morganowski
11-12-2012, 13:50
jeśli wpisanie ping toproste.pl , to właśnie to dla apo 7.6, to u mnie ciagle sie waha miedzy 47 a 67. tzn teraz to sprawdzam bez włączonej tibii, a jak włączę to np. idę po rooku i czasem tak jakby zacina sie idac, tzn. powiedzmy idę 20 sqm do przodu i za 21 razem na ułamek sekundy taka pauza i ide dalej. Oczywiscie nie tnie co 1 sqm, ale kiedys przechodziłem cale apo i w ogóle ping 20 ms, teraz nawet w nocy taki jak w dzien. Nie wyrabiam już :/ szału normalnie dostaje :mad: zróbcie cos aby znow było 20 ms, a najgorsze jak ktos biegł na rooku, był koło wejscia na raty a zaraz pare sqm dalej, tak jakby przeskoczyl. To oznacza, że może nie każdy tak ma. Napiszcie w tym temacie jak u was przebiegaja lagi, czy możliwe jest, że tnie nie ots a tibia? Sam ten proces tibia.exe , ale to chyba mało prawdopodobne nei wiem
no a np. może być wina kilkuletniego sprzetu czy aż tak to nie? niby u każdego 100% procka zabiera, ale tak było zawsze, a mi chodzi o to czy może tak być, że nie jest wina ani net, ani ots, a np. mój sprzet. Cos po prostu jest stare i troche gorzej już działa czy bez przesady z tym?
//Week
Jest na forum coś takiego, jak edytuj.
no a np. może być wina kilkuletniego sprzetu czy aż tak to nie? niby u każdego 100% procka zabiera, ale tak było zawsze, a mi chodzi o to czy może tak być, że nie jest wina ani net, ani ots, a np. mój sprzet. Cos po prostu jest stare i troche gorzej już działa czy bez przesady z tym?
//Week
Jest na forum coś takiego, jak edytuj.