View Full Version : Có? tu duzo pisac, Shielding top2
Tak jak w temacie :D przystojniaczek nie podolal misji , w ten oto sposob Nixomka wpada w skile TOP2 aka 43 shielding! Mało brakuje do pierwszego na apo 28 sword, lecz nie mam juz zbytnio ochoty grac na rooku :)
http://img849.imageshack.us/img849/451/43shield.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/849/43shield.jpg/)
To czesc.
P.S. pozdro dla hejterow :o
Zii Baba
11-12-2012, 08:06
No i bardzo dobrze ! Lec na main XD Gratuluje !
First Capitan Rook
11-12-2012, 10:05
Tak jak w temacie :D przystojniaczek nie podolal misji , w ten oto sposob Nixomka wpada w skile TOP2 aka 43 shielding!
haha dobre :D mówilem ci że ja ostatnio coś innego robiłem dlatego wbiłeś pierwszy shielda XD
Gratuluje i ogarnij się kup eq które sprzedałeś i graj !
No gz, cisniesz do 28 dworca, a potem graj na rolki.
P.S zacząłem grać na rooku i jest zajebiscie-graj na rooku.
gz ale nie skilluj, musze cie przegonic w swordzie ;).
Chociaz nie wiem czy kiedys to nastąpi.
gz ale nie skilluj, musze cie przegonic w swordzie ;).
Chociaz nie wiem czy kiedys to nastąpi.
Zycze ci tego ziom , lecz powiem tak , zanim wbijesz 26/7 sworda to odechce ci sie wszystkiego a teraz jak 1% leci kilka H mozna dostac padaki :p zostalo mi chyba 10 albo 12 % do 28 sworda , jesli predzej nie pojdzie nixo to dobije :D ale ciagle stoi na intergamingu wiec... :<
btw, skile to gowno
Nie gratuluję. Wbiłeś kilka %.
Sasha Rookslayer
11-12-2012, 16:10
Po pierwsze, gimbaza to sam jesteś. Po drugie, nie gz bo wbiłeś 30%? Bardzo dużo !!! Nagroda nobla Ci się należy. Po trzecie, nie dogonisz mnie. Nie gz ;]
First Capitan Rook
11-12-2012, 17:45
Po pierwsze, gimbaza to sam jesteś. Po drugie, nie gz bo wbiłeś 30%? Bardzo dużo !!! Nagroda nobla Ci się należy. Po trzecie, nie dogonisz mnie. Nie gz ;]
Po 1 nie wypowiadaj się bo twoje posty nie maja żadnego znaczenia po drugie allegrusie kup wiecej kasy na OTS po trzecie zawsze będziesz pajacem.
Kowal nie przejmuj się tym pjonem :)
Topic
Gratuluje mam nadzieje że zostaniesz na rooku :)!
"Gratulacje", że chwalisz się kupiona postacią za 45zl o ile dobrze pamiętam(chyba tyle mi pisałeś, że dałeś) Oczywiście NIE gz, bo nie ma czego, KUP sobie coś "lepszego" za PLN zerusie...
"Gratulacje", że chwalisz się kupiona postacią za 45zl o ile dobrze pamiętam(chyba tyle mi pisałeś, że dałeś) Oczywiście NIE gz, bo nie ma czego, KUP sobie coś "lepszego" za PLN zerusie...
Wiesz co , lepiej dac 45zl niz 1kkcc ktore sprzedalem za 70 wiec dalej bylem na plusie XD
Btw, ziomku piszesz tutaj takie rzeczy a moze przypomnij nam jak kupowales hlvl i sellowales za kcc a nastepnie wymieniales kcc main za kcc rook? ZEBY KUPIC DWARFA<333333!!! wiec ogarnij TFASZ i wyjdz.
Btw, ziomku piszesz tutaj takie rzeczy a moze przypomnij nam jak kupowales hlvl i sellowales za kcc a nastepnie wymieniales kcc main za kcc rook? ZEBY KUPIC DWARFA<333333!!! wiec ogarnij TFASZ i wyjdz.
No widzisz, ja kupowałem postacie na MAIN za KC(nie PLN) tak jak Ty to robisz, a że potem zamieniałem na rooku to chuj Ci do tego, skoro nie wydałem ani jednego zł na pixele... Jak już pewnie zauważyłeś nie gram bo Strong Mann sprzedałem za 130zł, jak chcesz to Varie z eq + domek + DWARF chętnie sprzedam ;)
no to ile wolalbys za vizziego?
40zł chcesz? ;);)
nie no , za kcc moglbym wziac , ale ze juz zakupy zrobione so fuck it. No no , na 900 eku zarobiles 3kk XD?! prosze cie chlopak pograzasz sie, btw wypierdalaj stad.
Lolipops
12-12-2012, 17:56
Jest czego gratulować,a więc wielkie gz.
A jak nie chce ci się już grać na roku to dawaj na main,to przynajmniej dobra baza będzie xd.
No widzisz, ja kupowałem postacie na MAIN za KC(nie PLN) tak jak Ty to robisz, a że potem zamieniałem na rooku to chuj Ci do tego, skoro nie wydałem ani jednego zł na pixele... Jak już pewnie zauważyłeś nie gram bo Strong Mann sprzedałem za 130zł, jak chcesz to Varie z eq + domek + DWARF chętnie sprzedam ;)
40zł chcesz? ;);)
Smieszą mnie te wasze wypowiedzi. BOGACZE, przechwalacie sie albo wyzywacie ze ktos wydał albo zarobił 10-200 zł na tej grze.
Tak rozumiem dla kogos to mogą być MEGA DUZE pieniądze, ale ludzie przepijają 10x tyle w jeden dzien i jakos nie ubolewają z tego powodu. A wy wszyscy albo sie chwalicie ze ktos sprzedał cos za 10 zł albo wydał na tą gre.
Chyba pracować 3h w jakiejs robocie i kupic sobie postać na 2k lvlu niz expic ją 3 miesiące ?
Pomyślcie troche, a nie gadacie to co wam na jezyk przyjdzie.
Jest czego gratulować,a więc wielkie gz.
A jak nie chce ci się już grać na roku to dawaj na main,to przynajmniej dobra baza będzie xd.
zaczalem :) mozna mnie zlapac pod nickiem Discotronick
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.