View Full Version : [Strona] Nie kasowanie postaci
CO myślicie o tym aby na stronie po zalogowaniu na swoje konto można by kupić za jakoś odpowiednią sumę takie coś by postaci nie dało się już nigdy skasować na stronie !
A między innymi dodać takie coś jak kogoś nie ma 1 tydzień w domu by przez ten tydzień nie mógł logować się na swoje konto kiedy weźmie tak zwany urlop to jest stara propozycja XELIXA.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=96890
Sasha Rookslayer
12-12-2012, 21:39
Pomysł Xelixa mi się podoba. Jestem oczywiście na tak.
Lecz jak miałoby wyglądać z banem? Dostałeś bana i też bierzesz urlop, aby Ci dni pacc nie leciały:confused:
Palldinowszky
13-12-2012, 00:28
po co ... i tak tego nie bedzie bo mortis straci na tym wienc temat klose kk
Zii Baba
13-12-2012, 07:06
Szczerze to nwm po co to, skoro kupujesz pacc to zapewne wiesz czy bedziesz mial jakas wycieczke wyjazd czy chuj wie co w ciagu tego miecha... Jestem na nie. A co do kasowania postaci, to one i tak nie sa kasowane, wiec ? :c
Bastek10
13-12-2012, 14:06
Jestem na nie ponieważ nie jest to potrzebne, pacc znowu nie kosztuje dużo więc kilka dni was nie zbawi.
Zarexoholik?
13-12-2012, 16:50
I po co to? Każdy ma szansę odpowiednio zabezpieczyć się przed hackiem, także moim zdanie rzecz zupełnie zbędna. Jak nie chcesz stracić chara to nie ściągaj syfu i nie odwiedzaj fałszywych stron.
Józef Bardeneeburge
13-12-2012, 18:23
Moje zdanie w tym temacie i tej propozycji jest bardzo pozytywne przecież taki zakup by nasza postać nigdy nie została skasowana choć by nawet przez nas samych może być przez zakup ZŁ ?
a jeśli mamy już takie coś aktualnie jest 20 kont na koncie to ten 1 usuwa ze stronki i możesz jeszcze jeden jak masz na zawsze konto razem 21
Abu Mulha Dzar
13-12-2012, 19:38
nie potrzebne ... nie pasuje do tibi takie cos ;] jak wiesz ze nie bedziesz gral to nie kupuj paca proste to nic nie stracisz.
@@
Nie
Kto powiedział,że pacc się nie będzie kończył ?
Ogólnie w tym temacie chodzi o to by nie dało się kasować postaci już nigdy jeśli zakupimy coś takiego obecnie 2 tyg nielogowania i możesz kasować a potem 1 rok i nigdy ci się postać nie usunie nawet gm jej nie może skasować nigdy!
a ta 2 propozycja to takie przybliżenie ale zawsze może być zmiana jakoś tego ok jeszcze jedno nie piszcie tego samego szkoda , że nie podkreśla znaków ;/
#*~Capitan#*~
14-12-2012, 14:44
Jestem na TAK szkoda postaci
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.