Zaloguj się

View Full Version : Zmiana Magic Mace!

Carmell
12-12-2012, 18:55
Witam , moja propozycja polega na tym aby itemowi Magic Mace dodać conajmniej 10% crit. hita , dlaczego ? Magic Axe posiada , pharao sword również to dlaczego nie maca ? :)

+ Nie wiem czy by się administracja zgodziła ale żeby ten item jakoś wykorzystać (skarbiec?) tak jak pharao , lub do jakiegoś questu. Ponieważ teraz cena macki wynosi 25kcc i tak nikt nie kupuje.. Więc przydało by się coś z tym zrobić :(

+ Proszę dodać sondę , zapomniałem o niej XD

Pit
12-12-2012, 19:00
ten item jest wykorzystany do skarbca ;/

Palldinowszky
13-12-2012, 00:45
idz kup lepiej eq na allegro i napisz ze odchodzisz grajac dalej buhejehege

@@@
nie potrzebne przeciez i tak nikt z tego nir bije.

Zii Baba
13-12-2012, 06:57
Ten critical daje tyle co nic... Wiec moja opinia na ten temat jest prosta, po co dodawac cos co gowno daje ? XD Nie.

Magik
13-12-2012, 09:11
Dodalem sonde.

#Topic
Ja jestem na tak, chociaz po to aby cieszylo oko... Wcale nie dlatego, ze sam uzywam magic mace. :D

Kowalz
13-12-2012, 09:23
jasne ze powinno byc! NA TAK! jedynie magikowi zostawilbym bez! ;D

Zarexoholik?
13-12-2012, 17:00
NIkt nie kupuje, bo akurat nikt w tym czasie nie wykonuje Shaman Skirta. Critical hit nic nie zmieni, więc właściwie jest mi to obojętne. Co jakiś czas powstaje temat by dodać do jakiegoś przedmiotu dodatkowe właściwości, może do każdej broni zostanie dodany critical? Mniejszy, czy większy - administracja o tym by zdecydowała, ponieważ w założeniu z każdej broni mamy szansę zadać krytyczny cios.

Sasha Rookslayer
13-12-2012, 17:09
Zarex, dodać do każdej broni critical mniejszy, lub większy? Chyba oszalałeś typie. Nie każda ma broń Critical, a własnie o to chodzi. Aby we wszystkich dodać tą opcję, bronie byłyby do dupy.

#topic
Critical hit nic nie zmieni, dodając do do owej broni (Magic Mace). Jest to nie potrzebne, więc jestem na nie.

@Down
Jest to urozmaicenie, zadowala nas to, gdy walniemy na czerwono za więcej, niż sobie wyobrażamy :).
Ja nie pl, ja br.

Zii Baba
13-12-2012, 17:13
Critical hit nic nie zmieni, dodając do do owej broni (Magic Mace). Jest to nie potrzebne, więc jestem na nie.

W takim razie po chuj wam na rooku critical ? Zeby urozmaicic gre czerwona animacja ? Bez jaj, zastanow sie czasem co piszesz...

Nie każda ma broń Critical, a własnie o to chodzi. Aby we wszystkich dodać tą opcję, bronie byłyby do dupy.

pl ?

Faamous
13-12-2012, 18:22
#topic
Po co się wypowiadasz w temacie dla Maina skoro grasz na Rooku ? A w swoich gównianych tematach piszesz, żeby gracze z Main'a się nie wypowiadali ? HIPOKRYZJA ?

@topic
W sumie to mam to w dupie, uzywam to tylko do DAO, ale skoro SIlverka dostepna z QOD ma ciritcala, to czemu Macka nie :)

Abu Mulha Dzar
13-12-2012, 19:40
straszne ze nikt nie kupuje ;] i tak 3/4 serwa bije z uw albo z axe wiec nie potrzebne.