View Full Version : [Forum] S?owo gimbus ocenzurowa?
Kolesiostwo
20-12-2012, 03:37
Szału idzie dostać jak ktos tak nazywa :mad: proponuję żeby zamiast gimbus bylo g****s albo nawet i same gwiazdki ;/ przecież to tylko szkola :eek: są jeszcze normalni uczniowe, a to słowo niezle wkurza
Zii Baba
20-12-2012, 03:57
Ta i jeszcze szkola bo po co to slowo, skoro wiekszosc nie zna jego definicji... Jestem na nie, to zaden wulgaryzm, wiec po co je cenzurowac ?
I rob normalne sondy bo bede zglaszac takie tematy do usuniecia, marne prowo...
Jaki jest sens cenzurowac slowo ktore nie jest zadnym przeklenstwem?
Ja chodzę do gimnazjum i to słowo mnie jakoś denerwuje. No sam nie wiem, uważam się za normalnego człowieka i myślę ze coś jest nie tak z dorosłymi ludźmi 20+ którzy grają w otsy.
Jestem za ocenzurowaniem bo mi się po prostu nie podoba to słowo. Chociaż jakbym chodził do liceum to by mi pewnie nie przeszkadzało.
Mam jedno zasadnicze pytanie - czemu słowo nie będące przekleństwem miałoby być ocenzurowane? Ten tekst skierowany w czyjąś stronę to czysta prowokacja i nie sądzę aby to słowo było powszechnie uważane za obrazę, toteż dlaczego nasze forum ma mieć odrębne zasady? A co ze słowami - polaczek, studenciak etc? Pomyśl trochę. Jeżeli ktoś cię jawnie obraża masz od tego odpowiednią ikonkę przy poscie "http://www.forum.toproste.pl/images/buttons/report.gif" także używaj jej z głową. Powodzenia
Gimbus to stan umysłu. Niekoniecznie musi być związane ze szkołą. Żadne przekleństwo więc nie ma sensu ocenzurować. Nabierzcie dystansu gimb.. :D:D:D
Oczywiście, że jestem na nie:) To żadne przekleństwo.
Laytenkowy
20-12-2012, 14:57
Gimbus to stan umysłu. Niekoniecznie musi być związane ze szkołą. Żadne przekleństwo więc nie ma sensu ocenzurować. Nabierzcie dystansu gimb.. :D:D:D
Banować go! :P
#t
Równie dobrze można ocenzurować słowo 'Azbest', ponieważ ktoś też się może poczuć urażony. 10 000 razy użytkownicy byli nazywani gimbusami i płaczu nie było.
Poza tym gimbus ma więcej niż 1 znaczenie, więc jestem na nie.
Sasha Rookslayer
20-12-2012, 15:10
To nie jest brzydkie słowo, ani przekleństwo, więc dlaczego słowo ''gimbus, gimbaza, gimb'' itd. ma zostać ocenzurowane:confused:
Jestem na nie.
Zarexoholik?
20-12-2012, 15:13
To słowo idealnie opisuje zachowanie dzieci, w sumie takich jak ty. Jest wolność słowa [chociaż na tym forum z tym ciężko], więc cenzurowanie neologizmów jest co najwyżej śmieszne.
Niee,bo zarex odejdzie a wtedy zrobi sie nudno.
jako tako jest to forma obrazy, ale to zależy też od kontekstu zdania, ja osobiście jestem na nie, ponieważ na forum nie jest to aż tak częste zjawisko
Bastek10
20-12-2012, 21:29
gimbus to nie jest przekleństwo więc jestem na nie ;>
~#*Nalesniczek Zla*#~
20-12-2012, 21:35
Ocenzurować gimbus?
Ocenzurujmy też kur**,ch**,piz** i wiel innych.
Może ocenzurować jeszcze Nooba i Newbie i nie wiem jeszcze co...
Jestem na nie jak 90% forum !
Taa, niech ocenzurują też wszystkie inne słowa typu idiota, kretyn, a w komentując w screenach niech tylko jedno słowo będzie dozwolone - gratulacje. Beka z gimba.
Jestem na nie.
adrian0093
21-12-2012, 11:46
Czy Ty chcesz aby posty na forum wyglądały tak?:
Ty ***** ***** ***** po co ****** ****** ****** wiesz, ze ****** ******, nara *****.
Jestem oczywiście na nie, nie powinno być żadnych głupich cenzur - ogarnijcie się, a nie będzie takiego syfu.
Mamed first
21-12-2012, 12:38
Jestem na nie
Gimbusie
Takie słowa które wkurzają jest ich z trochę i mógł byś wypisywać bardzo dużo jestem na NIE .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.