PDA

View Full Version : [Forum] Usunac dzial muzyka!!!!!!!!

Daroo :(
15-12-2012, 16:26
Witam.
Moja propozycja jest taka, żeby usunąć ten teraz jakże beznadziejny dział jakim jest MUZYKA. I w zamian tego stworzyć odpowiednie tematy w OWION'ie, czyli np. Hip Hop - rozmowy ogólne itd.
Teraz w dziale muzyka jest taki syf, że nie opłaca się tam nawet wchodzic. Wypowiada się może tam z 10 userów (?), i jest tylko spam z nowymi piosenkami (które nikogo nie interesują), a tak można by było pogadac ogólnie o jakims typie muzyki a nie tak jak teraz tylko o polskim rapie/hip hopie.
Albo inna opcja, zrobić takie ogólne działy w dziale muzyka, i warnowac tych którzy bedą spamować tematami.

ktxhb

Demon
15-12-2012, 16:29
zrób sobie temat, np. POLSKI JAZZ - DYSKUSJA OGÓLNA, a uwierz, że będę go pilnował przed inną muzyką, przed trollowaniem etc. :)

btw. ja osobiście robie tematy tylko do spontanów rzuconych w net, jeśli kawałek jest singlem, czyli zapowiedzią płyty automatycznie robię temat ogólny o płycie, żeby nie robić 10 tematów do 10 kawałków, staram się tego pilnować, a jeśli np. z jazz'u wychodzi 10 luźnych kawałków dziennie to nie widzę problemu, żebyś też zaczął robić masę nowych tematów, tylko wiadomo, nie wrzucajmy 10 kawałków z 2000 roku, bo ogólnie na forum przyjęła się zasada, że wrzucamy tylko nowe kawałki

'Boonek'
15-12-2012, 17:13
Ja jestem na tak bo tacy jak ^ nabijaja tam posty na potege i nikt nic z tym nie robi...

wyłączyć tam licznik postów i po problemie dziwie się czemu na forum tibijskim o tibi nie nabije postów a jakieś muzyka owszem .

EUREKA! PIERWSZY NORMALNY POST!!!!!! ;OOOOOOOO NIE WIERZE ! w 2020 nastepny?XD

Ryśku xD
15-12-2012, 17:15
Ja jestem na tak bo tacy jak ^ nabijaja tam posty na potege i nikt nic z tym nie robi...

Zapomniałeś o mnie ^^ xD

@Topic

Sam jestem za tym żeby były poszczególnie działy z muzyką , ale jak zwykle to nie przejdzie :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mr Fsza
15-12-2012, 17:21
wyłączyć tam licznik postów i po problemie dziwie się czemu na forum tibijskim o tibi nie nabije postów a jakieś muzyka owszem .

Demon
15-12-2012, 17:26
a jak sobie wyobrażacie ten dział po przemianach? mogę zrobić tematy ogólne podzielone na JAKIEŚ kategorie muzyczne, tylko jakie?

btw. po zrobieniu tematów ogólnych jakie tematy by powstawały w muzyce?
ja to widzę tak, np. 7 tematów podklejonych, jeden z nich to HH PL gdzie wrzucamy wszystkie spontany [kawałki luźno w net rzucone, bez żadnych płyt etc.] i tak samo w każdym innym temacie ogólnym, a nowe tematy można by robić tylko i wyłącznie to płyt, żeby wyglądał w mniej więcej takiej formie

DEMON - GRAMY NA APO EP [01.01.2013r]

OKŁADKA [jeśli jest]
TRACKLISTA [jeśli jest]
SINGLE [jeśli są]
jakieś 2 słowa o płycie
inne tematy będą usuwane/karane, wszelkie posty nie na temat również nagradzane warnami

CO WY NA TO?

@down
limit dzienny? co jeśli będę mógł zrobić 3 tematy dziennie, a będę miał potrzebe 5 dziennie? naprawdę tak Wam zależy na liczbach*? [liczby - posty]

Demon też jest żywa legenda nabijania postów w tym temacie
w tym dziale*

Józef Bardeneeburge
15-12-2012, 17:34
Hhah dział muzyka ?

Jak patrzę jakie tam nabijacze i jak by skasowali licznik to Zarex który ma 4k postów miał z 1000 .

A może prościej dodać tam limt dzienny ?

Demon też jest żywa legenda nabijania postów w tym temacie

Zii Baba
15-12-2012, 18:47
Ta srajcie sie o glupie posty jak by nie bylo innego wytlumaczenia wrzucania tam muzyki... Ogolnie moim zdaniem glupie bylo wylaczenie nabijania postow np w dziale ''Prezentacje'', po chuj to ? To jest forum, nie sama gra, a posty to nie lvl... -.^

edytuj posta i dopisz, że FORUM WIELOTEMATYCZNE to WIELOTEMATYCZNE, a nie tibia możesz to zacytować :P

Laytenkowy
15-12-2012, 19:44
Ta srajcie sie o glupie posty jak by nie bylo innego wytlumaczenia wrzucania tam muzyki... Ogolnie moim zdaniem glupie bylo wylaczenie nabijania postow np w dziale ''Prezentacje'', po chuj to ? To jest forum, nie sama gra, a posty to nie lvl... -.^

Popieram w 100%, forum służy od tego aby się wypowiedzieć na dany temat a nie pisać dla sławy i bogactwa płynących z dużej ilości postów - no ludzie, to "normalne" forum. Wypowiadają się tam te same osoby - no dobra, jest ciągle ta sama muzyka, która nikogo nie interesuje - no dobra, ale skoro nikogo nie interesuje ten nazwany przez was " syf", to po co ludzie się tam wypowiadają?
Moim zdaniem powinno zostać jak jest, ewentualnie można pomyśleć nad wyłączeniem licznika postów, co z jednej strony ucieszy większość użytkowników, a z drugiej kilka osób zafascynowanych tym działem straci 50% postów i założy kolejny temat, w którym znowu będziecie musieli się wypowiedzieć ( tym samym kolejna okazja aby " złowić posta " ). Tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.

Pozdrawiam!!!!!

Zarexoholik?
15-12-2012, 22:05
Jak patrzę jakie tam nabijacze i jak by skasowali licznik to Zarex który ma 4k postów miał z 1000 .

Co cie boli? To, że mam więcej postów? Czy to ważne kto ile ma? Popracuj nad sobą. :confused:

#topic

Chyba za późno na takie zmiany. Można zrobić tematy do każdego rodzaju muzyki i mocno tego pilnować. To, że jest dużo tematów w dziale muzyka to chyba dobrze, nie? Przynajmniej coś się dzieje.

Także właściwie to jestem na NIE.

Azielu$
15-12-2012, 23:25
I co z tego, że ktoś ma tyle postów? W ogóle idiotyzmem dla mnie jest wyłączanie licznika gdziekolwiek, także w screenach i 'OWION'ie'. Post to post, każdy powinien się liczyć.

Okey
15-12-2012, 23:28
Właściwie ten forumek żyje tylko z powodu "Forum tematycznego", a posty? Tutaj posty i reputacja nie są żadnym wyznacznikiem ;o Skoro to FORUM i piszę się na nim POSTY to czemu przy linijce "Wszystkich postów: XXX" mają być tylko posty z danych działów? Skoro WSZYSTKICH to wszystkich a nie z wybranych 3 czy 4 działów z całego forum. Wyłączanie licznika w jakimkolwiek dziale to czysty idiotyzm.

Rekrut
16-12-2012, 09:32
Jestem na TAK! Bo Rysiek nic nie robi tylko tam nabija posty...

Dideek
16-12-2012, 13:10
usunac licznik postow o ile wgl jest i tyle.

btw. chwile temu dodalem post :)