PDA

View Full Version : [Forum] Dodanie posta/reportowanie - ograniczenie czasowe.

Zii Baba
21-12-2012, 15:50
Czesc, jak wiekszosc wie miedzy zglaszaniem i dodawaniem postow musimy odczekac jakis czas 180/60sekund czy jakos tak, jest to troche irytujace... Dobra nie chce mi sie czekac kiedy mam inna robote, a chce szybko uporac sie z forum, ale po cos zostalo to zrobione np zeby nie spamowac glupimi postami/przemyslec i nie spamowac zglaszanymi postami/tematami... Zakladam ten temat by poznac wasza opinie na ten temat czy powinno to zostac zdjete czy tez nie i jak sie do tego odnosicie. Nie chcialem odrazu skladac propozycji bo sam na dobra sprawe nie wiem jak sie do tego odniesc... XD
@Laytenkowy
Jezeli sa posty czytam je, jezeli wypowiadam sie jako pierwszy np w dziale muzyka/wrzucam tam jakis kawalek(ki) musze czekac, bo nie mam czego czytac XD

True & Blue
21-12-2012, 16:34
No czasem tez mnie to irytuje jak napisze kilka postow i nagle trzeba czekac a np mi sie spieszy:) nie jest to jakis wielki problem ale troche wkurzajacy.

Akita
21-12-2012, 17:21
Mi to nie przeszkadza, bo nawet jeśli chcecie dodać kolejne posty to jak poczekacie 2 minuty to nic się nie stanie ani wam ani mi. Jestem za tym żeby zostało jak jest.

Laytenkowy
21-12-2012, 17:32
Jeśli musicie czekać aby napisać posty, świadczy to o jednym - nie czytacie postów poprzednich użytkowników, jeśli są.
Moim zdaniem powinno zostać jak jest, przynajmniej można uniknąć masowego nabijania postów, bo z pewnością po zdjęciu ograniczenia czasowego ludzie zaczęliby się bawić w trollów.