View Full Version : Ma?o fps > Win7
Andreas Jacques
21-12-2012, 21:56
Siemano.
Wczoraj zepsuł mi się komp i przesiadłem się na lapka ojca, i mam strasznie mało fps w tibii - 4-6 to max. Sterowniki wszystkie zaktualizowałem ale pomimo to mam mało fps. Co mogę zrobić żeby było więcej? Bo nie da się tak grać. Na innych grach mam dużo fps jedynie w tibii taki problem jest.
Czarodziej Xardax
22-12-2012, 00:24
win 7 za dobry dla tej wersji tibi : )
mi wyciaga 15/16 na profesionalu, na homie mialem kolo 10
dla porownania na rl tibi wyciaga mi pi 180fpsow : )
To nie wina windowsa tylko sterowników. Raczej nic nie zrobisz. Możesz jedynie poszukać starszych sterowników do karty graficznej, ale wątpię, że to coś da.
Kiedy zaczniecie w końcu to odróżniać? W wielu nowych kartach (zwłaszcza GF) nowe sterowniki nie wspomagają DX5, przez co grafika jak i fpsy w tibii strasznie spadają... Teoretycznie nic z tym nie zrobisz, przynajmniej ja nie znam żadnego sposobu na to.
Link do tego samego problemu. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=111121)
Siemano.
Wczoraj zepsuł mi się komp i przesiadłem się na lapka ojca, i mam strasznie mało fps w tibii - 4-6 to max. Sterowniki wszystkie zaktualizowałem ale pomimo to mam mało fps. Co mogę zrobić żeby było więcej? Bo nie da się tak grać. Na innych grach mam dużo fps jedynie w tibii taki problem jest.
napisz do mnie na profilu i podaj swoje gg bo nie mogę coś Wpisywać
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.