Zaloguj się

View Full Version : telefon do 300z?!

SedaN*
11-12-2012, 20:18
siema, jest tu ktoś kto się mniej więcej zna na telefonach bo ja już kompletnie z tego wypadłem ;D szukam telefonu do 300zł (może być używany). Zależy mi, aby miał trochę pamięci (chyba, że dokupie), fajnie się słuchało muzyki, może mięc radio, wygodny, solidny..

Lechista92
11-12-2012, 21:24
Nokia 6300 lub 6303 Classic. Jeśli zamawiasz z allegro to musisz dobrze wybrać, ponieważ można się przejechać na tych modelach. Myślisz, że kupujesz nowy a tak naprawdę jest on tylko odnowiony (nowa bateria, nowa obudowa i zresetowany). Przeważnie do tych telefonów dodają kartę 1gb więc chyba Ci starczy pamięci ;)

SedaN*
11-12-2012, 22:04
W sumie to moje pytanie się opiera bardziej na dotykowy/nie dotykowy. Zależy mi na przyjemnym słuchaniu muzyki i chyba kupie sobie SE W995. A jeżeli miałbym brać jakiś dotykowy to samsung galaxy mini 2, chociaż nie wiem jakos nie jestem przekonany do dotykowych chociaż mój kolega strasznie mi go poleca ;D ale musiałbym dopłacić trochę.. jak myślicie? bo w sumie dla mnie telefon to tylko do przyjemnego pisania, dzwonienia, słuchania muzyki, radyjka, czasami jakies wideo/aparat czy wifi. No i, żeby jeszcze był w miarę stabilny i się nie psuł tak szybko :) i wydaje mi się, że to wszystko ma w995 ale moze powinienem pojsc z technologią i przejsc na smartfona? ale z drugiej strony kiedy ja bym używał ich wszystkich opcji. Nie mam czasu za bardzo na tym a nie chce mulić połowę czasu przed telefonem jak większość bananów teraz.

Azielu$
12-12-2012, 00:38
Ooo, W995 to dobry wybór. Bardzo fajny telefonik, jakość dźwięku jest mega. Jeśli jednak chciałbyś dotykowca polecam SE Live with Walkman. Kumpel go ma, jakość dźwięku na głośnikach i na słuchawkach jest genialna. Polecam.

#Lechista92
6300 obsługuję maksymalnie karty 2gb, a w dzisiejszych czasach to bardzo mało. Raptem parę albumów.

Lechista92
13-12-2012, 21:37
A jeśli chodzi o tego W995 to jak się sprawuje? Nie psuje się taśma (której nie opłaca się robić)?

Ernestus
22-12-2012, 22:35
A jeśli chodzi o tego W995 to jak się sprawuje? Nie psuje się taśma (której nie opłaca się robić)?

Siostra miala z pol roku ;] fajny fonik tylko te guziki : D mi tam nie bylo wygodnie pisac smsy . Ale moge polecic muza OK

@@@
mozesz sobie wziac samsunga wave s8500 mam go osobiscie i jest dobry ;]

SedaN*
23-12-2012, 14:23
samsung galaxy mini 2 czy xperia tipo? : D

Pan Scorviel
23-12-2012, 16:15
samsung galaxy mini 2 czy xperia tipo? : D

polecam galaxy mini 2, bardzo dobry telefon- solidnie wykonany, wręcz z precyzją hirurga. mam od 2 lat zero zepsuc sama radosc z uzywania go!