View Full Version : Spó?niony Miko?aj!
Ho Ho Ho!
Nasz kochany Św. Mikołaj w końcu do nas dotarł! Pomimo licznych problemów, które sprawiał mu niesforny renifer Rudolf, udało się!
Mikołaj Was serdecznie przeprasza za opóźnienia, ale bądźcie pewni! - Rudolfowi się za to jeszcze dostanie! Jeszcze przyjdzie na to czas...
Jeśli byłeś grzecznym graczem, udaj się na Senję i spotkaj z Mikołajem, a na pewno otrzymasz prezent!
Jeśli jednak masz coś na sumieniu, niestety nie masz po co odwiedzać Mikołaja... Choć kto wie - być może Mikołaj przymruży na to oko?;)
Ho Ho Ho!
Sasha Rookslayer
07-12-2012, 17:33
Nie ma to jak 07.12.12 roku dodać Mikołaja, ale czemu nie wczoraj : /
Jak zwykle nic na Rook, spoko...
Dzięki i cześć.
Tygrys, sorry, ale takim działaniem nic nie pomożesz, nie zachęcisz ludzi spóznionym Mikołajem.
Palldinowsky
07-12-2012, 17:35
HAHAHAHHA dojebal dzien po pff buashhashahsha
@@@@@@@@@22
PIERDOLCIE APO WBIJAJCIE NA MAZURKA !@!@!
Yeah! 1 candy cane :D Dzięki za prezent :)
Vernereq
07-12-2012, 17:39
lepiej dzien pozniej niz wcale nie placzcie c;
nie gram na apo ale zaloguje sie i pozabieram prezenty ;d
fajnie, że na rooku nie ma rok temu była wymówka bo choinka wyschła no to mogliście nie dawać no ale cóż można się tego spodziewać jeśli śnieg zlikwidowaliście we wrześniu dopiero a teraz nawet nie postawiliście tych 5 sqm .
Słabe nagrody i zbyt późno:) Ale dobre i co:)
TuRoczeK
07-12-2012, 17:59
Gówno, gówno i jeszcze raz gówno.
dostałem cukierka ;o
ostro.
Zrobić coś fajnego dla was a i tak będziecie marudzili, co za ludzie :)
Wszedlem wziac prezenty,a teraz komentarz !
Nie ma to jak probowac zalagodzic sytuacje spoznionego pixelowego mikolaja reniferami,w dodatku wstawiajac gotowca z wczesniejszych swiat,elo !
Byłem bardzo grzeczny - dostałem bohy.
Jak co roku, fajna zabawa z tym NPC :D
Zii Baba
07-12-2012, 18:50
a ja se napisalem, ze bylem nie grzeczny a i tak prezent dostalem lol ! XD beka truskawka i 5 platyn ! OBY TAK DALEJ BO MIKOLAJ ZBANKRUTUJE !
Zarexoholik?
07-12-2012, 18:55
Byłem zajebiście grzeczny, odebrałem prezenty 3 charami. 2x fajka wodna oraz stalagmit! :)
Ryśku xD
07-12-2012, 19:02
Spóźniony czy nie ważne że wgl jest :)
Dzięki za miłe upominki ;p
Shakur Shooter !!!
07-12-2012, 19:44
Widać że ekipa ma wyjeba.. na server że nikomu nie chciało się wejść na 5 min i dać mikołaja wczoraj a prezenty to jakaś porażka
Byłem niegrzeczny i Mikołaj nie przymrużył oka :(
Marcelllo
07-12-2012, 20:48
No trochę lipa :P 2x motyl, sprite wand, 50 black pearl, bohy i faja ;d
Ali Baba
07-12-2012, 21:16
ładnie macie mikołaja, a ty tygrys co dostałeś?-fuull eq czy xxxxxxxxx lvl
21:26 Santa Klaus: Ho! Ho! Ho! Czy byles(as) grzeczny(a) w tym roku na APO?21:26 First Viseq: nie21:26 Straciles 300 punktow zycia w walce z Santa klaus
jedyne co dostalem to po pizdzie za 300 hp;/ trudno XDDDDDDDDDDDDDDDD
John Cena
07-12-2012, 21:46
Trochę lipa że 1 dzień przed ale dobre że wogólę daliście dostałem sprite wand,sl,1 truskawkę.
Mamed first
08-12-2012, 00:02
Wasz kogz dostał 1 truskawkę ;o ?
Słabe nagrody, oby w dzień bożego narodzenia były ciekawsze.
Zii Baba
08-12-2012, 00:35
Trochę lipa że 1 dzień przed ale dobre że wogólę daliście dostałem sprite wand,sl,1 truskawkę.
Chyba 1 dzien po XD
@t
Prezenty jak zawsze zaskakuja... XD
Palldinovsky
08-12-2012, 08:36
dzienki za bana ;]]
mogles wgl tego juz nie wprowadzac ;)
Japierdole! Ludzie ogarnijcie się... Mógł w ogolę nie dodawać tego śmiesznego mikołaja w tym pieprzonym pixelowym świecie. Myślicie, że Tygrys(który jedyny cokolwiek tutaj robi) nie ma innych prywatnych rzeczy? Na APO nie jest jak kiedyś, że Mortiis z Tygrysem śmiało mogli utrzymać rodzinę(ale chyba jak zakładali jej nie mieli :D).
Dodadzą - źle
Nie dodadzą - płacz i narzekanie
A ja byłem grzeczny, a nie dostałem ;s XD
Japierdole! Ludzie ogarnijcie się... Mógł w ogolę nie dodawać tego śmiesznego mikołaja w tym pieprzonym pixelowym świecie. Myślicie, że Tygrys(który jedyny cokolwiek tutaj robi) nie ma innych prywatnych rzeczy? Na APO nie jest jak kiedyś, że Mortiis z Tygrysem śmiało mogli utrzymać rodzinę(ale chyba jak zakładali jej nie mieli :D).
Dodadzą - źle
Tłumacze to tobie i wszystkim co myślą jak ty że jak nic nie robią to płacz i jak robią to tez płacz a więc generalnie nic nie robią z serwerem olewka totalna a jak coś zrobią to na odpierd*l byle było więc z tego wynika ten płacz że jak już jakimś cudem zrobią to i tak bez przyłożenia się do tego na odjebke...
Kimus The Master
08-12-2012, 13:32
Jak nigdy mikołaj dzień pożniej, jak zawsze lipne nagrody.. xD
Sherlock
08-12-2012, 16:28
Nie dość, że z opóźnieniem to jeszcze ten sam oklepany pomysł co roku... Jak wam nie wstyd?
morganowski
08-12-2012, 17:01
lipa spozniony i na co to komu ;/ nie wiem co wam przeszkodziło w dodaniu wcześniej, aż taki kłopot
Wam to ***** nikt nie dogodzi
Black Dervil
09-12-2012, 13:34
ja tez dobry prezent dostałem i to napewno dużo kosztuje :D 13:31 You see 50 black pearls.
Przecież Rudolf opóźnił Mikołaja to nie jest jego wina !
Dostałem Sprite Wand, Fajke i Truskaweczke, ale nie liczy się jakość tylko zabawa.
To są tylko upominki, aby była atmosfera tak jak na mikołajki, a Wy chcecie dostać klapy, uw itp. od Mikołaja.
Ogarnijcie się i cieszcie się, że w ogóle jest Mikołaj.
Usernames
09-12-2012, 23:45
Dodadzą - źle
Dodać to oni mogą ale coś konkretnego a nie jak to już ktoś napisal "na odpierdol"
Za takie coś to ja dziękuję. Gdyby dodawali coś fajnego, nikt by nie spinał, a że dodają pomysł zrznięty sprzed roku to sam widzisz.
Nie wiem po co piszecie takie posty typu, że dzień po, jak administracja napisała miała pewne okolicznościowe problemy co do tego i nie mogli wprowadzić z błędami takowego mikołaja, wszystko musi być dobrze uporządkowane, przynajmniej starali się zrobić jak najszybciej i to właśnie powinniście docenić, że w ogóle on się pojawił, bo lepiej, aby był później niż wcale, także skończcie płakać.
#t.
Fajnie, że pojawił się mikołaj, przynajmniej z dniem opóźnienia, ale jest!
Józef Bardeneeburge
13-12-2012, 19:09
ja tam magic plate armor dostałem jak na 15 lvl jestem z tego dumny!
a na gwiazdkę coś będzie ?
Fajnie, że jest Mikołaj przynajmniej coś jest i chyba dobre nagrody ten kto ma kasę po co mu więcej a ten co nie ma nic wystarczy mu takie MPA
Abu Mulha Dzar
13-12-2012, 19:36
Szkoda ale zawsze cos NO NIE? ;D
@@
moze za rok nie zapomna jak bedzie jeszcze apo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.