View Full Version : Metody zarobku
VixenPasja
11-12-2012, 21:44
Siema,
jak mógłbym najszybciej dorobić się na 180 lvl klapek, hota lub pandy bez wydawania złotówek?
Na myśl przychodzą mi trzy możliwości, albo metodą "taniej kupię drożej sprzedam", exp na drakulach/demonach lub zbieranie łomów potrzebnych do questu. Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pozdrawiam.
#Iron, nie umiem XD
Iron Killer
11-12-2012, 21:46
Opierdalać innych :D:D
To juz nie te czasy, ze ludzie placili w kij kasy za lomy... :S Niezla kase na tym zrobilem tak btw.. Na tym lvlu zostaje Ci tylko handel jezeli masz cos na "wklad ^^"
ElectroHouse
11-12-2012, 23:13
Najlepiej handel ale musisz mieć troche kasy żeby zainwestować w coś ..
Najlepiej kup zajebisty domek bardzo tanio i sprzedaj go drogo ;]]
Ja na takim czymś dorobiłem się 2.5kk
Ja dorobiłem się do 280 levela 11kcc z samego loota (dracule) i od popiego. Wiec się da.
P.S all napiszecie ze 10kcc to gowno, może dla was, jakbym dalej grał na mainie to bym zaczął bic msy i dopiero by kasa zaczęła lecieć. :]
Napisz mi na PW swój nick i mniej więcej o której jesteś w grze. Jak znajdę to dam z 60 gbp lomów, o ile jeszcze gdzieś mam, to sobie sprzedasz.
Zii Baba
12-12-2012, 14:40
Powiem Ci tak, nie handluj, nie zbieraj lootu az do kingow... No chyba, ze nie masz na poty/uh/sl... Jednym slowem - exp ! Wbijesz wiekszy lvl, bedzie wiecej hajsu... Nie ma sensu handlowac jak nie masz porzadnego eq na sobie + z 700kcc na zapas, bo jest to nie oplacalne...
mitsuhide v100
12-12-2012, 14:48
Zbieraj lomy[chetnie kupie], lub kupuj taniej sprzedawaj drozej;]
w 3 miesiące lekkiego maniaczenia poprzez expienie/handel dorobiłem się ponad 3000kcc więc to będzie najlepszym sposobem, btw. szukaj okazji z domkami, na jednym potrafiłem zarobić 400kcc w 2h :)
Mamed first
12-12-2012, 15:44
Jeżeli masz z 100kcc+ na rozruch to proponuje handel (kup za mniej sprzedaj za drożej). Oczywiście zależy od szczęścia, ale dla przykładu kupiłem wczoraj klapki za 60kcc a sprzedałem za 70kcc (jest nadmiar kcc, więc ludzie dla zaspokojenia potrzeby przepłacą). Tym samym 10kcc do przodu, i teraz pytanie czy lepiej expiąc zbierać lot (na twoim lvl). 100%towo nie bazując na przykładzie tyle kasy z dracul/skieletonów nie wyrobisz tak szybko.
@ Chyba, że wolisz lekko przyjebać expa, im większy lvl tym więcej zarobisz z lota.
Na tak niskim lvl nie zarobisz na klapy a tym bardziej na kaptur ;d oczywiście handel jak masz jakąś kasę choćby 10kcc na rozruch kupno/sprzedaż czegoś jak nie masz to pozostaje ci expic takim 150+ lvl na Elder Demonach,Demon lordach i zbieranie platyn z draculach możesz też zbierać lomy lub polować na blue motyla co res jest na evul i możesz go wtedy selnac za 3-4sc na dobry początek a no i przede wszystkim rób taski wpadnie kasa i exp.
Zarexoholik?
13-12-2012, 17:10
Taniej kupię drożej sprzedam - to jest jakiś system, ale strasznie czasochłonny. Lepiej pobiegać za kimś, kto nie zbiera loota. Ogólnie nie ma możliwości by takim poziomem bez pomocy kolegów zarobić większe ilości kcc. Tak koło 500 lvla można już z expa wyciągać dobrą kasę, wcześniej zbieranie loota jest właściwie stratą czasu, tyle.
Shakur Shooter !!!
13-12-2012, 20:30
ojeb kogoś na eq kumpla jakiegoś co ci ufa albo nooba jakiegoś
#*~Capitan#*~
14-12-2012, 11:30
Zobacz jakie są ceny na rynku jak masz kase skupuj dany item np Klapki bedziesz ich miał ze 100 sprzedaż je po swojej cenie :D zarobisz na tym na pewno ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.