View Full Version : Po??czenie miast (ogromne tereny)
morganowski
09-12-2012, 21:30
W nawiazaniu do tematu Krsix http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=758097 gdzie wiekszość była na tak, proponuję to samo na 7.6
Na realu jak sobie przypomnicie to na pewno wiecie jak to było iść z depo thais np. na cyc na dole, jak długo się szło, a na apo? Pare chwil i już jesteś koło anni, bez sensu to :/ dlatego pomyślałem, by najbliższe miasta połączyć, ale całkowicie tzn. tak jak np. Thais jest z Venore, sa bardzo daleko od siebie, ale da się dojść i to jest super własnie, że tak długo to zajmuje, a tutaj pare klikniec i już jesteś na sky, na cod. 0 przyjemności z dojścia, wszystko za szybko.
aha i jak jesteś na nie tylko dlatego, że nie mam kolorowego nicku to napisz dlaczego, w przeciwnym razie takie wpisy bede kasował !! wielu zauważyłem jest na nie, a nawet nie doczyta pewnie.
Kimus The Master
09-12-2012, 21:40
Przeciez z city mozna isc na EV/senja/COD z cod na ANK z ank na volcano itd wszystko z buta
To sobie porownaj droge z thais do venore, kiedyś to przygoda była w pewnym sensie, a jaka przygodą jest iść z city do ev ??
Nie zapominaj, że to OTS który nie ma tak rozbudowanej mapy jak real tibia..
do niczego ten ots :( nie bede tu grał
Decyzja należy do ciebie grasz albo nie proste
Zii Baba
09-12-2012, 22:42
Po 1. APO to nie rl Tibia.
Po 2. Nie podoba sie to nie graj.
Po 3. Edytuj posty.
Po 4. Jestem na nie, wyobraz sobie, ze tutaj nie chodzi o to zeby isc 20min z miasta do miasta, to przeciez ots...
Sasha Rookslayer
09-12-2012, 22:56
Jak to napisał Kimus, z City możesz ''prawie'' wszędzie dojść. Po drugie, nie pisz tutaj o realu, bo to jest tylko Ot's. Jest to o wiele mniejsza mapa, więc jak Ty byś to połączył:confused: Piszesz w jednym temacie, że dużo wiesz... Jeszcze w innym, że nic tutaj nie wiesz. W jeszcze innym, że nie grasz tutaj, a teraz piszesz, że nie bedziesz tutaj grał. Wez się zastanów lepiej co Ty ćpiesz chłopaku...
Jestem na nie. Nie pisz już swoich tych dennych propozycji stary.
w przeciwnym razie takie wpisy bede kasował
Nic nie zrobisz.
#t
Są statki, są dywany. Są teleporty od GM ('gdzie Cię kurwo GM TEPE?' - pozdrówki Deads Shooter) Do wyboru do koloru a Ty chcesz z buta łazić. Nie te czasy.
Zarexoholik?
09-12-2012, 23:10
Czego ty typie chcesz? Żeby mapkę powiększyli, bo za szybko z miejsca do miejsca się dostajesz? Chyba lepiej jak nie musisz tracić kilkunastu minut na dojście z miejsca do miejsca. Masz statki, dywany, teleporty, a jak masz skulla to i tak możesz poruszać się między miastami tylko musisz znać przejścia.
orientuj & muka
True & Blue
09-12-2012, 23:27
To sobie porownaj droge z thais do venore, kiedyś to przygoda była w pewnym sensie, a jaka przygodą jest iść z city do ev ??
do niczego ten ots :( nie bede tu grał
Jest w koncu bedzie spokoj na forum a nie burdel jaki wprowadziles.
@
Po co?Podroze miedzy miastami sa bardzo tanie.Nie trzeba zadnego polaczenia.Tak jak na rl? to jest ots...nie musi byc tak samo ze koles z sql spierdala po calej mapie i nie mozna go zlapac..wystarczajace ze na map clicku biegaja po city i ciezko jest dogonic.Jest dobrze jak jest.
Powierzchnią też jest połączone parę miast ale i tak nie trafisz bo się gubisz ;).
Od dotarcia jest statek a jak nei masz na niego kasy to lecisz piechota jak napisałeś podziemia .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.