PDA

View Full Version : Wymiennicy

jonas
11-12-2012, 15:53
Siema, powodem zrobienia tematu jest brak wymiennikow fakt, że jest kimuss i nawet czesto sie loga, ale to w ciąż mało, reszta wymiennikow wgl nie istnieje -.-.

Xelix
11-12-2012, 16:00
Moim zdaniem powinna odbyć się selekcja wymienników, którzy nie biorą udziału oraz na tych, którzy czynnie ingerują w środowisko otsa. Po tejże selekcji ponowić rekrutację i zatrudnić osoby, które na prawdę godne są mienia tego stanowiska, którzy mają dużo czasu wolnego oraz tych którym się nie znudzi ta posada po tygodniu roboty.

Sasha Rookslayer
11-12-2012, 16:04
Zrobić sondę dla wymienników, którzy chcą dalej wymieniać, a którzy nie.
Pewnie zostanie jeden gracz - Kimuss, więc resztę wywalić na zbity pysk, oraz zrobić nową rekrutacje.

Ebzdy
11-12-2012, 16:10
Przecież Sciex jeszcze wymienia. Natomiast Lukass'a to ja tylko 2x widziałem w ciągu kilku miesięcy online.

Demon
11-12-2012, 16:31
ja pisałem podanie na wymiennika, ale mnie nie przyjeli, a na kompie siedzę bardzo dużo :D cóż, jestem za, bo sam czasami kombinowałem wymiennika pare godzin :)

@down
thief nie thief, udowodnij, a nie bezpodstawnie oskarżasz o.o
btw. nawet jakby ktoś chciał ojebać to i tak nie ma opcji, bo wszystko jest do sprawdzenia (:

Carmell
11-12-2012, 16:36
Jestem na tak , teraz naprawde ciężko znaleźć wymiennika .. Szuka sie go bardzo długo , a gdy chcialem wymienic kod pacc kimus nie odpisywał :((

Mamed first
11-12-2012, 16:37
Jakiś czas temu poruszyłem tą kwestie, mam nadzieję że tym razem ukażą się jakieś poczynania.

Demon - jak tyś złociej być ;c

Zii Baba
11-12-2012, 16:46
Demon - jak tyś złociej być ;c

Jak lubi...
@t
Jestem za, wystarczy popatrzec na tematy wymiennikow i widac kto wymiania, a kto nie ;c

jonas
11-12-2012, 16:48
Demon dobry kandydant na wymiennika :)

@down

Week kandydując na wymiennika trzeba wiedzieć w co się pakuje. Ja już za wymianą czekam drugi dzien

Week
11-12-2012, 17:38
Wymiennicy to też ludzie, jak administracja, zwykli gracze, czy trolle, mają własne życie.
Wiadomo było, że kiedyś tego czasu im zabraknie, co do 'wyborów' na wymiennika, to max 1 osoba ;)

Ja bym proponował wywalić tych którzy nie wymieniają od dłuższego czasu i dać nowych np. starego Xelixa :D:D

Chyba masz coś z głową pisząc o Xelixie.

Usernames
11-12-2012, 18:26
Ci wymiennicy to o dupe rozbić że sie tak wyraże. Zarobią co maja zarobić i maja wyjebane? Taki kimuś. Ok, wymiennik jest ale trzeba go prosić nie wiadomo ile bo on tez sobie mysli, ze jest "chuj wie kim" a tak naprawdę jest pionkiem. Z początku wymienial codziennie po xx wymian a teraz? mhm 2 czy 3 dni czekam na wymiane i nic, hehehe. Jezeli juz faktycznie są tymi "wymiennikami" to niech nie biorą moze kasy za to? przeciez to dla dobra servera jest a nie, zeby sobie zarobili. Moje zdanie jest takie, ze poki co każdy z wymienników zarobił sobie dobrą sumkę i odechcialo mu się wymieniac i po prostu olewa sprawe. Bo tak to jest wybierać wymienników. Jeden się włączył i kolegów na sprowadzał zeby sobie zarobili (mowie o Sciex) Nikogo z zewnątrz nie było. ŻENADA ale co zrobić? hehe ;D Ja na to wale ciepłym moczem ale to co sie dzieje tutaj to jest porażka, dziekuje.

#jonas
tak, tak! - demon to najlepszy kandydant na wymiennika tylko szkoda, ze następna osoba z Jihadu która chciala by sobie zarobić extra sumkę i olać sprawę. Jihad takie zaufane, jak myslicie dlaczego? Przecież ta smieszna gildia ma plerki u "administracji" Już macie odpowiedz.

BTW!!
Demon taki z ciebie cleaner jak z koziej coś tam coś tam, każdemu kazujesz edytowac posty a sam w dwóch piszesz. ogarnij się

Soi
11-12-2012, 18:35
Yhym... Ludzie... kazdy ma swoje zycie... Ja mam czastem tak, ze moge siedziec 10h przy kompie i mi sie chce a czasem mam takie miesiace, ze wpadam sprawdzic gg,poczte i lece sie z kumplami/dziewczyna widywac czy wyprowadzam dobermany ze schroniska bo je uwielbiam...
Sprawa "Zarobienia i mienia wyjebane" ma sie nastepujaco... Jest to normalne -.- Gdy zakladasz rodzine i masz na utrzymaniu dziecko/zone i kredyt na mieszkanie lapiesz kazda prace jaka masz a jak masz te 50-60 lat to pracujesz zeby miec na zaarcie i leki... Tak samo tutaj... mieli bede z chajsem to wymieniali, kupili sobie chary/eq/domki i teraz nie widza sensu wymieniac i tak jest zawsze? :S A osobie ktorej nei zalezy na kasie nie bedzie sie logowala, bo po co?? Zeby byc waznym na serwie? rotfl?

Jak dla mnie co 2-3 msc powinny byc wybierane nowe osoby a stare wywalane.. A nie robily wymiany jak im sie kasa skonczy i wtedy z laski powymieniaja kilka razy.. :S

KaZeK
11-12-2012, 18:36
Każdy kto się zgłasza na wymiennika pisze/mówi że to prosta 'robota'. W końcu co to takiego zmienić 2 Recovery-Key, doładować PACC czy wymienić przedmioty między mainem a mainemII (rook). Przez pierwszy/-e tydzeń/dwa tygodnie (max miesiąc) wydaje się to fajne, ale później? No właśnie.. Ci którzy zostaną wybrani myślą że to fajna zabawa, dorobić trochę grosza do pixelowego 'majątku'. I tak po kilkunastu dniach znudziła im się ta zabawa i olewka, standard w tego typu sprawach.

Knight Lukas
11-12-2012, 18:46
Macie moje gadu gadu możecie pisać jak jestem na niewidoku!
Ale pamiętajcie NIE WYMIENIAM POSTAC ZA SMS/POSTAC ZA DOLADOWANIE!

Demon
11-12-2012, 18:49
tak, tak! - demon to najlepszy kandydant na wymiennika tylko szkoda, ze następna osoba z Jihadu która chciala by sobie zarobić extra sumkę i olać sprawę. Jihad takie zaufane, jak myslicie dlaczego? Przecież ta smieszna gildia ma plerki u "administracji" Już macie odpowiedz.
nie rozumiem, Jihad praktycznie w ogóle nie gra, a co do extra sumki to stać mnie na postać, eq, domek czy pacc więc kcc nie gra roli, wiadomo, że X nigdy za wiele, ale to nie o to chodzi, staram się w jakiś tam sposób pomóc administracji, a pozycja wymiennika jest na swój sposób pomocą

żeby nie było, nie piszę tych postów po to, żeby zostać wymiennikiem tylko piszę jak jest

btw. z tego co wiem to miał być nowy wymiennik, ale gra teraz na real tibii więc nie wiem jak to jest :D

Kimus The Master
11-12-2012, 19:49
Ja na kompie jestem codziennie i wymiany robie też codziennie wcale mi sie to nie znudziło.. ci co czekaja po 2/3 dni z pewnoscia sa na liscie osób ktore nie moga byc jeszcze wymienione heh czasami nikt o wymiane nie pisze np przez 2 dni a ty pewnie zrobiłes ten temat bo w danym momencie nie było wymiennika online i dostałeś kurwicy bo nie mogłeś kupić czy sprzedać postaci z zyskiem xD

Ja pracuje od 7 do 15 czasami do 17 i zaraz po robocie nie zaloguje sie bo ktos na szybko chce wymiane...

Rekrut
11-12-2012, 22:59
Mim zdaniem powinni zostać Kimuś, Sciex i Lukas! Reszta bb

Iron Killer
11-12-2012, 23:18
Ja jakoś u kimusa dostałem 2 wymiany w ciągu 2 dni i jak się do niego napiszę to on mi odpisuje, czasami trzeba poczekać z te 20 min max, ale tako to wszystko jest git. Kimuss to spoko wymiennik. Mimo że ma chara wartego chuj wie ile kcc, domek to i tak dalej chce mu się wymieniać i za to go cenię :D:D
@top
Ja bym proponował wywalić tych którzy nie wymieniają od dłuższego czasu i dać nowych np. starego Xelixa :D:D

Sciex
11-12-2012, 23:50
Siema, powodem zrobienia tematu jest brak wymiennikow fakt, że jest kimuss i nawet czesto sie loga, ale to w ciąż mało, reszta wymiennikow wgl nie istnieje -.-.

Popatrz kiedy ostatni raz przeprowadziłem wymianę...

Moim zdaniem powinna odbyć się selekcja wymienników, którzy nie biorą udziału oraz na tych, którzy czynnie ingerują w środowisko otsa. Po tejże selekcji ponowić rekrutację i zatrudnić osoby, które na prawdę godne są mienia tego stanowiska, którzy mają dużo czasu wolnego oraz tych którym się nie znudzi ta posada po tygodniu roboty.

Co z tego, iż ponownie zrobimy rekrutacje, jeżeli nie ma w ogóle kogo z niej wybrać:confused:

Przecież Sciex jeszcze wymienia. Natomiast Lukass'a to ja tylko 2x widziałem w ciągu kilku miesięcy online.

Staram się jak tylko mogę;)

Ci wymiennicy to o dupe rozbić że sie tak wyraże. Zarobią co maja zarobić i maja wyjebane? Taki kimuś. Ok, wymiennik jest ale trzeba go prosić nie wiadomo ile bo on tez sobie mysli, ze jest "chuj wie kim" a tak naprawdę jest pionkiem. Z początku wymienial codziennie po xx wymian a teraz? mhm 2 czy 3 dni czekam na wymiane i nic, hehehe. Jezeli juz faktycznie są tymi "wymiennikami" to niech nie biorą moze kasy za to? przeciez to dla dobra servera jest a nie, zeby sobie zarobili. Moje zdanie jest takie, ze poki co każdy z wymienników zarobił sobie dobrą sumkę i odechcialo mu się wymieniac i po prostu olewa sprawe. Bo tak to jest wybierać wymienników. Jeden się włączył i kolegów na sprowadzał zeby sobie zarobili (mowie o Sciex) Nikogo z zewnątrz nie było. ŻENADA ale co zrobić? hehe ;D Ja na to wale ciepłym moczem ale to co sie dzieje tutaj to jest porażka, dziekuje.

Jestem ciekawy którą postacią jestem w "Jihad" oraz który z innych wymienników był/jest w owej gildi:confused:

Każdy kto się zgłasza na wymiennika pisze/mówi że to prosta 'robota'. W końcu co to takiego zmienić 2 Recovery-Key, doładować PACC czy wymienić przedmioty między mainem a mainemII (rook). Przez pierwszy/-e tydzeń/dwa tygodnie (max miesiąc) wydaje się to fajne, ale później? No właśnie.. Ci którzy zostaną wybrani myślą że to fajna zabawa, dorobić trochę grosza do pixelowego 'majątku'. I tak po kilkunastu dniach znudziła im się ta zabawa i olewka, standard w tego typu sprawach.

Sam dokładnie wiesz jak to jest Przemq! Po jakimś czasie po prostu się nie chce wymieniać przykładem jestem ja:D Dlatego robię lekkie przerwy w wymianach i jakoś to idzie:)

W najbliższym czasie postaram się robić więcej wymian i pomyślimy nad rekrutacja.

Kowalz
12-12-2012, 07:26
ja pisałem podanie na wymiennika, ale mnie nie przyjeli, a na kompie siedzę bardzo dużo :D cóż, jestem za, bo sam czasami kombinowałem wymiennika pare godzin :)

@down
thief nie thief, udowodnij, a nie bezpodstawnie oskarżasz o.o
btw. nawet jakby ktoś chciał ojebać to i tak nie ma opcji, bo wszystko jest do sprawdzenia (:

Jestem za tym by zrobic konkurs na wymiennikow albo cos takiego , co do Demona , mysle ze bylaby to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu , sporo czasu juz jest na apo , takze czesto jest na kompie ! Z Demonowatym znam sie troche czasu juz , pomagal mi w wymianach nie posiadajac statusu i nigdy mnie nie zawiodl :) Jesli bylaby taka mozliwosc to Demon na prezydenta.!

Samuraj
12-12-2012, 08:18
będę szczery z wszystkich wymienników którzy są dostępni jedynie kimuss poświecą najwięcej wolnego czasu na wymiany :)

jonas
12-12-2012, 12:21
Sciex ostatnio pisalem do cb na gg i czekalem 3h, az odpsizesz i dupa, nic dziwnego ze nikt nie chce u Ciebie wymieniać ;o

@down
Jak by ktoś bybył to bym napisał ubeku głupi ;s

Zii Baba
12-12-2012, 13:10
Sciex ostatnio pisalem do cb na gg i czekalem 3h, az odpsizesz i dupa, nic dziwnego ze nikt nie chce u Ciebie wymieniać ;o

A co on jest na twoje zawolanie ? Wazne, ze wgl poswieca czas na wymiany...
@down
Tak, ale nie mozna zachowywac sie egoistycznie, Jonas czekal 3h na wymiane od Sciexa, nie musial czekac. Mogl napisac do kogos innego, co nie ? Wielki placz, bo koles nie mogl poczekac 3h no ja pierdole...

Usernames
12-12-2012, 13:19
#up
Skoro jest tym niby "wymiennikiem" to wiedzial w co sie pakuje, dlatego też owa fukcja wymiennika działa na etapie "wymień mnie - odpowiedz powinna brzmieć [ok]" takiej odpowiedzi jest mało.

John Cena
12-12-2012, 13:42
Jedynym kto wymienia w ostatnim czasie jest kimuss,wczoraj u niego wymieniałem i było wszystko ok,co do pozostałych to może sciex czasami wymienia a inni mają w dupie zatem lepiej przeprowadzić rekrutacje.

KaZeK
12-12-2012, 13:43
#up
Skoro jest tym niby "wymiennikiem" to wiedzial w co sie pakuje, dlatego też owa fukcja wymiennika działa na etapie "wymień mnie - odpowiedz powinna brzmieć [ok]" takiej odpowiedzi jest mało.

Wymiany są robione z ich własnej inicjatywy, nie Administracji więc nie muszą się godzić na wymianę Waszej skromnej osoby. Więc nie strzelajcie od razu kwasem czy tam jadem jak któryś z wymienników nie ma czasu aby Was wymienić. Co, zapomniało się czasy jak byli dostępni praktycznie całą dobę? Najlepiej wypominać to co złe, a dobre wypierdolić wyrzucić na bok.

#t
Rekrutacje można przeprowadzić, ale zwróćcie uwagę iż mało komu można dać tak duże zaufanie.

First Capitan Rook
12-12-2012, 19:02
Wymiany są robione z ich własnej inicjatywy, nie Administracji więc nie muszą się godzić na wymianę Waszej skromnej osoby. Więc nie strzelajcie od razu kwasem czy tam jadem jak któryś z wymienników nie ma czasu aby Was wymienić. Co, zapomniało się czasy jak byli dostępni praktycznie całą dobę? Najlepiej wypominać to co złe, a dobre wypierdolić wyrzucić na bok.

#t
Rekrutacje można przeprowadzić, ale zwróćcie uwagę iż mało komu można dać tak duże zaufanie.

Po 1 jeżeli chcieli zostać wymiennikami i ich wybrali to niech się z tego wywiązują. Po 2 Jak nie maja czasu mogą powiedzieć ze zawieszają swoja usługę na jakiś czas i nikt nie będzie miał pretensji. Po 3 Jest potrzeba nowej rekrutacji wymienników , uważam ze te osoby powinny mieć troche czasu które poświęca na wymiany i będa sumienni w tym co będa robić tyle w temacie. KaZeK nie pierdol farmazonów

Palldinowszky
13-12-2012, 00:26
zafsze mozna samemu wymienuc ;((((

nie muszom wam ciongle curwa wymieniac i tak dobrze ze scienks jeszcz w tym siedzi jak edyny

Zarexoholik?
15-12-2012, 22:08
Po to podali do siebie kontakt np. gg żebyś mógł do kogoś napisać, a wtedy dana osoba zaloguje i cie wymieni. Ja tam nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem wymiennika... Możesz przecież komuś zostawić wiadomość na forum, czy na tym gg żeby się z tobą skontaktował.

~#*Nalesniczek Zla*#~
16-12-2012, 12:44
będę szczery z wszystkich wymienników którzy są dostępni jedynie kimuss poświecą najwięcej wolnego czasu na wymiany :)
Dokładnie tak jest.
Ale nie można od wymienników wymagać dostępności 24/7.
Oni też mają prywatne życie.

#*~Capitan#*~
18-12-2012, 18:17
Po to podali do siebie kontakt np. gg żebyś mógł do kogoś napisać, a wtedy dana osoba zaloguje i cie wymieni. Ja tam nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem wymiennika... Możesz przecież komuś zostawić wiadomość na forum, czy na tym gg żeby się z tobą skontaktował.

Nie miałes problemu z wymiana bo masz sciexa na zawołanie -_- jesteście dobrymi kolegami i wystarczy że napiszesz.

Jestem za nową rekrutacja 2-3 wymienników którzy będa chociaz dostępni przez te 2-3godziny dziennie w grze.