View Full Version : Wymiennicy
Siema, powodem zrobienia tematu jest brak wymiennikow fakt, że jest kimuss i nawet czesto sie loga, ale to w ciąż mało, reszta wymiennikow wgl nie istnieje -.-.
Moim zdaniem powinna odbyć się selekcja wymienników, którzy nie biorą udziału oraz na tych, którzy czynnie ingerują w środowisko otsa. Po tejże selekcji ponowić rekrutację i zatrudnić osoby, które na prawdę godne są mienia tego stanowiska, którzy mają dużo czasu wolnego oraz tych którym się nie znudzi ta posada po tygodniu roboty.
Sasha Rookslayer
11-12-2012, 16:04
Zrobić sondę dla wymienników, którzy chcą dalej wymieniać, a którzy nie.
Pewnie zostanie jeden gracz - Kimuss, więc resztę wywalić na zbity pysk, oraz zrobić nową rekrutacje.
Przecież Sciex jeszcze wymienia. Natomiast Lukass'a to ja tylko 2x widziałem w ciągu kilku miesięcy online.
ja pisałem podanie na wymiennika, ale mnie nie przyjeli, a na kompie siedzę bardzo dużo :D cóż, jestem za, bo sam czasami kombinowałem wymiennika pare godzin :)
@down
thief nie thief, udowodnij, a nie bezpodstawnie oskarżasz o.o
btw. nawet jakby ktoś chciał ojebać to i tak nie ma opcji, bo wszystko jest do sprawdzenia (:
Jestem na tak , teraz naprawde ciężko znaleźć wymiennika .. Szuka sie go bardzo długo , a gdy chcialem wymienic kod pacc kimus nie odpisywał :((
Mamed first
11-12-2012, 16:37
Jakiś czas temu poruszyłem tą kwestie, mam nadzieję że tym razem ukażą się jakieś poczynania.
Demon - jak tyś złociej być ;c
Zii Baba
11-12-2012, 16:46
Demon - jak tyś złociej być ;c
Jak lubi...
@t
Jestem za, wystarczy popatrzec na tematy wymiennikow i widac kto wymiania, a kto nie ;c
Demon dobry kandydant na wymiennika :)
@down
Week kandydując na wymiennika trzeba wiedzieć w co się pakuje. Ja już za wymianą czekam drugi dzien
Wymiennicy to też ludzie, jak administracja, zwykli gracze, czy trolle, mają własne życie.
Wiadomo było, że kiedyś tego czasu im zabraknie, co do 'wyborów' na wymiennika, to max 1 osoba ;)
Ja bym proponował wywalić tych którzy nie wymieniają od dłuższego czasu i dać nowych np. starego Xelixa :D:D
Chyba masz coś z głową pisząc o Xelixie.
Usernames
11-12-2012, 18:26
Ci wymiennicy to o dupe rozbić że sie tak wyraże. Zarobią co maja zarobić i maja wyjebane? Taki kimuś. Ok, wymiennik jest ale trzeba go prosić nie wiadomo ile bo on tez sobie mysli, ze jest "chuj wie kim" a tak naprawdę jest pionkiem. Z początku wymienial codziennie po xx wymian a teraz? mhm 2 czy 3 dni czekam na wymiane i nic, hehehe. Jezeli juz faktycznie są tymi "wymiennikami" to niech nie biorą moze kasy za to? przeciez to dla dobra servera jest a nie, zeby sobie zarobili. Moje zdanie jest takie, ze poki co każdy z wymienników zarobił sobie dobrą sumkę i odechcialo mu się wymieniac i po prostu olewa sprawe. Bo tak to jest wybierać wymienników. Jeden się włączył i kolegów na sprowadzał zeby sobie zarobili (mowie o Sciex) Nikogo z zewnątrz nie było. ŻENADA ale co zrobić? hehe ;D Ja na to wale ciepłym moczem ale to co sie dzieje tutaj to jest porażka, dziekuje.
#jonas
tak, tak! - demon to najlepszy kandydant na wymiennika tylko szkoda, ze następna osoba z Jihadu która chciala by sobie zarobić extra sumkę i olać sprawę. Jihad takie zaufane, jak myslicie dlaczego? Przecież ta smieszna gildia ma plerki u "administracji" Już macie odpowiedz.
BTW!!
Demon taki z ciebie cleaner jak z koziej coś tam coś tam, każdemu kazujesz edytowac posty a sam w dwóch piszesz. ogarnij się
Yhym... Ludzie... kazdy ma swoje zycie... Ja mam czastem tak, ze moge siedziec 10h przy kompie i mi sie chce a czasem mam takie miesiace, ze wpadam sprawdzic gg,poczte i lece sie z kumplami/dziewczyna widywac czy wyprowadzam dobermany ze schroniska bo je uwielbiam...
Sprawa "Zarobienia i mienia wyjebane" ma sie nastepujaco... Jest to normalne -.- Gdy zakladasz rodzine i masz na utrzymaniu dziecko/zone i kredyt na mieszkanie lapiesz kazda prace jaka masz a jak masz te 50-60 lat to pracujesz zeby miec na zaarcie i leki... Tak samo tutaj... mieli bede z chajsem to wymieniali, kupili sobie chary/eq/domki i teraz nie widza sensu wymieniac i tak jest zawsze? :S A osobie ktorej nei zalezy na kasie nie bedzie sie logowala, bo po co?? Zeby byc waznym na serwie? rotfl?
Jak dla mnie co 2-3 msc powinny byc wybierane nowe osoby a stare wywalane.. A nie robily wymiany jak im sie kasa skonczy i wtedy z laski powymieniaja kilka razy.. :S
Każdy kto się zgłasza na wymiennika pisze/mówi że to prosta 'robota'. W końcu co to takiego zmienić 2 Recovery-Key, doładować PACC czy wymienić przedmioty między mainem a mainemII (rook). Przez pierwszy/-e tydzeń/dwa tygodnie (max miesiąc) wydaje się to fajne, ale później? No właśnie.. Ci którzy zostaną wybrani myślą że to fajna zabawa, dorobić trochę grosza do pixelowego 'majątku'. I tak po kilkunastu dniach znudziła im się ta zabawa i olewka, standard w tego typu sprawach.
Knight Lukas
11-12-2012, 18:46
Macie moje gadu gadu możecie pisać jak jestem na niewidoku!
Ale pamiętajcie NIE WYMIENIAM POSTAC ZA SMS/POSTAC ZA DOLADOWANIE!
tak, tak! - demon to najlepszy kandydant na wymiennika tylko szkoda, ze następna osoba z Jihadu która chciala by sobie zarobić extra sumkę i olać sprawę. Jihad takie zaufane, jak myslicie dlaczego? Przecież ta smieszna gildia ma plerki u "administracji" Już macie odpowiedz.
nie rozumiem, Jihad praktycznie w ogóle nie gra, a co do extra sumki to stać mnie na postać, eq, domek czy pacc więc kcc nie gra roli, wiadomo, że X nigdy za wiele, ale to nie o to chodzi, staram się w jakiś tam sposób pomóc administracji, a pozycja wymiennika jest na swój sposób pomocą
żeby nie było, nie piszę tych postów po to, żeby zostać wymiennikiem tylko piszę jak jest
btw. z tego co wiem to miał być nowy wymiennik, ale gra teraz na real tibii więc nie wiem jak to jest :D
Kimus The Master
11-12-2012, 19:49
Ja na kompie jestem codziennie i wymiany robie też codziennie wcale mi sie to nie znudziło.. ci co czekaja po 2/3 dni z pewnoscia sa na liscie osób ktore nie moga byc jeszcze wymienione heh czasami nikt o wymiane nie pisze np przez 2 dni a ty pewnie zrobiłes ten temat bo w danym momencie nie było wymiennika online i dostałeś kurwicy bo nie mogłeś kupić czy sprzedać postaci z zyskiem xD
Ja pracuje od 7 do 15 czasami do 17 i zaraz po robocie nie zaloguje sie bo ktos na szybko chce wymiane...
Mim zdaniem powinni zostać Kimuś, Sciex i Lukas! Reszta bb
Iron Killer
11-12-2012, 23:18
Ja jakoś u kimusa dostałem 2 wymiany w ciągu 2 dni i jak się do niego napiszę to on mi odpisuje, czasami trzeba poczekać z te 20 min max, ale tako to wszystko jest git. Kimuss to spoko wymiennik. Mimo że ma chara wartego chuj wie ile kcc, domek to i tak dalej chce mu się wymieniać i za to go cenię :D:D
@top
Ja bym proponował wywalić tych którzy nie wymieniają od dłuższego czasu i dać nowych np. starego Xelixa :D:D
Siema, powodem zrobienia tematu jest brak wymiennikow fakt, że jest kimuss i nawet czesto sie loga, ale to w ciąż mało, reszta wymiennikow wgl nie istnieje -.-.
Popatrz kiedy ostatni raz przeprowadziłem wymianę...
Moim zdaniem powinna odbyć się selekcja wymienników, którzy nie biorą udziału oraz na tych, którzy czynnie ingerują w środowisko otsa. Po tejże selekcji ponowić rekrutację i zatrudnić osoby, które na prawdę godne są mienia tego stanowiska, którzy mają dużo czasu wolnego oraz tych którym się nie znudzi ta posada po tygodniu roboty.
Co z tego, iż ponownie zrobimy rekrutacje, jeżeli nie ma w ogóle kogo z niej wybrać:confused:
Przecież Sciex jeszcze wymienia. Natomiast Lukass'a to ja tylko 2x widziałem w ciągu kilku miesięcy online.
Staram się jak tylko mogę;)
Ci wymiennicy to o dupe rozbić że sie tak wyraże. Zarobią co maja zarobić i maja wyjebane? Taki kimuś. Ok, wymiennik jest ale trzeba go prosić nie wiadomo ile bo on tez sobie mysli, ze jest "chuj wie kim" a tak naprawdę jest pionkiem. Z początku wymienial codziennie po xx wymian a teraz? mhm 2 czy 3 dni czekam na wymiane i nic, hehehe. Jezeli juz faktycznie są tymi "wymiennikami" to niech nie biorą moze kasy za to? przeciez to dla dobra servera jest a nie, zeby sobie zarobili. Moje zdanie jest takie, ze poki co każdy z wymienników zarobił sobie dobrą sumkę i odechcialo mu się wymieniac i po prostu olewa sprawe. Bo tak to jest wybierać wymienników. Jeden się włączył i kolegów na sprowadzał zeby sobie zarobili (mowie o Sciex) Nikogo z zewnątrz nie było. ŻENADA ale co zrobić? hehe ;D Ja na to wale ciepłym moczem ale to co sie dzieje tutaj to jest porażka, dziekuje.
Jestem ciekawy którą postacią jestem w "Jihad" oraz który z innych wymienników był/jest w owej gildi:confused:
Każdy kto się zgłasza na wymiennika pisze/mówi że to prosta 'robota'. W końcu co to takiego zmienić 2 Recovery-Key, doładować PACC czy wymienić przedmioty między mainem a mainemII (rook). Przez pierwszy/-e tydzeń/dwa tygodnie (max miesiąc) wydaje się to fajne, ale później? No właśnie.. Ci którzy zostaną wybrani myślą że to fajna zabawa, dorobić trochę grosza do pixelowego 'majątku'. I tak po kilkunastu dniach znudziła im się ta zabawa i olewka, standard w tego typu sprawach.
Sam dokładnie wiesz jak to jest Przemq! Po jakimś czasie po prostu się nie chce wymieniać przykładem jestem ja:D Dlatego robię lekkie przerwy w wymianach i jakoś to idzie:)
W najbliższym czasie postaram się robić więcej wymian i pomyślimy nad rekrutacja.
ja pisałem podanie na wymiennika, ale mnie nie przyjeli, a na kompie siedzę bardzo dużo :D cóż, jestem za, bo sam czasami kombinowałem wymiennika pare godzin :)
@down
thief nie thief, udowodnij, a nie bezpodstawnie oskarżasz o.o
btw. nawet jakby ktoś chciał ojebać to i tak nie ma opcji, bo wszystko jest do sprawdzenia (:
Jestem za tym by zrobic konkurs na wymiennikow albo cos takiego , co do Demona , mysle ze bylaby to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu , sporo czasu juz jest na apo , takze czesto jest na kompie ! Z Demonowatym znam sie troche czasu juz , pomagal mi w wymianach nie posiadajac statusu i nigdy mnie nie zawiodl :) Jesli bylaby taka mozliwosc to Demon na prezydenta.!
będę szczery z wszystkich wymienników którzy są dostępni jedynie kimuss poświecą najwięcej wolnego czasu na wymiany :)
Sciex ostatnio pisalem do cb na gg i czekalem 3h, az odpsizesz i dupa, nic dziwnego ze nikt nie chce u Ciebie wymieniać ;o
@down
Jak by ktoś bybył to bym napisał ubeku głupi ;s
Zii Baba
12-12-2012, 13:10
Sciex ostatnio pisalem do cb na gg i czekalem 3h, az odpsizesz i dupa, nic dziwnego ze nikt nie chce u Ciebie wymieniać ;o
A co on jest na twoje zawolanie ? Wazne, ze wgl poswieca czas na wymiany...
@down
Tak, ale nie mozna zachowywac sie egoistycznie, Jonas czekal 3h na wymiane od Sciexa, nie musial czekac. Mogl napisac do kogos innego, co nie ? Wielki placz, bo koles nie mogl poczekac 3h no ja pierdole...
Usernames
12-12-2012, 13:19
#up
Skoro jest tym niby "wymiennikiem" to wiedzial w co sie pakuje, dlatego też owa fukcja wymiennika działa na etapie "wymień mnie - odpowiedz powinna brzmieć [ok]" takiej odpowiedzi jest mało.
John Cena
12-12-2012, 13:42
Jedynym kto wymienia w ostatnim czasie jest kimuss,wczoraj u niego wymieniałem i było wszystko ok,co do pozostałych to może sciex czasami wymienia a inni mają w dupie zatem lepiej przeprowadzić rekrutacje.
#up
Skoro jest tym niby "wymiennikiem" to wiedzial w co sie pakuje, dlatego też owa fukcja wymiennika działa na etapie "wymień mnie - odpowiedz powinna brzmieć [ok]" takiej odpowiedzi jest mało.
Wymiany są robione z ich własnej inicjatywy, nie Administracji więc nie muszą się godzić na wymianę Waszej skromnej osoby. Więc nie strzelajcie od razu kwasem czy tam jadem jak któryś z wymienników nie ma czasu aby Was wymienić. Co, zapomniało się czasy jak byli dostępni praktycznie całą dobę? Najlepiej wypominać to co złe, a dobre wypierdolić wyrzucić na bok.
#t
Rekrutacje można przeprowadzić, ale zwróćcie uwagę iż mało komu można dać tak duże zaufanie.
First Capitan Rook
12-12-2012, 19:02
Wymiany są robione z ich własnej inicjatywy, nie Administracji więc nie muszą się godzić na wymianę Waszej skromnej osoby. Więc nie strzelajcie od razu kwasem czy tam jadem jak któryś z wymienników nie ma czasu aby Was wymienić. Co, zapomniało się czasy jak byli dostępni praktycznie całą dobę? Najlepiej wypominać to co złe, a dobre wypierdolić wyrzucić na bok.
#t
Rekrutacje można przeprowadzić, ale zwróćcie uwagę iż mało komu można dać tak duże zaufanie.
Po 1 jeżeli chcieli zostać wymiennikami i ich wybrali to niech się z tego wywiązują. Po 2 Jak nie maja czasu mogą powiedzieć ze zawieszają swoja usługę na jakiś czas i nikt nie będzie miał pretensji. Po 3 Jest potrzeba nowej rekrutacji wymienników , uważam ze te osoby powinny mieć troche czasu które poświęca na wymiany i będa sumienni w tym co będa robić tyle w temacie. KaZeK nie pierdol farmazonów
Palldinowszky
13-12-2012, 00:26
zafsze mozna samemu wymienuc ;((((
nie muszom wam ciongle curwa wymieniac i tak dobrze ze scienks jeszcz w tym siedzi jak edyny
Zarexoholik?
15-12-2012, 22:08
Po to podali do siebie kontakt np. gg żebyś mógł do kogoś napisać, a wtedy dana osoba zaloguje i cie wymieni. Ja tam nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem wymiennika... Możesz przecież komuś zostawić wiadomość na forum, czy na tym gg żeby się z tobą skontaktował.
~#*Nalesniczek Zla*#~
16-12-2012, 12:44
będę szczery z wszystkich wymienników którzy są dostępni jedynie kimuss poświecą najwięcej wolnego czasu na wymiany :)
Dokładnie tak jest.
Ale nie można od wymienników wymagać dostępności 24/7.
Oni też mają prywatne życie.
#*~Capitan#*~
18-12-2012, 18:17
Po to podali do siebie kontakt np. gg żebyś mógł do kogoś napisać, a wtedy dana osoba zaloguje i cie wymieni. Ja tam nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem wymiennika... Możesz przecież komuś zostawić wiadomość na forum, czy na tym gg żeby się z tobą skontaktował.
Nie miałes problemu z wymiana bo masz sciexa na zawołanie -_- jesteście dobrymi kolegami i wystarczy że napiszesz.
Jestem za nową rekrutacja 2-3 wymienników którzy będa chociaz dostępni przez te 2-3godziny dziennie w grze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.