View Full Version : 21.12.12
Xienus o.O
14-12-2012, 13:07
Siema mam przemyślaną propozycje.
proponuje aby 21.12.12 usunąć wszystkie chary i itemeki z servera.
dodaje ankietę.
Bastek10
14-12-2012, 13:25
Doskonały pomysł, jestem na TAK
'Boonek'
14-12-2012, 13:39
Dawno nie widzialem lepszej propozycji, jestem na tak
Szkoda by było tak wszystkiego:D Jestem na nie;]
Zii Baba
14-12-2012, 14:00
Jako ze nie gram i mam w to wyjebane tym razem bede egoista, jestem na tak !
#*~Capitan#*~
14-12-2012, 14:18
Sprzedam wszystko co posiadam i też jestem na TAK
Fatal Attraction
14-12-2012, 14:23
Tak tak tak :D Swietny pomysl
True & Blue
15-12-2012, 01:52
Mam postac mam kase ale w dupie tez to mam :D jestem na tak!
Chciałbym zaznaczyć dwie opcje w ankiecie mianowicie:
-"Ale ty Czeczen głupi jesteś. "
-"Tak"
ale można tylko jedną i zaznaczyłem "tak", od 99' jestem za
I co, koniec APO??? no bez jaj....
Jak nie chcesz grać, no to nie graj. Jeżeli miałby to być restart, czy tam reset serwa no to jestem na tak, chociaz wtedy ludzi ktorzy maja 1,5k level od zera, to białe wiem czy wrócą.
APO się jakoś trzyma, wiec niech się trzyma.
Mamed first
15-12-2012, 09:21
hahahahah
Gimbusy już srają w majty
@T - To dopiero propozycja. Polać mu :)
KopMordo
15-12-2012, 09:30
Jestem na tak to doskonała propozycja.
Lolipops
15-12-2012, 10:20
No jeśli Mortiis ma zamiar kiedykolwiek zamykać ten serwer to teraz ma najlepszą okazję aby to zrobić.
Ogólnie jestem na tak.
gwnstopro
15-12-2012, 11:05
Najlepsza propozycja w tym roku. Jestem na Tak mimo że nie szkoda by mi było eq/kasy/postaci.
I usunąć do tego uw, shaman seta, zeby bylo tak jak dawniej.
@t jestę na tak, nawet zacząłbym grac :p
Arcano Druid
15-12-2012, 11:08
o lol ponad 66% jest XD
Jestem na tak :D
I niech zrobia jak old apo uhy bez hota zeby ze sio sie latalo po respie itp ;p
0UW, setow -.-
Propozycja nie przejdzie XD
Ale mimo wszystko jestem na tak.
Nie gram już na apo z wiadomych powodów, ale od dawna byłem tego zdania aby to wszystko usunąć, wtedy nawet chętnie bym powrócił.
#
Co z tego, że zagłosujemy na tak, skoro administracja, nawet się tutaj nie wypowie.
też jestem na tak, ale nie wiadomo czy odratowałoby to server czy zabiło na nowo :D
scimex pallll
15-12-2012, 11:28
Od dawna nie widzialem lepszej propozycji, tak
TuRoczeK
15-12-2012, 11:28
Wszyscy na tak!
Usunąć ten syf i zrobić nowy 7.6!
36 na tak, jeszcze sie zdziwicie jak wszystko skasują :D
@Jestem na nie :D
Tak :>
Juz widze ten spam w gazetach "15 latek skoczyl z okna z powodu zamkniecia jego ulubionego serwera w grze Tibia" :D
Domcio Old
15-12-2012, 12:39
a ja widze juz wasz placz jakby wszystko usuneli ;D
jestem na nie :)
Naprawdę myślisz, że jak będzie 100 za to wszystko będzie usunięte? Dobre, naprawdę uśmiałem się ;>
Tak.
Myślę, że ciekawie by było zacząć przygodę od nowa. Panowała by zupełnie inna atmosfera. Tak:)
Hocus Pocus
15-12-2012, 13:04
Dokładnie, zacząć rywalizację od nowa + nowi gracze, myślę że by to wypaliło i nie płaczcie że zmarnowaliście kase na pacc i czas bo latanie i walenie po xxxk to już według mnie nuda :(
Usernames
15-12-2012, 13:13
Pomysl nie do konca przemyslany, bo nie po to expilem, marnowalem czas zeby mi teraz to wszystko zabrać bo wy ***** chcecie atmosfere debile. Z drugiej strony rywalizacja byłaby od samego początku i mysle ze wiecej osob by gralo na nowym servie ale tutaj potrzeba chęci jakich "administracja" nie posiada, chęci posiada Rinson banować tylko za free i tyle haha (mam dowody). Gratuluje wyboru gmów :D Mimo wszystko jestem na tak.
#edit
Po co wymyslac reklamy skoro jak sam tygrys twierdzi, ze nie było sensu ich dawać. Zrobić od nowa server bez tych jebanych uw i jest gitara. Wydaje mi sie ze to moze przyciągnac graczy na server tych co odeszli i tych co w ogole nie grali tutaj, nie mówiać już o grających. Takze ta propozycja jest do przemyslenia przed administracje ale co z tego jak im sie nie chce. Pewnie Week wypowie się ze pomysl nie przejdzie i zamknie temat, pierdolić takie cos. heh
Laytenkowy
15-12-2012, 18:21
To bardzo ciekawe, że połowa z Was jest przeciwna tej propozycji, a 80% głosów jest za :D. Potępiam osoby, wierzą w koniec świata, ponieważ " nikt nie zna dnia ani godziny", ale skoro większość wyznaje wiarę w drzewo, nie moja sprawa :D Osobiście jestem za, przydałoby się trochę ożywienia w na serwerze i nie tylko. Można sobie wyobrazić nagłówki na pierwszych stronach gazet " Tibijczyk okradł bank, ponieważ potrzebował kasy na KCC" :D
Oczywiście jestem na tak :cool:
~#*Nalesniczek Zla*#~
15-12-2012, 21:33
Jestem na tak.
Świetny pomysł.
Zarexoholik?
15-12-2012, 22:16
Zaznaczyłem:
Ale ty Czeczen głupi jesteś.
Nie chcę usunięcia chara [ani APO], bo lubię tu czasem pograć? :confused: a od 0 nie będę grać?
Jestem Na Tak Wiec Czekamy Na Odpowiedz Mortiisa , Tygrysa, Niech wezma pod uwage nowe ilosci graczy o kolejny zarobek.
Usunąc postacie !
Elite Filutek
15-12-2012, 23:24
No jasne , że jestem na tak :D
Czasem wejde popykam ale od 0 można by było znów zacząć .
I tak tego nie zrobią ale cóż :D
Ryśku xD
15-12-2012, 23:33
Jestem na taaaaak ! lecz jest jedno "ale" będzie taki płacz że usuną wirtualnie postacie że maskara. :):):)
Józef Bardeneeburge
16-12-2012, 10:29
I tak by nie usunęli APO za dużo graczy co wydało złotówki na pacce i postacie za to można podać Mortiisa do sondu ;>
prędzej wolał bym nowy server choć na próbę .
Oczywiście że jestem na TAK!
To serio fenomenalny pomysł,jestem na tak !
Jeżeli 21.12.12 będzie zapowiadany koniec świata to jestem na TAK.
To Ci który są za tym to im zresetować postacie a Ci co nie chcą to im zostawić. Cikawe czy wtedy będą tacy mądrzy...
~#*Nalesniczek Zla*#~
16-12-2012, 14:52
Usunąć wszystkie O.o
Myślcie ludzie:
Teraz na Apo pacc'a za zł kupuje 10% servera. (by zarobić kcc i by mieć pacca dla siebie gdy nie ma kcc)
Gdy server został by zresetowany to nikt nie miał by full eq, a pacca kupowało by 100% ludności na serverze ew z 90%. Co daje napewno większy zysk dla ekipy.
Następnym punktem jest to iż starsi gracze by wrócili, a Ci którzy mają przerwę też chętnie by pograli. I gdyby nie było eq było by bardzo dobrze bo walka pvp była by wyrównana. Lecz była by to świetna propozycja. Ludzie chodzili by na questy na softy nawet w 10os. jak to było w 2007 roku a nie, teraz gdy na softy się nie opłaca iść bo po co. Niech wypowie się ktoś ogarnięty na ten temat. Najlepiej parę osób z administracji.
Usunąć wszystkie O.o
Myślcie ludzie:
Teraz na Apo pacc'a za zł kupuje 10% servera. (by zarobić kcc i by mieć pacca dla siebie gdy nie ma kcc)
Gdy server został by zresetowany to nikt nie miał by full eq, a pacca kupowało by 100% ludności na serverze ew z 90%. Co daje napewno większy zysk dla ekipy.
Tak, ale jakoś wszyscy mają pacca... Czyli pacca kupują nooby które chcą kcc i wychodzi na to samo, a nawet na + bo pacc runy sa droższe niż kod pacc.
#t Nie
Mario Trollotelli
16-12-2012, 15:25
I tak już nic nie mam na APO, niech usuwają XD
Bardzo dobra propozycja Czeczeń.
TuRoczeK
16-12-2012, 15:57
Jakby był nowy server = nacurwianie 24/7 topka power
# Tak!
DELETE . Mortiis , Tygrys . 71% servera chce zaczac przygode od Nowa. Jaka Jest Decyzja ?
gwnstopro
16-12-2012, 18:17
Nie ma się co oszukiwać, apo w tym momencie jest syfem i nie gram tutaj jak macie mnie zaraz obrażać. Gdyby zrobili taki restart wrócił bym na pewno i nie tylko ja. Do tego usunąć uh i manas z hotekya, usunąć uwa/shaman seta. Wyrównać balans i jestem pewny że graczy było by dużo więcej niż gra teraz. pozdor;D.
Wcześniej napisałem ze jestem na nie, ale jeżeli to ma być restart serva to : TAK! :D
Xienus o.O
17-12-2012, 12:00
hahahahah
Gimbusy już srają w majty
@T - To dopiero propozycja. Polać mu :)
Dziękuje.
o lol ponad 66% jest XD
Jestem na tak :D
I niech zrobia jak old apo uhy bez hota zeby ze sio sie latalo po respie itp ;p
0UW, setow -.-
no dokładnie.
Od dawna nie widzialem lepszej propozycji, tak
wiadomo ;D
Tak :>
Juz widze ten spam w gazetach "15 latek skoczyl z okna z powodu zamkniecia jego ulubionego serwera w grze Tibia" :D
Zarex ma chyba jednak troche wiecej lat.
Jeżeli 21.12.12 będzie zapowiadany koniec świata to jestem na TAK.
pierwsza propozycja od 3 lat w której się wypowiedziałeś??
@top
a teraz tak na serio, zrobiłem ten temat zeby zobaczyć setki postów hejterow, i spam jaki to ja jestem "Zły"
ale muszę przyznać jestem zszokowany wynikiem ankiety.
widać juz nie mam skila do prowokowania. ;/
@downie
sprzedałem wszystko gdy było wiadomo ze cena będzie spadać. serio dzieciaku, samo eq które sprzedawałem jak 1kcc=65gr było więcej na zł warte niż twój char, i wszystkie itemy w tej chwili. jesteś odmóżdżony i tyle.
idź expic, nagraj się na całą wieczność bo w twoim piekle będzie tylko łąka i świeże powietrze (sprawdź sobie w google co to jest bo z własnego doświadczenia raczej nie wiesz. )
Sasha Rookslayer
17-12-2012, 12:21
Jeżeli koniec świata będzie, to usuwamy!
Zrobiłeś ten temat, bo pewnie nie grasz, albo nic tutaj nie osiągnąłeś, albo specjalnie zrobiłeś temacik, aby ludzie uwierzyli, że Ci nie zależy. Gdyby wyłączyli serwer na dobre, na pewno płakałbyś, oraz monitor przez okno wyrzucił, jak 90% ludzi, którzy zaznaczyli na TAK.
Końca świata nie będzie, więc nie ma po co usuwać.
Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.