Zaloguj się

View Full Version : Nowe areny w City lub ich przeniesienie bli?ej depo

Kolesiostwo
17-12-2012, 19:17
Moim zdaniem te areny co są do bólu nudne już. Nikt już tam nie chodzi i szkoda, że tak daleko są tzn. niby blisko, ale mogłyby być tuż pod city, a tam gdzie teraz areny to rotwormy czy coś..

Moje propozycje:

1. ta arena na soran co jest przenieść do city

2. przykładowo min. 5 max. 9 graczy wymaganych, każdy kładzie powiedzmy 50sc i po kolei ciągną za dźwignie czasem sporo to trwa. Osoba która ma pecha dostanie z sdka, ostatni żywy wygrywa i zgarnia swoje 50sc + 50% , czyli wygrywa 25sc i odzyskuje swoją kasę. Reszta nic nie dostaje i dzięki temu troche kasy zniknie.

3. arena z lodu(to akurat z innej gry pomysł), ale mój trochę inny. Arena ma kilkadziesiąt sqm, co 6 sekund na polu 1sqm pojawia się stalagmit. Jak gracz stoi akurat w tym miejscu gdzie zaraz ma sie pojawić, to ten stalagmit go zabija, przy wiekszej ilości po prostu coraz mniej możliwości poruszania sie zostanie, trzeba będzie na skos chodzić. Tutaj też ten co pozostanie wygrywa.

4. kolektura lotto (choć nie wiem czy na dole to dobry pomysł, lepiej w widocznym miejscu), proponuję jeszcze zdrapki, ale tak, by pula wynosiła tyle, że sporo kasy zejdzie po wykupieniu wszystkich losów. Tygrys o tym pisał, ale samo lotto troche za mało, ogólnie gier więcej. Myślę, że dzięki zdrapkom naprawdę sporo kasy może zejść.

5. pvp island jak kiedyś jeśli to możliwe min, 6 x 6 graczy, ale z wyrównanymi szansami. Po wyjściu automatycznie wszystko wraca do normy, ale na pvp island mamy równe szanse. Byłoby pod city.

dodajcie swoje propozycje

Zii Baba
18-12-2012, 08:49
Moim zdaniem te areny co są do bólu nudne już. Nikt już tam nie chodzi i szkoda, że tak daleko są tzn. niby blisko, ale mogłyby być tuż pod city, a tam gdzie teraz areny to rotwormy czy coś..

Moje propozycje:

1. ta arena na soran co jest przenieść do city

Nie.

2. przykładowo min. 5 max. 9 graczy wymaganych, każdy kładzie powiedzmy 50sc i po kolei ciągną za dźwignie czasem sporo to trwa. Osoba która ma pecha dostanie z sdka, ostatni żywy wygrywa i zgarnia swoje 50sc + 50% , czyli wygrywa 25sc i odzyskuje swoją kasę. Reszta nic nie dostaje i dzięki temu troche kasy zniknie.

Nie.

3. arena z lodu(to akurat z innej gry pomysł), ale mój trochę inny. Arena ma kilkadziesiąt sqm, co 6 sekund na polu 1sqm pojawia się stalagmit. Jak gracz stoi akurat w tym miejscu gdzie zaraz ma sie pojawić, to ten stalagmit go zabija, przy wiekszej ilości po prostu coraz mniej możliwości poruszania sie zostanie, trzeba będzie na skos chodzić. Tutaj też ten co pozostanie wygrywa.

Dziwne, ale fajne.

4. kolektura lotto (choć nie wiem czy na dole to dobry pomysł, lepiej w widocznym miejscu), proponuję jeszcze zdrapki, ale tak, by pula wynosiła tyle, że sporo kasy zejdzie po wykupieniu wszystkich losów. Tygrys o tym pisał, ale samo lotto troche za mało, ogólnie gier więcej. Myślę, że dzięki zdrapkom naprawdę sporo kasy może zejść.

Obojetne mi to.

5. pvp island jak kiedyś jeśli to możliwe min, 6 x 6 graczy, ale z wyrównanymi szansami. Po wyjściu automatycznie wszystko wraca do normy, ale na pvp island mamy równe szanse. Byłoby pod city.

Jest pvp island, wiec w czym rzecz ? Ludzie z tego nie korzystaja, bo co gdzies leciec jak mozna kogos zajebac w city czy gdzie indziej...

Ogolnie co do wprowadzenia nowych aren jestem na nie, bo jest ich sporo, a malo kto z nich korzysta.

Rekrut
18-12-2012, 08:54
Dokładnie jest kilka aren i nikt na nie nie chodzi więc szkoda nawet dodawać:( Na sor nie jest daleko znów z city. Jestem na nie:(

#*~Capitan#*~
18-12-2012, 18:31
Jestem na nie teraz ludzie wola iść na daszek w city w celu sprawdzenia swoich umiejetności PVP .

Mamed first
18-12-2012, 18:42
Według mnie arena, która jest na sor może zostać wybudowana w mieście głownym, dlatego że soran mało kto odwiedza, i wie o niej. Gdyby takowa była w city byłoby ciekawiej.

Zarexoholik?
18-12-2012, 18:58
Wiesz, czemu różne areny znajdują się w różnych miastach? Po to by były częściej wykorzystywane/odwiedzane?! Jak chcesz wygrać z kimś kasę/item idziesz na Soran, jak chcesz powalczyć kilku na kilku idziesz na COD, jak chcesz zwykłe solo bez strat idziesz na arenę pod city. Co tu zmieniać? Przecież z miasta do miasta podróż trwa nawet nie minutę - są statki, dywany.

NIE

Mr Fsza
18-12-2012, 20:40
Najbardziej podoba mi się pomysł numer 4 w grzę zdrapki raczej nie są możliwę lecz na stronie można by było przy pomocy myszki zdrapywać .

Reszta raczej Nie ;).

Sasha Rookslayer
18-12-2012, 21:39
Areny nie były odwiedzane, nie są, oraz raczej nie będą. Nawet jeżeli zmienią wygląd już inne właściwości aren w każdym mieście to uwierz, że i tak mało kto, albo w ogóle nikt nie będzie do nich chodził.

Jeżeli chodzi Ci dokładnie o arenę pod City (depo), to co chcesz w niej zmieniać? Aby można było wygrać kasę/items? Jeżeli tak, to nie ma takiej możliwości, bo taka arena znajduje się na Soran.

Jeżeli chcesz pvp, to teraz częściej ludzie chodzą na daszek, niż na arenę.
Żadna propozycja nie przejdzie raczej. Szkoda na to czasu, jestem na nie.

Kowalz
19-12-2012, 08:55
haha zrobic arene na DASZKU! i walki o hajs XD! oraz postawic tam npc "Waldemar Kasta" to bylby dym!

True & Blue
19-12-2012, 23:59
Beznadzieja..Daszek ma swoj klimat i jest dobrze :D nie potrzeba zadnych glupich aren.Jestem na nie.

'AraB
20-12-2012, 01:19
Tak jak pisze wiekszosc wyzej, po to sa areny w innych miastach, zeby mozna bylo je rowniez odwiedzac, gdyby te wszystkie areny znajdowaly sie w City, to wiekszosc miast nie bedzie uzyteczna, jedynie beda do tego zeby przejsc na jakis resp :)
Na NIE

.Palldino
20-12-2012, 10:26
nie ;] chyba ze zrobic soran z tym bugiem to ta :D