Zaloguj się

View Full Version : Perfect quest i Salim

Pit
26-12-2012, 17:58
Witam!

Mam problem z npc u którego możemy zdobyć najlepsze amulety oraz dostać się na wardy!

Mianowicie, wykonałem dla mnie zadania dostarczenie egipcian amuletu i bronzen amuletu wszystko przyjął bez problemu. (itemy te oddałem już jakiś tydzień temu) Jedynie co mogę zrobić to teleportowanie się na wardy, nie moge wytworzyć żadnego amuletu ani doładować, nawet nie pojawia się informacja o tym, że moge coś takiego zrobić. Wyskakuje jedynie info na temat SL. Co zrobiłem źle?

ElectroHouse
26-12-2012, 20:21
Odebrałeś nagrodę ??

Masz link z poradnikiem jak wykonać perfekt quest :
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=58099

Pozdro

@edit
Pit głąbie ja nie mówiłem o nagrodzie z skrzynki .... Tylko o nagrodzie jak mu oddasz te all amulety
Sorc Ci dobrze napisał ;]

Pit
26-12-2012, 20:34
Odebrałeś nagrodę ??

Masz link z poradnikiem jak wykonać perfekt quest :
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=58099

Pozdro

Przeczytałeś ze zrozumieniem to co napisałem?

"Pozdro"

Odebrałem nagrodę ze skrzynki po zabiciu miniona. Salim zabrał ją ode mnie po czym poprosił o zdobycie bronzen amuletu zdobyłem i oddałem i dalej nie wiem o co chodzi. Poradnik niewiele pomoże chyba, bo wszystko zrobiłem to co miałem zrobic.

Salim nawet dla osoby, która nie wykonała questa wyświetla informacje o amuletach jakie mozna u niego zdobyć, a u mnie po wykonaniu nie. Nie rozumiem tego :/

Sorc Aka Siochacz
26-12-2012, 20:44
Witam!

Mam problem z npc u którego możemy zdobyć najlepsze amulety oraz dostać się na wardy!

Mianowicie, wykonałem dla mnie zadania dostarczenie egipcian amuletu i bronzen amuletu wszystko przyjął bez problemu. (itemy te oddałem już jakiś tydzień temu) Jedynie co mogę zrobić to teleportowanie się na wardy, nie moge wytworzyć żadnego amuletu ani doładować, nawet nie pojawia się informacja o tym, że moge coś takiego zrobić. Wyskakuje jedynie info na temat SL. Co zrobiłem źle?

Idz do Salim i napisz 'hi a następnie nagroda' :)