Zaloguj się

View Full Version : Rzeka marze?

Kolesiostwo
17-12-2012, 02:16
Propozycja jest następująca, są prezenty pod choinka więc można dodać możliwość wyrzucania itemów do rzeki wzamian za punkty do +skillów, +mlvl, +szczęścia itd. Itemy lądowałaby w jakimś schowku pod ziemią, w niewidocznym dla graczy miejscu. Nie musiałyby być też na stałe te dodatki.

HpX3
17-12-2012, 09:58
To jest nie wykonalne dlatego jestem na nie. Chociaz nie powiem fajnie by było rzucic 1 cc do wody, idziesz na apo i jeb broszka. Ale to nie przejdzie , po co piszecie takie propozycje skoro wiadomo ze ona nie wejdzie?

Pit
17-12-2012, 10:31
Jestem na nie, troche glupi pomysl. Szkoda marnowac itemy:-D

adrian0093
17-12-2012, 10:46
W zyciu nie widzialem glupszej propozycji. Proponuje odwiedzic jakis noob ots i tam proponowac takie urozmaicenia - o ile noob/pseudo admini znalezli by takie skrypty na google :confused:

Lolipops
17-12-2012, 11:19
Dawno nie czytałem nic bardziej debilnego,niech jeszcze allegro kidy wzucaja dsm do rzeki na roku i zaraz będą 200+ tylko latać

Sasha Rookslayer
17-12-2012, 12:25
Po pierwsze, jakie to urozmaicenie, wrzucając itemy do wody, a następnie otrzymywać +do statystyk:confused: Nie widzę tutaj żadnego urozmaicenia chłopie.

Jeżeli da się zrobić coś tak dennego, jak napisałeś, to napisz tutaj nam skrypt.
Jestem na nie. Pewnie to Ty friku, oraz morganowski. Nie wiem po co zrobisz co chwile nowe konta i piszesz te denny propozycje:confused:

Wyjdz i nie wracaj. NIE!

Mr Fsza
17-12-2012, 14:51
Nawet jeśli by się dało to nie przejdzie nie w tym czasach obczaj sobie jakie są skille a pewnie wrzucali by tylko ci którzy mają dużo;).

Marcelllo
17-12-2012, 15:09
To jest nie wykonalne dlatego jestem na nie. Chociaz nie powiem fajnie by było rzucic 1 cc do wody, idziesz na apo i jeb broszka. Ale to nie przejdzie , po co piszecie takie propozycje skoro wiadomo ze ona nie wejdzie?
Dlaczego piszesz, że nie wykonalne skoro nie wiesz co można zrobić? XD Ja uważam, że jest to nawet łatwe do wykonania - tzn. potrafię to napisać.

Po pierwsze, jakie to urozmaicenie, wrzucając itemy do wody, a następnie otrzymywać +do statystyk:confused: Nie widzę tutaj żadnego urozmaicenia chłopie.

Jeżeli da się zrobić coś tak dennego, jak napisałeś, to napisz tutaj nam skrypt.
Jestem na nie. Pewnie to Ty friku, oraz morganowski. Nie wiem po co zrobisz co chwile nowe konta i piszesz te denny propozycje:confused:

Wyjdz i nie wracaj. NIE!Napisałbym ale nie mam po co bo Mortiis z Santano i tak nie wezmą tego pod uwagę :)

Nawet jeśli by się dało to nie przejdzie nie w tym czasach obczaj sobie jakie są skille a pewnie wrzucali by tylko ci którzy mają dużo;).
Zawsze można coś zmienić... Np. tylko za cenniejsze przedmioty wpada 1% losowego skilla (często bezużytecznego) lub dodaje się 1pkt szansy do loota - w ten sposób po "celnym" wrzuceniu kilkuset przedmiotów szansa na zdobycie rare item'a wzrasta. Jednakże musisz trochę tych cenniejszych przedmiotów wrzucić :PP

Przykładowo na rooku:
- Kasa nic by nie dawała
- słabsze przedmioty w 75% nic by nie dawały, rzadko fishing i fist fighting (po 1%).
Przedmiot|Szansa na co:
Warrior Helmet|25% - nie dostaniesz nic, 30% zdobędziesz 1% skilla fist'a, 10% - zdobędziesz 1% skilla broni (losowego), 10% - dostaniesz 1% skilla shieldingu, 10% - zdobędziesz 1% expa, 10% - zdobędziesz 1% fishingu, 4% - dostaniesz 1% do poziomu magicznego, 1% - dostaniesz 1 szansę do lootu.
DSM|5% - nie dostaniesz nic, 20% zdobędziesz 1% skilla fist'a, 20% - zdobędziesz 1% skilla broni (losowego), 20% - dostaniesz 1% skilla shieldingu, 15% - zdobędziesz 1% expa, 5% - zdobędziesz 1% fishingu, 5% - dostaniesz 1% do poziomu magicznego, 10% - dostaniesz 1 szansę do lootu.
itd...
Na mainie podobnie tylko przykładowo UW dawałoby te 10% do skilla/expa/10 szansy :P

Pomysł nie jest zły bo może dużo kasy ubyć :)

Laytenkowy
17-12-2012, 15:26
Spojrzałem na temat - to może być ciekawe! Przeczytałem treść - czar prysnął...
Myślę, że serwer wytrzyma długie lata bez ' rzeki marzeń', być może dałoby się napisać jakiś skrypt, no ale po co to komu? Kolejna niepotrzebna propozycja.

~#*Nalesniczek Zla*#~
17-12-2012, 17:37
Dokładnie tytuł wgl nie przedstawia propozycji. A może to propozycja nie odnosi się do tytułu. Nie przemyślane napisane na odwal się.
Jestem na Nie. Może gdybyś dopracował swoją myśl i zrobił jeszcze jeden temat.

Kolesiostwo
17-12-2012, 18:35
Przecież tu nie chodzi, że ktoś wrzuca 1cc i mu wypada nie wiadomo co -.-

Nie rozumiem dlaczego miałbym na nowo zakładać temat, wszystko macie wyjaśnione.. troche by kasy zeszło z serva, ale też zależy czy to na zawsze czy nie, jak na okres świąt to mogą być drobiazgi, jak na zawsze to właśnie to co opisałem skille itp. zresztą trzeba byłoby mieć farta, a nie tak mechanicznie jak myślicie wrzucasz i od razu dostajesz +10 do skilli...

Zii Baba
18-12-2012, 08:45
To jest nie wykonalne dlatego jestem na nie.

Gowno wiesz wiec po chuj piszesz takie bzdury ?
@top
Jestem na tak, jak dla mnie propozycja bardzo fajna i w miare przemyslana. Z tym, ze ja wolalbym opcje wrzucasz i nie koniecznie dostaniesz te ''punkty''.

#*~Capitan#*~
18-12-2012, 18:35
Denna propozycja w życiu nie czytalem takiej głupoty za wyrzucanie itemów do rzeki podwyższenie statystyk? :confused: wróc na ziemie.

Nie.

Zarexoholik?
18-12-2012, 19:07
Rzeka marzeń? Orientuj, bo nie wiesz co się z tobą dzieje. Co ma rzeka do skillsów? Zresztą skillsy na APO nic nie znaczą, tutaj liczy się lvl i eq.

NIE

True & Blue
20-12-2012, 00:02
Zejdz na ziemie bo cos Ci sie pieprzy w glowie.Rzeka marzen...ja pier...

@
Nie podoba mi sie w ogole ten pomysl.Wole sobie itemki sprzedac u mada lub u soni a do skilow masz trainery,

'AraB
20-12-2012, 01:13
Nie Nie Nie xd
To nie jest potrzebne :p Choinki? rozumiem okej, ale jakas rzeka ? ;] Prosze Cie Zjom$

Przypalowiec
20-12-2012, 21:58
Jestem na nie, troche glupi pomysl. Szkoda marnowac itemy:-D
Przecież nie marnował byś ich, w zamian być coś zyskiwał.

większość albo nie zrozumiała albo nie dotarło ocb,

tak.nie do końca w zaproponowanej formie, ale tak ^^

Refresh
20-12-2012, 22:00

jest to wykonalne :) ale po co to komu?

Rekrut
20-12-2012, 22:08
Nikt by nie dawał itemów. No może ale sam syf. Dlatego jestem na nie!

Mamed first
20-12-2012, 22:46
Rekrut - archeolog?

Nikt by nie dawał itemów - Jak to nie? wiesz ile allegrusów wrzucaliby do rzeki itemy/kase itp.
@T - Propozycja i tak nieprzemyślana, nie wiadomo czy takie coś na 7.6 weszłoby.
NIE

Przypalowiec
20-12-2012, 23:01
Nikt by nie dawał itemów. No może ale sam syf. Dlatego jestem na nie!

skąd wiesz co robili by inni

Akita
20-12-2012, 23:49
Pomysł mi się nie podoba, ponieważ moi przyjaciele gimnazjaliści, zaczeli by kraść kasę rodzicom i wydawać na itemy.

P.S przemysl kazda swoja propozycje, a nie dajesz hurtowo 10 -,-
jakoś dziwnie przypominasz mi friku/morganowskiego :/

Kolesiostwo
21-12-2012, 17:15
ehh przecież napisałem, że nie zawsze by sie trafiało, troche jak z łowieniem ryb, tylko tu po wyrzuceniu itemu na chwile by cie tak jakby uhnęło, ale nie na niebiesko jak normalnie tylko na żołto. To by oznaczało zwiększenie np. skilli, a jak nie masz szczescia, to po wyrzuceniu itemu do wody nic sie nie dostaje. Pomysł ten wziałem z reala jak sie rzuca monete do fontann ;p

Fir$t Norixuf
25-12-2012, 16:49
I jaki sens w tym? Wiesz ile takich propozycji można wymyślić w minutę bezsensownych?
Chłopaku pakuj się do traina poświęć pare dni i kupuj SLE później i będziesz zadowolony :)