PDA

View Full Version : 2012 - konkurs "kto prze?yje"

Kolesiostwo
17-12-2012, 02:54
Propozycji o koncu świata naliczyłem 2, dlatego i ja chciałbym coś zaproponować. Moja propozycja jest taka, by w losowych miejscach na całej mapie zaczeło się bombardowanie, wiadomo to tibia, ale jest to do wykonania... Po pierwsze sa fire devile i chyba one rzucają w nas ogniem, co za problem by pojawiały sie w losowych miejscach jako NIEWIDOCZNE potwory i rzucały ogniem nie z odległości paru sqm, lecz kilkunastu? Wtedy graczom wydawać się będzie, że ogien leci w nich z końca ekranu, idąc tam nie zobaczą potwora dlatego będzie to efektowne. Dodatkowo UE pojawiajace sie znikad(ale na czas konca"świata" już tylko w city), ognie pojawiające się na 1 sqm+ sekundowy wybuch na powiedzmy 6sqm dla efektu, że niby z góry coś spadło.

To nie 3D, ale do zrobienia...osoba, która bedzie miała farta i nie bedzie przebywać w złym miejscu o złym czasie wygrywa. Przegrani chwilowo trafią na jakąś pustynie, potem reset i już, koniec konkursu.

Zii Baba
17-12-2012, 03:17
Do zrobienia to to jest bo nic w tym skomplikowanego, sam pomysl nie jest zbyt ciekawy, ale napewno mialbym beke z takiego czegos wiec jestem na tak xD

Sasha Rookslayer
17-12-2012, 12:12
Ludzie, za dużo się zaangażowaliście w ten ''koniec świata''. Ja jestem osobiście na tak, ponieważ ciekawie wyglądałoby to, oraz takiego czegoś jeszcze nie było. Na jaki okres mieliby takie coś zrobić? Do 21 grudnia? Mają 4 dni, więc raczej nie zrobią Ci tego, lecz pomysł jest całkiem w cipkę.

'Boonek'
17-12-2012, 13:57
Ludzie, za dużo się zaangażowaliście w ten ''koniec świata''

Pisze sie za bardzo analfabeto...

#t jestem na tak ciekawy pomysl, fajnie by to wygladalo ale wydaje mi sie ze to za duzo roboty, malo czasu zostalo

Kowalz
17-12-2012, 14:23
zajebista beka XD zrobcie jakis MASS ROZPIERDOL NAJAZDOWY itd tego 21 :D np o godzinie 21:21:21 XD?! bedzie fajnie !

#*~Capitan#*~
18-12-2012, 18:38
Oo jedna z ciekawszych propozycji twoich ! jestem na tak myślę że dzieci typu boonek , sasha by się cieszyły a tak ogólnie bylo by śmiechowo :D

Zarexoholik?
18-12-2012, 19:03
I do czego ci to potrzebne? Nie rób z tej gry simsów. Przenosisz jakieś przewidywania z realnego życia do gry internetowej. Fire devil na afku by mnie nawet nie zabił, bo eq w tym czasie by mnie samo leczyło. Za dużo bajek oglądasz na fox kids, czy jak to tam było.

NIE

True & Blue
20-12-2012, 00:05
@p za duzo grasz w simsy bo kolejny post do tego nawiazujesz

Gralem na jednym OTSIE i byla wlasnie taka gra;] calkiem fajne to bylo,bez oszustw,fajna zabawa.Dobry pomysl;]

gomez000123
20-12-2012, 11:41
Świat nie skończy się, że już niedługo .... tak dobre propozycje

Okey
20-12-2012, 13:58
Kto przeżyje twoje bezsensowne propozycje? Zapewne nikt... A co tego tematu to serio masz dziwne pomysły - apokalipsa w formie mega wielkiego najazdu - tak, twój pomysł - nie.

Akita
20-12-2012, 14:00
Pomysł dobry, podoba mi się. Może by to zrobili ale pewnie za rok bo do koniec świata jutro. Ale może zrobią najazdy czy cos

Xzaz!t
20-12-2012, 14:04
Autor tematu jest debilem :confused:

Ja mam inna propozycje ;)

21.12.2012 - wyjebać apo w powietrze? :eek:
Kto za? :D
@Topic
Oczywiście jestem na NIE, bo jest to zbędne.