PDA

View Full Version : Quiz - prawdziwe nagrody (pendrive itp.)

Kolesiostwo
20-12-2012, 02:55
Moja propozycja jest taka, aby raz na 1-2 miesiące odbywał się quiz, nie wiem czy ostatni był podzielony na etapy, ale było 100 pytań. Myślę, że taki quiz przyciagnałby graczy, jednak zamiast 100 pytań od razu choć wiadomo ciekawiej, to zrobić tak, że w I tygodniu 30 pytań, w II tygodniu 30 pytań i III tydzień w pewnym sensie finał 40 pytań.

byle nie wydłużać, niech każdy konkurs trwa min. 2 tyg, max. z 3 tyg, bo im dalej tym niepotrzebne czekanie. Jak realne nagrody nie moga być, to te wirtualne.....

tylko przeczytajcie a nie.... po co komu nowa loteria? co jest fajnego w klikaniu?? a quiz nie dość, że sam w sobie ciekawy to jeszcze pod koniec też.

Zii Baba
20-12-2012, 03:31
Jestem na tak, z tym, ze nie wiem czy jest jaki kolwiek sens dawac nagrody w postaci fizycznej, na ktore administracja musi wylozyc hajs, co innego gdyby miala sponsora XD <BEKA CO
Quiz fajna sprawa, sek w tym z jakiej dziedziny dac pytania, najlepiej z umiejetnosci logicznego myslenia... Dac jakis trudny do zrozumienia tekst bla bla i wymyslec co dalej. Co do samego apo ciezko bylo by zrobic pytania, bo jakie ? XD Co zrobisz, te co byly ostatnio ? XD
+proponuje popracowac nad skladnia zdania.

SedaN*
20-12-2012, 08:23
Wiesz co jest głównym problemem na APO? brak sponsora. Znajdzie się sponsor na te pendrivy to i quizy będą :))

Nullo
20-12-2012, 08:29
Na nie, popracuj nad jakąś nową i bardziej poważną propozycją bo myślę, że administracji niechciałoby się takich quizów organizować.

True & Blue
20-12-2012, 08:47
Prawie w ogole nie ma quizow z nagrodami w grze a Ty chcesz jezscze z takimi nagrodami? nikt tego nie zrobi na pewno.Aczkolwiek nie jest to zle.Jestem neutralny.

Rekrut
20-12-2012, 08:57
MI jest to obojętne. Nie ma sponsora na takie coś:( Pomysł dobry ale lipa z tego wyjdzie;/

Zarexoholik?
20-12-2012, 09:55
A jak dużo taki Quiz ma wspólnego z założeniem tej gry? Czy ta gra polega na quizach? To jest Tibia gościu, jak chcesz robić quizy to idź do Pani od języka polskiego...

NIE

.Palldino
20-12-2012, 10:06
szewczenko wyjdz XD

chcesz quizy to idz www.quizeria.pl

Sasha Rookslayer
20-12-2012, 14:50
Quiz - urozmaiciłoby grę, lecz czy Administracja zrobi takie coś raz na 1-2 miesiące:eek:!, uwierz, że nie. Dobrze byłoby chociaż, aby zrobili takie coś raz na pół roku :confused: Mortiis, dużo obiecuje, że będzie robił eventy z nagrodami rzeczowymi itd, ale tak na prawdę każdy wie, że tylko to są słowa, które nic nie znaczą i nie zostaną spełnione. Wątpię, czy nawet za pixelowe rzeczy zrobiliby takie coś... Jestem na tak.
Zaznaczyłem, że z rzeczowymi, ale i tak pewnie będzie z wirtualnymi.. Ale tak na prawdę nic nie bEdzie XD

Laytenkowy
20-12-2012, 15:07
Kiedyś był podobny konkurs (http://http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56135), mimo to jestem na nie.

Nie ma potrzeby robić konkursu, poza tym aby się takowy konkurs czy 'quiz' jak napisałeś odbył, a nagrody miałyby być w postaci pendrive, trzeba zainwestować - a po co dokładać do interesu?
Graczom do miłej i ciekawej gry na serwerze wystarczy tylko zaangażowanie ekipy.

Mr Fsza
21-12-2012, 19:50
Jestem za tym by raz taki quzik się odbył a przynaimniej raz na rok mógł by się odbyć z wielu informacji

Euro 2012 <- tak jak kiedyś z 2008

Olimipada 2012,

Hisotira apo

Nagrody oczywiśćie w grzę .