View Full Version : Laikike1 do pezeta: "szpedajna p***o w pinglach"!
Τettmeier
25-12-2012, 11:40
http://glamrap.pl/1/10584-laikike-do-pezeta-szpedajna-p-zdo-w-pinglach
Po wszystkich Laik poleciał równo! Z Karwanem oni nagrywali? Z Quizem od zawsze ziomeczki a miedzy nimi to nw jak jest : O
Dawać beef i koniec kariery Pezeta którego lubię a za ostatnią płytę bym wyje*ał ;]
SPRZEDAJNA* o
Laik by ich zjadł 1 wersem, ale ok, z chęcią bym posłuchał ich beefu :D
LAIK KRÓL
@down
4, 4, 4, 4!
Nikt w Polsce jak Laik, za tydzień kolejny level up!
Taki se pazdzioszek v1.01
25-12-2012, 13:21
Laik udziału w beefie brać nie chce, a szkoda, ciekawe co by z tego wyszło
Nie ma to jak świąteczna atmosfera w polskim rapie :D jest parę kwestii z którymi ciężko się nie zgodzić (popieram pojazd na Solara, z chęcią bym obejrzał jego battelkę z PeeRZetem, która nigdy nie ujrzała światła dziennego w sieci) ale są i takie, które mam generalnie w dupie i nie mam zamiaru się nad nimi rozwodzić. Pow, zapraszam do lektury i dyskusji.
no prawda nikt w Polsce jak Laik, pezety i inne raperki dobrze o tym wiedzą dlatego tak zareagowali, SIEJE POGROM NIE TYLKO NA BITACH, tru
/Demon/ Solar&Białas ft. Pezet - marny lajkike, hahah
'Boonek'
26-12-2012, 16:13
Ten laik troche na geja wyglada z tymi wloskami na bok, kwadratowy leb i w ogole dobra beka XD Z pezeta tez zawsze beke mialem bo kutasem troche wieje od niego... no coz
gówno mnie to XD niech sie beefuja idioci... ale gdzie typ z podziemia do tych pedalow od komercji :| Laik pstryczka w nos dostanie i chuj.. jak na moje oko to chce sie promowac na pezecie, a pezet ciota dal sie sprowokowac bo dobrze wie ze jest marnym grajkiem i musi kozakowac zeby nie wyjsc z obiegu
A i zapomnialbym dodac - ostatni album pezeta - HAHAHAHAHHA
Zarexoholik?
26-12-2012, 18:08
Co jak co, ale laikike1 nie ma co startować do Pezeta. Nawet jeśli ostatnim albumem Pezet przestrzelił sobie kolano to i tak jest ponad laikiem.
/Demon/ milczmen, pokaż mi osobę, która napisze + nawinie takie teksty
A co to są za teksty? 3/4 to słowa rzucone do rymu. Ze 4 jego kawałki mi podchodzą, a Pezeta znacznie więcej. Ktoś kto z Noonem zrobił zajebistą robotę nie będzie niżej oceniony niż ktoś kto spina dupe w necie tylko po to by zgarnąć trochę fejmu.
/Demon/ rzucone do rymu? to czego jest oskarżany od kaligrafie (nie wiem czy dobrego słowa użyłem, chodzi o ściąganie tekstów z książek), bo jego teksty są za inteligentne i za bardzo wierszowane, np. kawałek Glider do tej pory nie został rozkminiony, a próbuję na prawde dużo osób, a co do Pezeta, ok osiągnął co osiągnął, ale jeśli zawiesił sobię poprzeczke wysoko i nie umie jej przeskoczyć to po co tworzy nowe rzeczy? :)
Pezet robi muzykę dla siebie, nikt nie kazał Ci jej kupować/słuchać. Jemu się podoba, dlatego nagrywa. Mi się jego obecna twórczość w ogóle nie podoba - więc nie słucham. Jednak nagrał nuty, których słucham do dziś. Laik nagrywa nuty, których nie idzie rozkminić, więc co możesz wyciągnąć z takiego kawałka? Nutę tajemniczości? - to już lepiej Sherlocka Holmsa obejrzeć, tam też masz zagadki. :)
Τettmeier
27-12-2012, 10:01
gówno mnie to XD niech sie beefuja idioci... ale gdzie typ z podziemia do tych pedalow od komercji :| Laik pstryczka w nos dostanie i chuj.. jak na moje oko to chce sie promowac na pezecie, a pezet ciota dal sie sprowokowac bo dobrze wie ze jest marnym grajkiem i musi kozakowac zeby nie wyjsc z obiegu
Co z Ciebie za słuchacz jeśli gówno cię beefy ? :D O to w tym wszystkim chodzi i trzeba sie przygladac a polowa ludzi placze ze jest nuda, jak przychodzi akcja to wszyscy "po ch*j to, rap ma dzielic a nie laczyc", jeszcze moze to?
Jakbyś się trochę orientował to wiedziałbyś, że Laik nie musi się na nikim promować bo ma zajebistą rzeszę fanów których nie widać w mediach a jeśli widać - to mało, na tym polega podziemie. Pezet miał obowiązek odpowiedziec na ta zaczepke od szanujacego sie gracza inaczej bylby ze startu skonczony. Tylko cipka udaje ze nie zna ;)
/Demon/ masz u mnie dużego, dużego + :D
adrian0093
27-12-2012, 12:12
Przeczytałem wszystko. Jeżeli mam być szczery, nigdy nie słyszałem o kimś takim jak Laikike[?].
Z początku wyglądało to na zwykłą próbę wypromowania się przez tego typa. Nie potrafił się na początku wysłowić, a jego teksty były marne jak chuj w dupie Ibisza. Po pierwszej zaczepce Pezet go delikatnie mówiąc rozjebał zwykłą ripostą na portalu społecznościowym. Do gustu jednak przypadł mi ostatni akapit napisany przez Laikike, lecz co tu dużo mówić - widać po stylu pisania oraz poziomie jego wypowiedzi, że to typowy "raper" z podziemia, bezwstydne JP, które za wszelką cenę chce dopierdolić (oczywiście chodzi mi tutaj o rękoczyny, nie o beef) każdemu kto stanie mu na drodze.
Reasumując, teraz Laikike może pocisnąć teraźniejszemu Pezetowi, lecz jeżeli wróci dawny Pezet - ten z jajami - to dostanie ostro po cipie ten marny prowokator z podziemia.
Ogólnie to stawiam na Pezeta, nie ma co się kłócić - toż to legenda jakby nie patrzeć.
/Demon/ każdy kto interesuję się tą kulturą wie, że 'jakiś marny Laik z podziemia' zjada 'legende Pezeta' jakimkolwiek wersem i tu nie ma co dyskutować, bo jedni patrzą na flow, technike, rymy, wersy, rozkminy, a inni na przeszłość (która i tak jest marna) + liczbę lajków na facebook' : o mam jedno pytanko, będąc raperem wolałbyś 4000 normalnych i dojrzałych fanów czy 100000 bez obrazy gimbusów(ofc. nie każdy jest taki), którzy słuchają go tylko i wyłącznie, bo jest na niego hajp?
Krulowiec
27-12-2012, 13:17
Ja propsuje wypowiedzi Demona, dobrze gada. Zjada lajkione1 ? czy coś tam zjada tego drugiego pezia z płomienia 18 81 czy co, poza tym to Tede król ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.