PDA

View Full Version : Rozwój postaci.

Laytenkowy
15-12-2012, 18:16
Cześć. Wracam po rocznej przerwie na serwer, postanowiłem trochę się oderwać od League of Legends i BF i posiedzieć na czymś innym ( tak wiem, wybrałem pixelowy świat, ponieważ nie posiadam karty graficznej a mój komputer zasila chomik ). Mianowicie mam EK z 700 poziomem doświadczenia, 276 SC, Sapphire Set, Magic Bunny Slippers. Chodzi o to, że chciałbym dość szybko wbić 1000 poziom i zarobić przy tym jakieś "drobne KCC". Odpowiadałoby mi 250 - 500 KCC , otóż stąd mój temat - chciałbym aby ktoś podzielił się ze mną kilkoma wskazówkami dotyczącymi zarobku na serwerze ( wolałbym unikać płatności w złotówkach), oraz opisał dokładnie gdzie i jak powinienem expić/ być w danym czasie aby to osiągnąć . Z góry dziękuje i pozdrawiam.

#Demonek

Oczywiście dzięki za powodzenia, ale już była 1 próba kupienia Klapków za 55KCC i po 2 godzinach nie było chętnych, a jak próbowałem sprzedać za 70, śmiech na sali i tyle mogłem usłyszeć. Oczywiście jak zakupię PACC to na Mistic pójdę , gdyby ktoś mógł mi jeszcze zaproponować najlepszy i najbardziej opłacalny resp byłbym wdzięczny.

Demon
15-12-2012, 18:19
tłucz undead mastahy/mistic scaraby, taskuj wszystko co możesz i przedewszystkim handluj, bo obecnie najszybciej zarobisz na handlu np. kupujesz klapy za 55, sprzedajesz za 65, rozumiesz :D masz 30kcc + eq na rozruch tak więc życzę powodzenia :)

@down
expiąc dziury/flubby 900-1350 Viskolveenem, na flubbach lvl wpadał o minute-dwie szybciej, więc Twoje twierdzenie jest błędne :D

Nullo
15-12-2012, 18:37
Lataj flub na sky lub dziury na exp. Jesli chodzi o szybkie wbicie lvl to osobiscie polecam dziury :)

~#*Nalesniczek Zla*#~
15-12-2012, 21:36
Fluby na sky - 300lvl = +/- 1kcc na lvl ;)
+ handel jak kolega up pisał ;) Na pewno się opłaci.

mitsuhide v100
15-12-2012, 23:52
na 700ek bedzie Ci ciezko mscy/umy wiec polecam dziury exp/fluby sky/kingi lost lub magic a od 800+ taski mscy/umy + kupuj taniej sprzedawaj drozej

Demon
16-12-2012, 01:27
na 700ek bedzie Ci ciezko mscy/umy wiec polecam dziury exp/fluby sky/kingi lost lub magic a od 800+ taski mscy/umy + kupuj taniej sprzedawaj drozej
jeśli biegasz i masz chociaż 20% eq to nie ma opcji, żeby było ciężko, btw. dziury exp [0 kasy, dobry exp], flubby sky [monotonność, dużo ludzi, DOBRY exp], kingi lost [masa ludu, exp?, kasa?] zastanów się nad tym co piszesz

@myslę, że tam już jest wyczerpany, proponuję zamknąć

Laytenkowy
16-12-2012, 14:17
Dzięki wszystkim za rady, po roku nieobecności człowiek zapomina pewne rzeczy ( nawet gdzie jest Popi ;p ). Myślę, że to wszystko mi wystarczy do dobrej gry, temat do zamknięcia :D