Zaloguj się

View Full Version : ?amanie Regulaminu

Shakur Shooter !!!
17-12-2012, 20:30
Siema weszłem se dziś na apo dla jaj i zobaczyłem że zaś gmi albo st złamali regulamin ponieważ choinka powinna być tylko we święta a one sa dopiero za pare dni a dziś choinka była w city wy myślicie że jak dacie choinke to bd wiecej ludzi grać tak niejest pozdro dla tych co łamią regulamin ten serv upadł na psy jak tak dalej bd robić to bd grać 10 ludzi

Xienus wg mnie święta są od 24 grudnia ...

Xienus o.O
17-12-2012, 20:32
Siema weszłem se dziś na apo dla jaj i zobaczyłem że zaś gmi albo st złamali regulamin ponieważ choinka powinna być tylko we święta a one sa dopiero za pare dni a dziś choinka była w city wy myślicie że jak dacie choinke to bd wiecej ludzi grać tak niejest pozdro dla tych co łamią regulamin ten serv upadł na psy jak tak dalej bd robić to bd grać 10 ludzi

wg. prawa zwyczajowego akcenty świąteczne można ustawiać po 11 listopada.
za mało masz wiedzy chłopcze.

Domcio Old
17-12-2012, 21:20
omg co za dziecko :D
bys przeczytalem newsa bys wiedzial o co chodzi
pozdrawiam ;)
PS. skonczyles gre to nie pisz zadnych glupot na forum...

Artis
17-12-2012, 21:27
Dlaczego nasza "polska" spolecznosc musi byc taka pojarana? Anyway, co do tematu, to choinke mozna juz dac nawet kiedy sie chce. Jak ktos sie nie wie, to niech sobie poczyta :d

Demon
17-12-2012, 21:29
Dlaczego nasza "polska" spolecznosc musi byc taka pojarana? Anyway, co do tematu, to choinke mozna juz dac nawet kiedy sie chce. Jak ktos sie nie wie, to niech sobie poczyta :d
taa... http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1038739&postcount=27

Od tej pory choinka będzie wstawiana tylko i wyłącznie na Święta! Czyli tak, jak to być powinno. Po to została stworzona...
temat powinien być zamknięty po pierwszym poście :)

Zii Baba
18-12-2012, 08:43
beka z ciebie stary, placz teraz bo ''przestales'' grac, a na apo zaczynaja sie swiateczne eventy XD Ja tam mam w to wyjebane, jak chca niech sobie daja nawet we wakacje, zwisa mi to... To tylko gra, a ty placzesz i stawiasz na rowni marny wirtualny swiat z zyciem realnym, pozdro ! Wieszaj sie !

Rekrut
18-12-2012, 08:52
Ale to już taka pora przedświąteczna to spoko. Niech wreszcie coś robią:)

Nullo
18-12-2012, 10:59
I po co ten płacz? Jestem pewny, że jakbyś nadal grał to jeszcze byś zrobił temat z podziękowaniami dla GM za prace nad serwerm :s...