View Full Version : [Forum] Koniec ?wiata 21.12.2012
Kto wieży w koniec swiata 21.12.2012 o godz : 21 :00
Ten filmik dotyczy serwera APO
Niech ogladnie filmik i niezapomnijcie :
Zasubskrybowac
Zkomentowac
O to link do filmiku :
http://www.youtube.com/watch?v=TnKyPiIJGC4
ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA MOICH INNYCH FILMIKÓW
Laytenkowy
19-12-2012, 17:57
Nie, nie dostaniesz partnerstwa na YouTube :)
Nie wierzę w koniec świata, a film bez sensu, polecam się zabunkrować w chińskiej arce noego i czekać aż na następny dzień zapuka listonosz.
Armianin
19-12-2012, 18:45
Kto wieży w koniec swiata 21.12.2012 o godz : 21 :00
Zkomentowac
Aha :D.
@t
Nie będzie końca świata..Tzn. kiedyś będzie na pewno, ale nie 21.12.2012.
A ten filmik mi się nie podoba ;O
Zarexoholik?
19-12-2012, 20:23
Już kliknąłem 'nie podoba mi się'. Lecz to albo walcz z tym, bo NIE z CZASOWNIKAMI pisze się oddzielnie, tak napisać WIERZY.
Co ta gra z tobą zrobiła typie, koniec świata, bo wyrzuciłeś w internetowej grze skarabeuszowe monety? Mocne.
Zii Baba
19-12-2012, 20:29
@up
4k postow, ladnie
@top
Tak, tak... Zalosny koles jestes, po raz drugi zakladasz temat wklejajac ten sam marny filmik... Robisz te same bledy ortograficzne, koles wez sie za siebie, do konca swiata zostalo troche czasu, moze podlapiesz troche ortografii do tej pory... Zaluje, ze tam wgl wszedlem :s
Po co dałeś drugi raz ten sam głupi film?:D Końca świata nie będzie
True & Blue
20-12-2012, 22:34
ALe pro mega itemy rozdajesz...hah bez sensu.Nie wiem po cholere robisz takie filmiki i je wystawiasz;]
Sasha Rookslayer
20-12-2012, 23:12
Koniec świata to będzie dla Ciebie 22 grudnia. Uświadomisz sobie, że popełniłeś błąd wyrzucając swoje ''pro itemy''.
#topic
Końca świata w ogóle nie będzie. Nigdy go nie będzie, nie rozumiecie tego!?
Ktoś kiedyś, na prawdę dawno temu puścił plotę, a teraz cały świat piszę, oraz wygaduje głupoty na temat końca świata. Jeżeli coś działoby się i na prawdę byłby koniec, to uwierzcie, że nas by poinformowali. Nie byłoby paniki :).
Przypalowiec
20-12-2012, 23:19
jutro pod czas końca świata będę na treningu ^^
po co w ogole dales taki filmik?
Koniec świata to będzie dla Ciebie 22 grudnia. Uświadomisz sobie, że popełniłeś błąd wyrzucając swoje ''pro itemy''.
#topic
Końca świata w ogóle nie będzie. Nigdy go nie będzie, nie rozumiecie tego!?
Ktoś kiedyś, na prawdę dawno temu puścił plotę, a teraz cały świat piszę, oraz wygaduje głupoty na temat końca świata. Jeżeli coś działoby się i na prawdę byłby koniec, to uwierzcie, że nas by poinformowali. Nie byłoby paniki :).
Kiedys bedzie :D nie wiemy kiedy ale kiedys bedzie
No siemanko, ja juz po koncu swiata nawijam z piekła wlasnie siedze w depo i licze gp, ktos jest moze na moim levelu ?
Mamed first
21-12-2012, 14:15
Jest nas już 2!
Czekamy na kolejnych ocalonych
Tak i oto jest 3 ocalały! :)
Jak sie czujecie ze swiadomoscia, ze juz nie istniejecie? xdd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.