View Full Version : 2012 - konkurs "kto prze?yje"
Kolesiostwo
17-12-2012, 02:54
Propozycji o koncu świata naliczyłem 2, dlatego i ja chciałbym coś zaproponować. Moja propozycja jest taka, by w losowych miejscach na całej mapie zaczeło się bombardowanie, wiadomo to tibia, ale jest to do wykonania... Po pierwsze sa fire devile i chyba one rzucają w nas ogniem, co za problem by pojawiały sie w losowych miejscach jako NIEWIDOCZNE potwory i rzucały ogniem nie z odległości paru sqm, lecz kilkunastu? Wtedy graczom wydawać się będzie, że ogien leci w nich z końca ekranu, idąc tam nie zobaczą potwora dlatego będzie to efektowne. Dodatkowo UE pojawiajace sie znikad(ale na czas konca"świata" już tylko w city), ognie pojawiające się na 1 sqm+ sekundowy wybuch na powiedzmy 6sqm dla efektu, że niby z góry coś spadło.
To nie 3D, ale do zrobienia...osoba, która bedzie miała farta i nie bedzie przebywać w złym miejscu o złym czasie wygrywa. Przegrani chwilowo trafią na jakąś pustynie, potem reset i już, koniec konkursu.
Zii Baba
17-12-2012, 03:17
Do zrobienia to to jest bo nic w tym skomplikowanego, sam pomysl nie jest zbyt ciekawy, ale napewno mialbym beke z takiego czegos wiec jestem na tak xD
Sasha Rookslayer
17-12-2012, 12:12
Ludzie, za dużo się zaangażowaliście w ten ''koniec świata''. Ja jestem osobiście na tak, ponieważ ciekawie wyglądałoby to, oraz takiego czegoś jeszcze nie było. Na jaki okres mieliby takie coś zrobić? Do 21 grudnia? Mają 4 dni, więc raczej nie zrobią Ci tego, lecz pomysł jest całkiem w cipkę.
'Boonek'
17-12-2012, 13:57
Ludzie, za dużo się zaangażowaliście w ten ''koniec świata''
Pisze sie za bardzo analfabeto...
#t jestem na tak ciekawy pomysl, fajnie by to wygladalo ale wydaje mi sie ze to za duzo roboty, malo czasu zostalo
zajebista beka XD zrobcie jakis MASS ROZPIERDOL NAJAZDOWY itd tego 21 :D np o godzinie 21:21:21 XD?! bedzie fajnie !
#*~Capitan#*~
18-12-2012, 18:38
Oo jedna z ciekawszych propozycji twoich ! jestem na tak myślę że dzieci typu boonek , sasha by się cieszyły a tak ogólnie bylo by śmiechowo :D
Zarexoholik?
18-12-2012, 19:03
I do czego ci to potrzebne? Nie rób z tej gry simsów. Przenosisz jakieś przewidywania z realnego życia do gry internetowej. Fire devil na afku by mnie nawet nie zabił, bo eq w tym czasie by mnie samo leczyło. Za dużo bajek oglądasz na fox kids, czy jak to tam było.
NIE
True & Blue
20-12-2012, 00:05
@p za duzo grasz w simsy bo kolejny post do tego nawiazujesz
Gralem na jednym OTSIE i byla wlasnie taka gra;] calkiem fajne to bylo,bez oszustw,fajna zabawa.Dobry pomysl;]
gomez000123
20-12-2012, 11:41
Świat nie skończy się, że już niedługo .... tak dobre propozycje
Kto przeżyje twoje bezsensowne propozycje? Zapewne nikt... A co tego tematu to serio masz dziwne pomysły - apokalipsa w formie mega wielkiego najazdu - tak, twój pomysł - nie.
Pomysł dobry, podoba mi się. Może by to zrobili ale pewnie za rok bo do koniec świata jutro. Ale może zrobią najazdy czy cos
Autor tematu jest debilem :confused:
Ja mam inna propozycje ;)
21.12.2012 - wyjebać apo w powietrze? :eek:
Kto za? :D
@Topic
Oczywiście jestem na NIE, bo jest to zbędne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.