View Full Version : Po klikni?ciu look na posta? - informacja o wieku
Kolesiostwo
20-12-2012, 03:22
Proponuję dodać informację o wieku, np. ktoś gra od 5 lat = 50 lat, fajnie by było moim zdaniem :) to też pasowałoby do profesji np. Elder Druid, czyli starszy.
no i byłoby wiadome mniej więcej kiedy postać ktoś stworzył.
Zii Baba
20-12-2012, 03:26
No to raczej nie w grze, predzej na stronie, ale pewny jestem, ze czegos takiego nie zrobia, bo strona serwera zawiera mniej informacji o postaciach od takiego intergaming... XD Nie ma co sie ludzic... Dodac na strone - tak, w grze - nie.
Zarexoholik?
20-12-2012, 09:51
98% osób gra kupionymi postaciami, więc? Można by dodać, że postać istnieje od XXX czasu na stronie głównej.
.Palldino
20-12-2012, 09:54
to juz lepiej zrobic nowa range profesji od ilosci spedzonego czasu w grze hhehe
@@
szewczenko wyjdz
Sasha Rookslayer
20-12-2012, 14:45
Jestem na nie. Jedynie co mógłbym chcieć, to napis, w którym roku została postać założona. Niestety nie można takiego czegoś zrobić, bo tylko Mortiis ma dane od 2008 roku:confused:.
Laytenkowy
20-12-2012, 15:11
Jak dla mnie jest to niepotrzebne i częściowo niewykonalne, z powodów, które już wiecie z poprzednich postów.
Poza tym połowa postaci na serwerze miała już dziesiątki swoich właścicieli.
Z przykrością jestem na nie, chociaż ciekawe urozmaicenie.
John Cena
20-12-2012, 15:25
Taką opcje najlepiej wprowadzić na forum ,a nie w grze.Na serwerze zrobić od kiedy postać instnieje
True & Blue
20-12-2012, 15:52
A gowno kogo obchodzi ile mam lat np?;] sa ludzie ktorzy nie chca podawac swojego wieku.Wiec bez sensu takie cos.Nie przejdzie.
chyba nie przeczytałeś dokładnie propozycji ;P
No chyba Ty;] normalnie przeczytalem i na to odpisalem.
98% osób gra kupionymi postaciami, więc? Można by dodać, że postać istnieje od XXX czasu na stronie głównej.
Ty masz nie kupionego ale sharowanego okrutnie więc to jeden chuj...
#t
Jestem na tak. Fajny pomysł:)
) to też pasowałoby do profesji np. Elder Druid, czyli starszy.
:confused::confused:
Jestem na nie, kompletnie zbędne i do niczego nie potrzebne.
scimex pallll
20-12-2012, 17:01
#t
Zobacz na siebie XDD Leonidaasa i Lethorna masz zbanowanego za shar HEHE
@T
A co mnie to?
Sorc Aka Siochacz
20-12-2012, 17:02
#t
[11/12/2012 14:10] Bleyn -> Lethorn was banished because of Dzielenie konta.
Dobra sam sharujesz chara,a na Zarexa jedziesz
@topic
Nie bo bez tego mozna obejsc.
Kacper tutaj!
20-12-2012, 17:38
Proponuję dodać informację o wieku, np. ktoś gra od 5 lat = 50 lat, fajnie by było moim zdaniem :) to też pasowałoby do profesji np. Elder Druid, czyli starszy.
no i byłoby wiadome mniej więcej kiedy postać ktoś stworzył.
lipne porpozycje masz, najpierw sie dowiedz tez czy taka opcja jest mozliwa na kliencie 7.6 zanim dajesz propozycje;]
#nie, zbedne
[11/12/2012 14:10] Bleyn -> Lethorn was banished because of Dzielenie konta.
Dobra sam sharujesz chara,a na Zarexa jedziesz
@topic
Nie bo bez tego mozna obejsc.
Zarex sharował od zawsze a nie w 1 dzień zalogował u kumpla nobie. A Leonidaas nie za shar gówniany scimexie:)
#
Tak, tak. Tylko na stronie a nie w grze.
Mamed first
20-12-2012, 17:52
Propozycja nic nie wnosząca w rozwój serwera. Słaba i zarazem nie potrzebna. - NIE
Mi się pomysł nie podoba, ponieważ (jak napisało kilka osób) jedna wysokolevelowa postać mogła mieć paru ownerow.
A gowno kogo obchodzi ile mam lat np?;] sa ludzie ktorzy nie chca podawac swojego wieku.Wiec bez sensu takie cos.Nie przejdzie.
chyba nie przeczytałeś dokładnie propozycji ;P
#takie informacje to na stronie, a nie spamować tekstem w kliencie tibii.
adrian0093
20-12-2012, 19:05
Propozycja totalnie zbędna! Precz z tym! Na nie! :[
Mi się pomysł nie podoba, ponieważ (jak napisało kilka osób) jedna wysokolevelowa postać mogła mieć paru ownerow.
na palcach swoich rąk można policzyć ile jest postaci wysoko levelowych, którymi gra 1 owner od początku do końca, taka rzeczywistość
zbędne, jest dobrze jak jest, nie szukajmy dziury w całym
na intergaming są dane od 2010roku
moim zdaniem fajnie by było gdyby pisało na stronie od kiedy dana postać istnieje .
Fir$t Norixuf
25-12-2012, 16:44
Wystarczy żebyś miał konto na forum i już będa wiedzieli ile grasz;) gorzej jak miałeś wcześniej bany, chyba każdy miał na konto na forum to wtedy masz problem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.