View Full Version : Bezprzewodowe Sony
Witam chciałem się zapytać na jakiej zasadzie działają te słuchawki bezprzewodowe
http://allegro.pl/sony-sluchawki-mdr-rf810rk-bezprzewodowe-wys-24h-i2859306587.html
To jest tak, że podłączamy bluetooth pod pc usb i wtedy sygnał nadaje czy jak?
Oraz jeszcze wiele osób mówi, że jakość dźwięku w takich słuchawkach jest denna strasznie, czy bardzo będzie się różnić od moich słuchawek z kaufa za 15zł przewodowych?XD pozdrówki
kurva, nawet nie umiesz przeczytac opisu prodktu?
jest napisane :
System bezprzewodowej transmisji w paśmie częstotliwości radiowych - Bardzo duży, sięgający 100 m zasięg sygnału będący zasługą transmisji w paśmie częstotliwości radiowych
Podłączasz nadajnik przez mini jack'a do kompa/mp3/radia/telefonu i do zasilania. Sygnał nadawany jest drogą radiową do słuchawek. Jakość dźwięku jest prawdopodobnie przeciętna, ale nie mam wątpliwości, że będą lepsze od tych co masz teraz.
#Laluś
Dobra, może przesadziłem z tą jakością, ale na pewno będą lepszę od jakichkolwiek słuchawek za dychę.
#edit
W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, ale o jakichś genialnych odczuciach podczas słuchania muzyki możesz zapomnieć. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości dźwięku to kup coś przewodowego.
#Numazus
http://www.ceneo.pl/8659997#tab=reviews
polecam lekturę
Jak dobra jakośc dzwięku skoro one sa bezprzewodowe XD
To słuchawki jeszcze gorsze od pchełek
Jakość dźwięku jest prawdopodobnie bardzo dobra, w końcu to sony
Gówno prawda. Sony nie oznacza dobrej jakości dźwięku. Za 120 zł nie ma nawet co liczyć na dobrą jakość w słuchawkach bezprzewodowych.
kurva, nawet nie umiesz przeczytac opisu prodktu?
jest napisane :
System bezprzewodowej transmisji w paśmie częstotliwości radiowych - Bardzo duży, sięgający 100 m zasięg sygnału będący zasługą transmisji w paśmie częstotliwości radiowych
naucz się interpretować pytanie dokładniej.
#topic, to nie wiem w końcu, nie zależy mi na mega jakości dźwięku ale, żeby nie było też, że przy jakiś średnich basach będzie brzęczeć czy szumieć... Ktoś miał podobne słuchawki? Albo ktoś zna się :)?
Nie liczyłbym na dobry bass w takich słuchawkach. Do muzyki się nie nadają.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.