PDA

View Full Version : Morderstwo Krzysztofa Zalewskiego - eksperta zajmuj?cego si? katastrof? smole?sk?!

Demon
10-12-2012, 22:11
To jest wojna. Wojna wypowiedziana nam przez tych, którzy już zamordowali 96 osób. Oni nie cofną się przed niczym
podbijam w 100%, bardzo dobrze opisany cały ten zbieg różnych sytuacji

PILNE! Dzisiaj w Warszawie zamordowano Krzysztofa Zalewskiego, eksperta lotniczego badającego katastrofę smoleńską - dowiedział się portal Niezależna.pl.

Wczesnym popołudniem - po godzinie 14 - do siedziby wydawnictwa Magnum-X przy ulicy Grochowskiej na warszawskiej Pradze wtargnął mężczyzna, który zadał kilka ciosów nożem 46-letniemu Krzysztofowi Zalewskiemu. Mężczyzna zmarł na miejscu. 48-letni napastnik odpalił również ładunek wybuchowy. Doszło do eksplozji, ale siła rażenia nie była duża. Ranny zabójca trafił do szpitala.

Na miejscu zbrodni do późnych godzin pracowała ekipa dochodzeniowo-śledcza.

- Dlatego na razie nie udzielamy żadnych szczegółowych informacji - mówi Niezależnej.pl prokurator Renata Mazur, rzecznik Prokuratury Okręgowej Warszawa Praga.

Według nieoficjalnych informacji sprawcą zabójstwa jest Cezary S., prezes wydawnictwa.

Krzysztof Zalewski był ekspertem lotniczym, którym wielokrotnie wypowiadał się na temat katastrofy smoleńskiej, m.in. na łamach "Gazety Polskiej". Był również jednym z bohaterów filmu "10.04.10" Anity Gargas. Krytykował raporty komisji MAK i komisji Jerzego Millera. Był gościem zorganizowanej dwa miesiące temu Konferencji Smoleńskiej. Jako jedyny dziennikarz z branży lotniczej był też na tegorocznym zjeździe klubów "Gazety Polskiej".

źródło: www.niezależna.pl / www.wykop.pl

co Wy na to? :)

adrian0093
10-12-2012, 22:22
Ta cała sprawa z tym Smoleńskiem to jeden wielki przekręt. Ruscy za tym wszystkim stoją wg. mnie.

Po tak długim okresie czasu nagle pojawiają się jeszcze nieocenzurowane zdjęcia w internecie, kpina. Jednym słowem podsumowując jest to tzw. "śmiech na sali".

Jebać Smoleńsk.

Ebzdy
10-12-2012, 22:23
Ja myślę, że za tymi wszystkimi morderstwami stoją pisowscy emeryci, nie ma dowodów na zamach w Smoleńsku to robią co mogą, żeby społeczeństwo tak myślało, bo przecież co innego mają do roboty??

scimex pallll
11-12-2012, 06:57
Ten swiat coraz bardziej sie robi popierdolony, szkoda slow.

Zii Baba
11-12-2012, 08:26
Jakis pojebany koles i tyle, nie sadze zeby wynajeli tego ''zabojce'' bo raczej nie byli by tak tepi by uniemozliwic ucieczke mordercy, a do tego jeszcze go okaleczac tak by nie umarl tylko wyladowal w szpitalu, bezsens...

Kamorr
11-12-2012, 09:51
beka z demona opierającego się na serwisach wykop i niezależna <LOL2>

Sasha Rookslayer
11-12-2012, 16:22
Ta cała sprawa z katastrofą smoleńską to wielki śmiech na sali.
Ruscy stoją za tym wszystkim. Nawet gdy samolot się spierdolił, to możliwe, że ktoś żył, a ruscy gnoje zastrzelili ich. Sprawa ciągnie się i ciągnie, a i tak finału zakończenia nie widać. Co tak na prawdę się stało - nie dowiemy się nigdy.

Dochodzenie pewnie będzie trwało nawet do 10 lat, ale i tak się nic nie dowiedzą.

Τettmeier
11-12-2012, 16:36
beka z demona opierającego się na serwisach wykop i niezależna <LOL2>

haha, skoro jesteś takim ignorantem to po co się wypowiadasz? myslisz, że w otwartych mediach czyt. onecie i polsacie nagłośnią sprawę? Tam Ci napiszą tak :
Motywem były wyłącznie rozliczenia finansowe i brak konsensusu dla dalszego prowadzenia spółki - mówił Piłat.
Dajcie wy mi spokoj ;)

Wielokrotnie sie wypowiadalem na temat katastrofy smolenskiej i moje zdanie jest od zawsze takie samo, jednoznaczne, ze to zwykły przypadek. Obok takich spraw nie mozna jednak przechodzic obojetnie. Wymair sprawiedliwosci w Polsce nie nadaje sie jednak do tego zeby badac takie jak ta, czy inne zwiazane z 10 kwietnia sprawy. Szarzy, zwykli ludzie moga sie tylko domyslac a prawdy nigdy nikt nie pozna. 'Takie zycie wiem man, mogloby byc ciezej'

Kamorr
11-12-2012, 16:45
co ci daje świadomość ewentualnego zamachu na elitę polskiej władzy ?

Soi
11-12-2012, 18:49
Yyy.... ukarania sprawcow?? Pokazania publicznie KTO zrobil zamach na nich?? A nie zeby sobie zyl wsrod ludzi i wszystko bylo ok...
Tobie zabija rodzicow to co? Powiesz ,ze trudno? Nie wazne kto?
Skad sie tak plytcy ludzie biora...

Nie wiem czy zamach czy nie zamach, ale cos "krecone" na pewno bylo i to nie byly lody :S

Rekrut
12-12-2012, 15:01
Żeby nic nie wyszło na jaw zajebali go :( Z nimi lepiej nie zadzierać i powinni sobie dać spokój lepiej./

unk
12-12-2012, 19:15
Ja myślę, że za tymi wszystkimi morderstwami stoją pisowscy emeryci, nie ma dowodów na zamach w Smoleńsku to robią co mogą, żeby społeczeństwo tak myślało, bo przecież co innego mają do roboty??

dobra opcja :D PODBIJAM!! :mad:

@
ZGINOL TO ZGINOL NA HUJ DRONZYC TEMAT???

Nexav.
12-12-2012, 19:34
jeden wielki spisek :mad: .

'Boonek'
13-12-2012, 03:10
Ten swiat coraz bardziej sie robi popierdolony, szkoda slow.

bez kitu...

#t generalnie ch*j mnie to, ale skoro juz jest temat i okazja do nabicia kolejnego posta to powiem co o tym mysle... Wg mnie nie bylo zadnego spisku... To ludzie podlapali ten caly syf zapodawany przez media.. tak! wlasnie tak, jestescie banda debili ktora daje sie w tak prostacki sposob manipulowac ze az plakac sie chce... Daliby juz odejsc wszystkim ktorzy polegli w tym tragicznym wypadku .. Szkoda slow na to wszystko .. spekulacji jak zwykle jest wiele no ale coz... ile ludzi tyle opinii .. ;o

[Tak na marginesie, jakby ruscy wyslali zabójce to po 1. nie zabilby go nozem, tylko by go zastrzelil, a po 2 juz by nie zyl...]

Kovalchuk
13-12-2012, 13:12
Ta cała sprawa z katastrofą smoleńską to wielki śmiech na sali.
Ruscy stoją za tym wszystkim. Nawet gdy samolot się spierdolił, to możliwe, że ktoś żył, a ruscy gnoje zastrzelili ich. Sprawa ciągnie się i ciągnie, a i tak finału zakończenia nie widać. Co tak na prawdę się stało - nie dowiemy się nigdy.

Dochodzenie pewnie będzie trwało nawet do 10 lat, ale i tak się nic nie dowiedzą.

Ruscy ? Człowieku jesteś śmieszny...
Po co Ruskim byłoby zabicie Kaczyńskiego ? Chyba, że Polska to taki ważny kraj w strukturze światowej, że to oczywiście jest dla nich opłacalne... <ironia>

#Temat
Oczywiście, trzeba być idiotom aby nie zauważyć tych dziwnych "samobójstw", oraz zabójstw ludzi powiązanych z tą tragedią, którzy o tym więcej wiedzą, wystarczy przypomnieć sobie wystąpienie Petelickiego, a w czasie euro rzekome jego samobójstwo...

Oczywiście był to spisek, ale co my zwykli ludzie możemy zrobić, za tym idą GRUBE pieniądze...

adamina80
13-12-2012, 13:13
moim zdaniem facet nie wytrzymał całego napięcia, stresu i zakłamań rządu..... i w końcu się zabił. Na jaw wychodzą kolejne fuszerki służb państwowych, więc nic dziwnego, że facet był ogromnie zestresowany

Zarexoholik?
13-12-2012, 17:31
Na świecie nie brakuje kretynów, przykładów nie trzeba daleko szukać np. matka, która rzuca swoim dzieckiem [tak ta]. Jak dla mnie kolejny koleś z plamą na mózgu, nic więcej.

'Oxidosis'
13-12-2012, 21:30
Ruscy ? Człowieku jesteś śmieszny...
Po co Ruskim byłoby zabicie Kaczyńskiego ? Chyba, że Polska to taki ważny kraj w strukturze światowej, że to oczywiście jest dla nich opłacalne... <ironia>

Może dlatego, że PiSowcy zawsze mieli na pieńku z Ruskimi, to znaczy, nie podporządkowywali się im i nie wchodzili w dupe, jak to robi PO, które między innymi dzięki temu doszło do władzy?

Ryśku xD
13-12-2012, 22:06
Moje zdanie jest takie , prawdy nigdy się nie dowiemy a jak już to za naście lat i ile dożyjemy . Tak jak parę osób wyżej za tym wszystkim stoją ruscy i to jest na prawdę wielki przekręt.:rolleyes:

Kovalchuk
13-12-2012, 23:19
Może dlatego, że PiSowcy zawsze mieli na pieńku z Ruskimi, to znaczy, nie podporządkowywali się im i nie wchodzili w dupe, jak to robi PO, które między innymi dzięki temu doszło do władzy?

Widzisz, tutaj nasuwa Ci się odpowiedź na rzekomy zamach ;P

Może zbyt dziecinne... ale załóżmy, że jesteś wspaniałym sportowcem, który rywalizuje z przeciwnikami, powiedzmy w tenisie. Zawodnicy Q, Y, Z są daleko w tyle za twoimi umiejętnościami, jednak zawodnik X w miare tobie dorównuje, lecz nie może z tobą wygrać na legalne sposoby, więc co robi ? Stosuje niekonwencjonalne metody zdobycia upragnionego zwycięstwa, nie zbaczając na konsekwencję swego czynu, dla niego najważniejsze jest by zdobyć swój cel, a co będzie potem to już nie Twoja sprawa.

Zobaczcie na to
http://www.youtube.com/watch?v=e1fYcFdMCjU

i wyobraźcie sobie, że w czasie euro (gdzie wszystkie oczy zwrócone były na wydarzenia w Polsce od zamieszek do wyników piłkarskich, a właśnie to wywołały media) popełnia rzekome samobójstwo generał Polskiej chluby zbrojnej oddziału GROM ? A najśmieszniejsze jest to, że znaleziono 2 kule.

Zii Baba
14-12-2012, 00:44
Wezwanie Do Przebudzenia (PL)
Fajny film, sklania do glebokich refleksji.

PaHdGGDNh7k

link na yt:http://www.youtube.com/watch?v=PaHdGGDNh7k

@niżej
Tutaj raczej juz o sam Smoleńsk nie chodzi, raczej o ogolna sytuacje w Polsce, co tam sie dzieje...

kasia1222
14-12-2012, 00:50
ile mozna sluchac o tym smolensku ;/ ogarnijcie sie w koncu. penie po 50 dalej bede sluchala o nowych dowodach w sprawie katastrofy :P