Zaloguj się

View Full Version : Spamowanie propozycjami

VixenPasja
09-12-2012, 22:20
Zauważyłem jakie głupoty wypisuje morganowski/friku i wpadłem na pomysł, aby wprowadzić limit pisania propozycji np. dwie na jeden dzień.
Ograniczy to spam, wystarczy?

Czlowieku walnales 3 posty i już wprowadzasz zamęt, a nawet nie czytasz uważnie przed zagłosowaniem do czego sam zreszta sie przyznałeś. Może przeczytałbyś najpierw moje propozycje ??

Mam nadzieję, że szybko zbanują Ci konto, pozdrawiam :)

morganowski
09-12-2012, 22:22
Czlowieku walnales 3 posty i już wprowadzasz zamęt, a nawet nie czytasz uważnie przed zagłosowaniem do czego sam zreszta sie przyznałeś. Może przeczytałbyś najpierw moje propozycje ??

Kimus The Master
09-12-2012, 22:24
Jeśli chlopak ma wene niech pisze nawet 10 propozycji dziennie co nie oznacza ze musza byc one trafne

Zii Baba
09-12-2012, 22:46
Jeśli chlopak ma wene niech pisze nawet 10 propozycji dziennie co nie oznacza ze musza byc one trafne

Wlasnie, na moje niech je sobie pisze, moze wkoncu cos wymysli godnego dluzeszego namyslu.
Przynajmniej sobie posta nabije :D

Sasha Rookslayer
09-12-2012, 22:52
morganowski/friku = 1 osoba. Niech pisze te swoje propozycje denne...
Moderatorzy już sami widzieli, że każda propozycja owego gracza jest beznadziejna i najlepiej jakby je kasowali, oraz zamykali..

Każdy zawsze pisze/pisał swoje propozycje, więc nie zmieniajmy tego. Jestem na nie.

True & Blue
09-12-2012, 23:22

A Ty nie napisales ani 1 postu normalnego i zamet siejesz debilnymi propozycjami..wszyscy cie olewaja a Tyh nadal jestes taki pusty i dalej piszesz te zalosne propozycje.

@
Jestem na tak.Powinni jakis limit wprowadzic bo ostatnio to paranoja jest.

Magik
10-12-2012, 08:06
Takie cos nie przejdzie. Nie mozemy ograniczac komus dostepu do forum, tylko dlatego ze ma codziennie dostep do swiezego towaru...
Niestety, ale to my - Ekipa forum, jestesmy odpowiedzialni za to, aby pewne tematy nigdy sie nie pokazaly, tak wiec... trzeba kasowac. A raz na dziesiec propozycji trafi sie cos godnego uwagi. :)