View Full Version : Wiadomo?? o nowym rekordzie.
Przypalowiec
26-12-2012, 17:36
Moja propozycja to wiadomość z serwera która informuje nas tym że pobiliśmy właśnie swój rekord w uderzeniu z ue/club/axe/sword/ itp
wiadomość mogła by wyglądać tak.
17:29 Twoje nowy rekord ciosu magicznego to xxx.
dostęp do swoich rekordów mogli byśmy mieć po wpisaniu komendy !rekordy.
Informacja o tym że ktoś pobił właśnie rekord dla swojej profesji mogła by pokazać sie na game chat, my natomiast zobaczylibyśmy wiadomość.
17:29 Gratulacje pobiłeś właśnie rekord uderzenia z ue dla Elite Knight.
Osobny system obowiązywał by na mainie a osobny na rook
Każdego odpowiadającego proszę w pierwszej linijce o swoją opnie na
TAKlubNIE.
Dopiero potem proszę o swoje argumenty + ewentualne poprawki.
W każdej odpowiedzi obowiązkowy argument.
@edit
faktycznie dużo lepiej wyglądało by to na rooku, przydała by się nowa ankieta ^^. Nie rozpisałem się na temat rooka bo mój max lv rook to 15 ^^
weźcie pod uwagę, że największy hit wchodzi raz na kilkanaście/kilkadziesiąt prób potem dodajcie do tego krytyka :>
Napisał 'Boonek'
Natomiast fajnie by bylo gdyby na czerwono pojawiala sie informacja ze ktos wbil jakis tam lv.. np.
00:00 Boonek wbil 3000 poziom doswiadczenia. Gratulacje!
00:00 Ciocia fiut wbila 1000 poziom doswiadczenia. Gratulacje!
to takie wyroznienie dla kogos kto expi ^^ zawsze cos i urozmaici gre
Propozycja mieści się w konwencji.
Kimus The Master
26-12-2012, 17:53
Tak ciężko walnąć kilka razy maxa czy tam UE i zobaczyć jakie masz maxymalne hity?
Dla mnie jest to nie potrzebne wiec głosuje na nie
'Boonek'
26-12-2012, 17:57
Nie bo ***** tu szybko bardzo rosna hity... pomysl ze z kazdym lvlem mialoby ci sie to wyswietlac... non sens :O
Natomiast fajnie by bylo gdyby na czerwono pojawiala sie informacja ze ktos wbil jakis tam lv.. np.
Przypalowiec
26-12-2012, 18:01
Tak ciężko walnąć kilka razy maxa czy tam UE i zobaczyć jakie masz maxymalne hity?
Oczywiście że możesz uderzyć kilka razu ue i sobie średnią wyciągnąć bardziej lub mniej precyzyjną, moja propozycja miała by być urozmaiceniem.
Nie bo ***** tu szybko bardzo rosna hity... pomysl ze z kazdym lvlem mialoby ci sie to wyswietlac... non sens :O
Nie była by to wiadomość która pojawiała by się tak samo jak awans, tylko w oknie dialogowym. Faktycznie szybko by rosło bo co lv, ale fajnie było by stojąc drugi dzień w city po udanym pvp wysłać wiadomość ze właśnie pobiłeś swój rekord w uderzeniu ^^
Co poziom zwiększają nam się obrażenia, także twoja propozycja nie ma najmniejszego sensu.
To prawda że co poziom zwiększają się obrażenia, ale między maxymalnym a minimalnym ciosem na danym lv jest duża róznica, np sword/distans + krytyk
Informacja o tym że ktoś pobił właśnie rekord dla swojej profesji mogła by pokazać sie na game chat, my natomiast zobaczylibyśmy wiadomość.
17:29 Gratulacje pobiłeś właśnie rekord uderzenia z ue dla Elite Knight.
żeby na serwerze były wyróżniane na czerwono osiągnięcia
typu : 100 - 200 - 300 lub innym dowolnym systemem
Dopracować i wdrożyć
Co poziom zwiększają nam się obrażenia, także twoja propozycja nie ma najmniejszego sensu.
Jeżeli największy hit z z dista/axe wejdzie Ci raz na 15-20 prób + weźmiesz pod uwagę krytyka to rekordy nie będą tak częste jak by się wydawało.
Pomyśl jak by to fajnie wyglądało np na rooku gdzie nie ma ue ;]
Zarexoholik?
26-12-2012, 18:02
Moja propozycja to wiadomość z serwera która informuje nas tym że pobiliśmy właśnie swój rekord w uderzeniu z ue/club/axe/sword/ itp.
Mamed first
26-12-2012, 18:20
To co bonek napisał. Można zrobić, żeby na serwerze były wyróżniane na czerwono osiągnięcia
typu : 100 - 200 - 300 lub innym dowolnym systemem
Zii Baba
26-12-2012, 21:00
A ja jestem na nie, nie podoba mi sie twoja propozyja i do tego to kolejna dotyczaca best hitu, co oznacza, ze powinienes poniesc konsekwecje powielania tematu... :( Dla mnie to zbedne.
Właśnie! Nie doczytałem, bo mialem na myśli ze o to chodzi autorowi tematu i zaznaczyłem "tak". :(
Pomysł z mazurskiego i na chuj to?
Ciężko Ci zobaczyć ile walisz?, od tego jest kalkulator tez;p
Przypalowiec
26-12-2012, 21:48
Pomysł z mazurskiego i na chuj to?
Ciężko Ci zobaczyć ile walisz?, od tego jest kalkulator tez;p
nigdy nie grałem na mazurskim,
prosiłem o argumenty, nie o pytania ;<
Ernestus
26-12-2012, 22:42
I tak jest duzo spamu na kanalach wiec po co jeszcze to . Jak dla mnie bez sensu .
Sasha Rookslayer
27-12-2012, 00:38
Jeżeli graczom z Main'a to nie odpowiada, to można tylko na wyspie dla początkujących wprowadzić takie urozmaicenie. Nie ma tam czarów, tylko same uderzenia z broni, więc tak często best hit nie zmieniałby się :D
Jestem na tak wprowadzając to na Rookgard. Jest to 5-10 minut roboty, a pewnie troszkę urozmaici tą grę :).
Zaznaczyłem na tak, bo mimo wszystko fajna opcja. Ale musiałbyś ją jakoś bardziej ogarnąć i przemyśleć, bo faktycznie co chwile wpadają lvl i co?
Kumpel Armii
27-12-2012, 02:20
Jestem na tak. Takie pomysły już były, aczkolwiek uważam, że takie urozmaiconko mogłoby się pojawić... Nie opisałeś tego w sposób poprawny, ale w miare ogarnięty :P
#*~Capitan#*~
27-12-2012, 08:11
Jeżeli graczom z Main'a to nie odpowiada, to można tylko na wyspie dla początkujących wprowadzić takie urozmaicenie. Nie ma tam czarów, tylko same uderzenia z broni, więc tak często best hit nie zmieniałby się :D
Jestem na tak wprowadzając to na Rookgard. Jest to 5-10 minut roboty, a pewnie troszkę urozmaici tą grę :).
Podbijam Sasha ma racje a na wyspie początkujących by to się przydalo !
jestem na tak ale tylko na wyspie początkujących
Nie. po co robisz to co na mazurku jest?
@@@
Nie.
A ja jestem na tak:) Fajnie by było jak by tak pisało, że ktoś pobił rekord hita :D To co Bonek napisał żeby pisało na czerwono, że ktoś wbił jakiś lvl też było by fajne:D
Mamed first
27-12-2012, 19:35
Rekrut ćwicz składanie zdań.
Propozycja fajna jak wspomniałem, ale kiedy ostatni raz czerwoni wprowadzili jakąkolwiek propozycje, gdzie użtkownicy byli jednoznacznie pozytywnie nastawieni na wprowadzenie czegoś nowego.
DAWNOOOOO
tylko na wyspie początkujących a co wam to da xD???
Ogólnie to jestem na tak tylko z ciekawości jakie będą są i były moje najlepsze hity ;)
Choć to nie poprawi jakości gry
Na main jest to całkowicie niepotrzebne ale co do rooka jestem na tak.:D
Jedynie takie coś by mi pasowało, ale też nie co 100 lvli tylko np. 500, 1000, 1500, 2000, 2500, 2600, 2700 itd. Ewentualnie jeszcze informacja jako który ktoś wbił jakiś tam lvl.
Mamed first
11-01-2013, 18:27
100, 200, 300 byłoby ciekawiej oraz częściej widoczne niż systemem 500, 1000, gdzie ludzie wbijają raz na ruski rok.
Ralverek
11-01-2013, 18:35
podoba mi sie taki pomysł , na pewno urozmaici to czasem monotonną grę :)
Anonymous
16-01-2013, 21:53
fajna propozycja administracja mogła by sie nad nią zastanowić ;]
oczywiście jestem na tak ;] choć wątpię , że propozycja wejdzie w zycie serwera .
Dementor
16-01-2013, 23:07
Wydaje mi się, że jest to dobry pomysł godny uwagi. Może administracja się nad tym zastanowi. :) Zobaczymy co wyniknie z tej kak i ostatnich paru innych fajnych propozycji. :)
100, 200, 300 byłoby ciekawiej oraz częściej widoczne niż systemem 500, 1000, gdzie ludzie wbijają raz na ruski rok.
true story.
Mnie sie podoba. Ale i tak nie wprowadza XD
gwnstopro
17-01-2013, 15:45
Jestem na tak(dla propozycji Azielu$a) , mogło by też pisać np: Gwnstopro zabił Creatora !! szacunek dla niego
Xayn : )
18-01-2013, 22:52
Jestem na tak(dla propozycji Azielu$a) , mogło by też pisać np: Gwnstopro zabił Creatora !! szacunek dla niego
podbijam.
#t
na 100% urozmaiciło by to grę, jestem na Tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.