po bułki : / a po za tym zapytaj ją wprost co do ciebie czuje abys wiedzial na czym stoisz, tyle

Demon
04-12-2012, 15:00
jeśli jest normalna + jeśli Ty nie wpadniesz w białą gorączkę po tym jak usłyszysz NIE to czemu macie zrywać kontakt? po prostu dalej ciągniecie przyjaźń, wiadomo, że na początku może być dziwna atmosfera, ale z biegem czasu wszystko wróci do normy, więc ziomek podbijaj i #mróź_wódeczkę

Okey
04-12-2012, 15:57
boże typie, 14sto latki obrażają się po rozstaniu, serio podbijam Viseka ile masz lat? na pewno nie pytaj się "będziesz ze mną chodzić" bo to serio jest tak strasznie dziecinne, że szok. ogarnij temat, użyj mózgu i może sam ogarnij czy nie daje ci żadnych dwuznacznych sytuacji? nikt z nas nie wie jak wygląda rozmowa/spotkania pomiędzy wami a pytanie o takie rzeczy na forach, JAKICHKOLWIEK to jest totalna żenada - co ty kumpli nie masz czy jak. musisz sam ogarnąć sytuacje albo spytać kogoś kto zna i ciebie i ją? następnym razem nie kompromituj się i nie wrzucaj takiego chłamu tutaj bo jeszcze ktoś pomyśli, że to forum meetingowe, pis

'Boonek'
04-12-2012, 15:58
Lol, nie ma czegos takiego jak przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna.. jak ci sie podoba to zaproponuj cos... moze dyskretnie pierw zasugeruj ze cos jest na rzeczy wybadaj powoli.. ale nie czekaj bo ktos ci ja zwinie sprzed nosa i bedziesz mial lipe :mad:

Zycze powodzenia :rolleyes:

A no i nie uzywaj zwrotu
Chcesz ze mna chodzic? tylko
Czy chcesz ze mna być Jedno male slowo, a roznica gigantyczna :)

Patka
04-12-2012, 18:00
Zapytaj się czy coś czuje więcej do Ciebie czy tylko przyjaźń bo rozumiem że się w niej zakochałeś , wiem że się boisz ale jak się nie zapytasz to nigdy się nie dowiesz :rolleyes:

Jeżeli tak Ci tak na niej zależy , więc leć już teraz i się pytaj!! :rolleyes:
Może to już będzie Ta na całe życie , się rozmarzyłam xD :D

Zarexoholik?
04-12-2012, 18:17
mróź_wódeczkę

Jak on z takim pytaniem wyskakuje na forum OTS'a to jak myślisz ile on może mieć lat? Drugi boonek! :confused:

ble ble ble

Boonek wyrywacz tibijskich serc!

#topic

Nie pytaj się tylko działaj świeżak. Najlepszym rozwiązaniem jest dobrze dobrany prezent na walentynki np. char na apo, kcc od Zarexoholika. Masz wiele możliwości... O 'chodzenie' się nie pytaj, bo się tylko ośmieszysz. Od razu jej powiedz, że od dzisiaj jest twoją dziewczyną - i koniec. Musisz być facetem - twardym i stanowczym!

pis joł