View Full Version : Lepsze zagospodarowanie respa Dracul, MS, UM na ANK
Witam!
Mam propozycje aby w jakiś inny sposób zagospodarować resp dracul, monster skeletonów oraz undead matash na ank. Respy te są duże pod względem wielkości ale jest na nich bardzo mało potworów dlatego raczej nikt tam nie expi. Można by rozbudować ten teren lub kompletnie przebudować. Szkoda żeby tyle miejsca na mapie się marnowało. Administracja kilka razy narzekała, że nie ma za bardzo gdzie dobudowywać jakiś nowych terenów. A niektórym miejscom przyda się odświeżenie i dostosowanie do nowego systemu gry na apo.
Mam na myśli te respy
Poziom -2
http://i47.tinypic.com/28md284.jpg
Poziom -3
http://i50.tinypic.com/2j0o3lu.jpg
Poziom -5 na UM jest w porządku :)
Jakieś inne pomysły w kwestii tych respów?
Dla mnie nic dodać nic ująć dobra propozycja ;). Na TAK
Sasha Rookslayer
23-12-2012, 00:19
Resp Dracul i msów oraz um jest bardzo dużo, więc po co zmieniać respa?
Jeżeli jest ich mało, idz na inny resp. Kiedyś grało po 800 osób i nikt nie narzekał na respa, a Ty masz jakieś ale..
Respy są dobre, które pokazałeś. Jeżeli faktycznie jest tam mało mobów, to można byłoby dodać kolejne, aby faktycznie lepiej się expiło.
Na razie Administracja nie ma czasu na takie pierdoły, i pewnie nie dodadzą, ale może kiedyś za 10 lat będzie to zmienione.
Jestem na nie. Jest dobrze!
TAK, CZY SIAK I TAK WAM TEGO NIE ZROBIĄ..
Ludzie... Po co rozbudować teren, skoro jest duży? Wystarczy, że więcej mobów dodadzą i każdy będzie zadowolony. Myslisz, że Administracja CI całkiem zmieni respa? Mylisz się, tak jak inni, którzy zaznaczyli na TAK.
Nie chodzi o to czy tam jest dużo potworów czy mało, po prostu nikt tam nie expi bo się nie opłaca. Można by ten teren wykorzystać w jakiś inny sposób aby odciążyć inne respy. Lepiej biegać na MS cod w pięć osób niż na tym respie ank samemu.
tak, zdecydowanie taak, przerobić te respy w duże koła/gwiazdy, ponieważ gdzie się nie biega tam się nie expi :)
Mamed first
23-12-2012, 01:51
Respy jak są puste tak będą niezależnie jak one zostaną przerobione kosmetycznie.
"Szukajcie a znajdziecie" - Licz się z tym, że ta propozycja jak i kolejne nie tak szybko zostaną rozpatrywane przez czerwonych. Zatem powodzenia.
Zii Baba
23-12-2012, 02:08
Jeżeli jest ich mało, idz na inny resp. Kiedyś grało po 800 osób i nikt nie narzekał na respa, a Ty masz jakieś ale..
Respy są dobre, które pokazałeś. Jeżeli faktycznie jest tam mało mobów, to można byłoby dodać kolejne, aby faktycznie lepiej się expiło.
Na razie Administracja nie ma czasu na takie pierdoły, i pewnie nie dodadzą, ale może kiedyś za 10 lat będzie to zmienione.
Nie wiem o co ci chodzi, ale spoko... Expiles tam kiedys chociaz ze 3h ? Na mapie to ty mozesz sobie myszka pojezdzic, ale w praktyce jest zupelnie inaczej...
@top
Jestem na tak, expic tam mozna bylo kiedys, kiedy to jedna osoba miala jeden resp, a nie tak jak teraz 3 i to bylo by za malo... Respy zdecydowanie nie na te czasy.
Dobra propozycja ;p jestem na tak. Zawsze to troche wiecej ;p
Jestem na Tak, jak ktoś wyżej napisał to resp nie na te czasy :(
Ps. Moim skromnym zdaniem nic to nie da, bo żeby te respy po przerobieniu były pełne trzeba Pixeli które tam pobiegną , a tych jest tylko 100 ~.
Kimus The Master
23-12-2012, 09:25
Oczywiściez że jestem na TAK
na tych respach expilo sie 2/3 lata temu sio sioherem xD
jasne ze tak , jak zaspamujecie respy duza iloscia potworow to one odzyja , umy sa zajebiste ale zabic 2 leciec 1 min zabic 2 i tak w kolko? chujowa opcja. Kolko + full umow i jazda!
tak, zdecydowanie taak, przerobić te respy w duże koła/gwiazdy, ponieważ gdzie się nie biega tam się nie expi :)
to co demon napisał + ja bym tam dał całkiem nowe potwory od 170 poziomu, i jakieś nowe od 750 poziomu
Kiedy ***** Sasha był na tak? ten koles ma wielki problem bo na roku nic nei robi administracja i dobrze top sie tam chuju;p JESTEM NA TAK
Laytenkowy
23-12-2012, 10:48
Ja Cię nie mogę zrozumieć :D Skąd możesz wiedzieć, na co administracja ma czas, a na co nie ma? Poza tym byłeś kiedyś na tych respach? Ja tam nikogo nie widziałem od 2 lat ( bo w swoim czasie chodziłem).
#t
Jak najbardziej jestem za, przydałaby się mała odnowa dla tego miejsca, poza tym, można tam wstawić inne potwory niż te, które są obecnie.
Dobra propozycja. Duże respy a mało potworków:( jestem na tak!
True & Blue
23-12-2012, 12:07
Jestem za zmianami.Tamte respy sa juz malo co odwiedzane przez graczy i zle sie tam expi w tych czasach.
sasha lamusie prosisz graczy z maina zeby nie wypowiadali sie na temat zmian na rook'u to ty bedac z rooka nie powienienes sie wypowiadac na temat main'a hipokryto .
#Topic
Na Tak
Bardzo dobra propozycja, jakis czas temu sam sie nad tym zastanawialem. Miejsca jest bardzo duzo, a od 1,5 (?) roku nikt tam nie chodzi, bo po prostu sa o wiele lepsze respy. W 2008 to trzeba bylo zawsze ponad godzine na respa Ms'ow czekac :D Mozna cos pokombinowac, jakies kolka, nie wiem Tygrys na pewno znajdzie jakis dobry, innowacyjny pomysl (: jestem za.
#Down
wlasnie, albo konkurs dla mapperow :}
Może to być dobry teren żeby zorganizować konkurs dla mapperów, na forum mamy wiele utalentowanych osób.
Resp mógł by mieć taką forme jak kingi/queeny cod lub ms cod.
Zarexoholik?
23-12-2012, 16:25
Zgadzam się! Te respy były świetne,, ale kilka dobrych lat temu. W obecnych czasach gdy szybciej się expi, jest zupełnie inne eq i możwliości, na respach powinny zostać dodane kolejne moby lub respy powinny zostać skrócone, tak by szybciej przemieszczać się z respa na resp.
Jak najbardziej na tak! Respy powinny byc zrobione np tak jak kingi magic/lost ten typ zeby nie trzeba bylo przemierzac tak dlugiej drogi.
TAK, CZY SIAK I TAK WAM TEGO NIE ZROBIĄ..
Witam! Chciałbym podkreślić, że zarejestrowałem się na forum, gdyż po prostu nie oprę się możliwości skomentowania Pana w/w.
Po pierwsze drogi Rookstayerze to naucz się czytać. Piszesz post nie wiedząc o co chodzi w tym co przeczytałeś. Inna sprawa to to, że myślisz że stawiając przecinki jesteś fajny. Poza tym robisz błędy w słowach, które poprawnie napisałby przedszkolak -.^.
Tak więc podsumowując: Pokazujesz wykształconego i fajnego typka, a jesteś /CIACH/ (nie obrażając).
# Żeby nie było nabijania postów
Tak! Usuńcie te niepotrzebne respy, które zajmują bardzo dużo terenu i wykorzystajcie go do robienia jakichś newsów!
Pozdrawiam
Edit
Sorry Demonie ;)
Matematyk
24-12-2012, 10:00
Nabijacie się z sashy, a koleś nie niestety ma racje. Wszędzie chcecie mieć monstery i exp typu wardy. Chyba już w mieście powinny latać po kilkaset monsterów żeby gracz mógł wbijać lvl od razu po logowaniu. Po co wy gracie w tibie, ktoś się zastanawiał?
ogólnie mortiss i tygrys potrafia zbajerowac graczy, ale na pewno wiedzą co robią, skoro nic nie robią ;).
Teraz apo nabiera sensu, gracze powoli wbijają lvl, kto sie uzależnił to gra nadal, mamy równowagę. Jest około 200 graczy online zawsze, nawet na rl tibia na najbardziej obleganych serwach typu: non pvp gra 500, gdzie ponad 50% to boty- apo nie odbiega nic. Sam ustawiam na harmonii TA i nara. A, że mam pacc to nawet nikt mnie nie sprawdza ;).
Kolesiostwo
24-12-2012, 13:50
Jestem na nie. Niektóre respy muszą być gówniane, by ten. No. Wiecie.
~#*Nalesniczek Zla*#~
24-12-2012, 14:06
Zawsze ludzie spierali się o respy więc nie wiem po co te tematy :( W szczególności gdzie kiedyś grało 700 os i było dobrze a teraz gra 150 i każdy narzekać potrafi.
'Boonek'
24-12-2012, 14:17
Zmiencie to bo jedyne osoby ktore tam zagladaja to sploszone red skule :[
Fir$t Norixuf
25-12-2012, 16:24
To prawda, ostatnio liczyłem na mase dracul jak się jednak okazało zawiodłem się, biegałem jak głupi żeby zlurować 4 dracule i dopiero je bić :/
wpadłem na pewien pomysł - te respy um można przerobic na takie jak sa na quennach na volcano. co o tym sądzicie?
Jak najbardziej na tak ;d
Można to przerobić jak Queeny koło Soni, byłoby dobrze :) Jeden dzień roboty. Jestem na tak ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.