PDA

View Full Version : [Strona] Ciekawe Licytacje

Mr Fsza
14-12-2012, 15:23
Ok więc tak proponował bym zrobić takie licytacje przedmiotów na stronie po zalogowaniu na swoje konto

1. Licytacje Przedmiotów MAIN a Rook osobno .

Już wyjaśniam dokładniej

Raz na jakiś czas były by właśnie takie licytacje a do wygrania przedmioty cenne lub też mniej wartościowe .

Były by to zwykłe przedmioty ale też na jakiś czas moglibyśmy się bić o kupno przedmiotu z naszą nazwą .

Oczywiście licytacja była by na innych zasadach jak biją się o domki w ostatnich sekundach .

Tutaj by temu zapobiec mogli by wprowadzić odliczający zegar końca aukcji na kupno tego itemu a dokładniej kupuje przedmiot oferuję za niego 10sc aukcja trwa 1h ale jeśli będzie minus -xxmin (15min) dodaje +XXmin np (15min) i tak z każdym przebiciem aukcja trwa 15 minut + oczywiście tylko do 15 jest 13min ktoś przebije i max to 15min z pewnością pozwoliło by to uzyskać odpowiednią sumę za ten przedmiot co było by plusem mniejszych pieniędzy na serverze .

Zii Baba
14-12-2012, 15:26
Od tego jest kanal trade i dzial handel na forum, jestem na nie.

Fatal Attraction
14-12-2012, 15:45
Fsza 1000 propozycji kazdego dnia dajesz, moze rook Ci sie dawno znudzil i juz nie masz co robic? : p Moze dla odmiany na main sobie pograj od 0, polecam :D

Co do poprozycji to nie, nie podoba mi sie :p

'Boonek'
14-12-2012, 15:47
Kolejny badziewny pomysl napisany tak ze i tak nie wiadomo o co ci chodzi..

Jestem na nie

#down Wybacz ze nie rozumiem jezyka downow, nie mialem okazji poznac

Mr Fsza
14-12-2012, 15:56
Boonek by zrozumieć to trzeba być wystarczająco inteligentnym ale jak widać cię to przerasta .

Zii Baba czy ja napisałem, że to gracz ma wystawiać ? ;d.

Przynajmniej raz niech zrobią taką loterię a jeśli nie na stronie to w grze ale najpierw niech to zapowiedzą

loteria kończy się za 1 h DAJMY NA TO przebijać można czas spada

ostatnie 15 min nikt nie przebije w 15 min ten wygrywa ktoś przebije licznik wraca do 15 min

Teraz jaśniej ?

Mamed first
14-12-2012, 16:14
Słaby pomysł.
@ Jestem na nie :)

Akita
14-12-2012, 23:58
Mi się pomysł podoba. W końcu jakiś orginalny pomysł. Trzeba by tylko dopracować szczegóły.