View Full Version : Apokalipsa na APO 21.12.2012
1 . Myślę, że pamiętacie błąd jaki był w zeszłym roku co jakiego potwora zabiliśmy na dowolnym respie w miejscu jego respił się jeden potworek !
Propozycja Polega na tym by w tym dniu zwanym końcem świata odbywały się takie plagi nowy potwór który nosił by nazwę sugerującą to wydarzenie był by słaby lub mocny jak kto po ostrzeżeniu od gamemastera moglibyśmy się ukryć lub walczyć z siłami zła
Oczywiście potwór musiał by powstać jakiś dokładny bez lota bo wiadomo, że gracze na rooku też by go zabijali a pkt expa ustaliła by ekipa może to być nawet 0
2.+ kiedyś miał powstać taki konkurs na opuszczone miasto i tam cmentarz więc teraz można takie coś zorganizować : )Tak jak z konkursem na miasto ZAMEK ev tylko najlepsza praca .
3. + może jakiś konkursik tak jak było z sprawą wojski Event Miliona potworów proponuję zrobić to samo ;>
Sasha Rookslayer
13-12-2012, 20:42
Po pierwsze... Jak mają Ci coś zrobić jeżeli nie będzie świata, ani tego serwera APO? Jest już po nas !
#topic
1. Nie rozumiem dokładnie o co Ci chodzi, ale nie podoba mi się pomysł. Nie
2. Konkurs na dany scenariusz ''Opuszczone miasto - cmentarz'', mogliby zrobić. Tak
3. Raczej już tego nie będzie eventu, bo to był tylko po to, aby Vojska dostał delete, więc odpada. Nie
P.S
Na ''koniec świata'', data jak napisałeś 21.12.12r. Mogliby w końcu dodać tą Aktualizację na Rooku..
Abu Mulha Dzar
13-12-2012, 20:42
nie potrzebne ;] przeciez 21 koniec swiata to po co takie cos robic ;] po 2 i tak tego nie zrobia w tak krotkim czasie wiec odpada cze.
gwnstopro
13-12-2012, 20:46
Propozycja z dnia końca świata najlepsza, naprawdę pasuje lecz wydaje mi się że i tak nic nie zrobią, jak coś zrobią to max zwykły najazd. Co do 2 to nie mam zdania. 3 Tak
Po pierwsze... Jak mają Ci coś zrobić jeżeli nie będzie świata, ani tego serwera APO? Jest już po nas !
Na ''koniec świata'', data jak napisałeś 21.12.12r. Mogliby w końcu dodać tą Aktualizację na Rooku..
pl ?
#topic.
Podoba mi się, mogliby coś ogarnąć chociaż na pewno zbyt dużo grał nie będę.
Hektor Gompka
13-12-2012, 20:54
Znowu płacz o upa?
#
Najlepiej wyłącz kompa w tym dniu. I tak nic się nie stanie...
Jestem stanowczo na NIE!
Lolipops
13-12-2012, 21:12
Jestem na tak o ile potwory nie dawałyby expa ani loota.
Pozdrawiam Lolipops
Ryśku xD
13-12-2012, 22:11
Jestem na Taaaak! ale (?!) z potworów był sam loot tylko bez żadnego expa.
A co do konkursu też jestem za tym , ale żeby był jakiś taki dobrze pomyślany żeby gracze byli zadowoleni.:rolleyes:
Arcano Druid
13-12-2012, 22:24
Niech postawia Abu Grzyba al Muchomora i niech rozku*wia wszystko z UE UE UE :D
~#*Nalesniczek Zla*#~
13-12-2012, 22:52
hehe
W sumie jestem na tak ;) Przydała by się jakaś odskocznia od expa dla was ;)
Kovalchuk
13-12-2012, 23:07
Można by wprowadzić, w końcu nie co dziennie jest koniec świata :D
Zii Baba
13-12-2012, 23:57
1. Myślę, że pamiętacie błąd jaki był w zeszłym roku co jakiego potwora zabiliśmy na dowolnym respie w miejscu jego respił się jeden potworek !
Jestem na tak, oczywiscie jezeli mialby nastapic poczatek tego ''eventu'' dac jakies ostrzezenie, moglby trwac hm jakies 1h-1.5h~, a po tym start eventu miliona potworow ;
2.+ kiedyś miał powstać taki konkurs na opuszczone miasto i tam cmentarz więc teraz można takie coś zorganizować : )Tak jak z konkursem na miasto ZAMEK ev tylko najlepsza praca .
Jestem na tak, na ''koniec swiata'' bylo by jak znalazl + do tego jezeli udalo by nam sie przezyc koniec swiata mozna by zrobic cos w stylu ''muzem'' XD
3. + może jakiś konkursik tak jak było z sprawą wojski Event Miliona potworów proponuję zrobić to samo ;>
Jestem na tak.
'Boonek'
14-12-2012, 01:22
Nauczysz sie w koncu pisac po polsku?:S
#t jestem na nie... biedny pomysl, potwory nie dajace expa, lota to po chuj cos takiego w ogole.. gdzie fun?...
A konkurs byl nie dawno.. niech robia wiecej najazdow lepiej
Mamed first
14-12-2012, 06:49
Kto Ci będzie grał w dzień apokalipsy?. Ludzie będą się ratować, niż nakurwiać w tibie.
NIE
Jestem na NIE , administracja jest zbyt leniwa by takie coś zrobić ;)
Lepiej zrobić konkretny najazd :)
Dla mnie zajebisty pomysł :). Na TAK!
Jestem na NIE , administracja jest zbyt leniwa by takie coś zrobić ;)
szczerze mówiąc to gówno wiesz :p
/jestem na nie, szukanie na siły dziury w całym, takich propozycji można wymyślać 1000 dziennie i wg. mnie z góry takie tematy powinny być usuwane/zamykane
Najlepiej wyłącz kompa w tym dniu. I tak nic się nie stanie...
Jestem stanowczo na NIE!
Jak wyłączy kompa to będzie koniec świata :mad:
#t
Na moje mogą Wam zrobić jakiś atak hordy Majów (wygląd dworca szamana).
I tak nic nie zrobią a końca świata nie będzie:D Ale propozycje nawet nawet. Jestem na tak.
Jak dla mnie to 2 propozycja to nie wypał ale podoba mi się 1 i 3. Mogliby zrobić cokolwiek, byle tylko coś zrobili.
A i tak wszysc wiedzą, że ekipa nic nie zrobi na 21 grudnia(miejmy nadzieję ze zrobią cokolwiek na święta.
Xienus o.O
14-12-2012, 13:02
a ja proponuje aby 21.12.12 o 21:37 zrobić restart charów...
#*~Capitan#*~
14-12-2012, 14:36
Jestem na nie wystarczająco już na rooku posiadamy wymyślasz już Fsza ...
Wybieram Opcje Nic
Zarexoholik?
15-12-2012, 22:11
Event miliona mobów - całkiem dobra zabawa. A co do propozycji o mobach podczas 'końca świata' - jestem za. Najlepiej by było robić tego dnia najazdy ogromnej ilości solnych mobów, tak by był dym w każdym z miast.
Józef Bardeneeburge
16-12-2012, 10:34
w ten dzień powinni zrobić plagi bo już rok nie było a równocześnie maratton
bo ten na opuszczone miasto to już nie powstanie hehe choć by już dziś zaczęli nie da rady musieli by to brać pod uwagę wtedy kiedy była napisana ta propozycja ale mogą zrobić 21.12.2012 ten konkurs który będzie do 21.01.2013
hmm Event miliona potworów ?
Mimo nie wiem co to i o co chodzi jestem na TAK
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.