PDA

View Full Version : Arenki jak z RL.

Kadrowy
27-12-2012, 09:46
YO YO YO witam wszystkich. Krótko i na temat - proponuję wprowadzić arenki typu areny svargrond na rl. To jest poprostu zajebista rzecz i na APO można by coś takiego wprowadzić oczywiście z większą ilością poziomów.
FILMIK: http://www.youtube.com/watch?v=Sj4FM-u2bYE

@Xayn
Niee to nie jest to samo. Areny na EXP to jest poprostu syf. Tutaj chodzi o zapłacenie NPC za wejście na któryś poziom areny, zabicie 9 bossów i wybranie sobie jednej z 3 nagród. Arena EXP to tylko wejść zabić potworka i otrzymać jakąś śmieszną nagrodę XD

Zii Baba
27-12-2012, 09:48
Polecam ci dokladniej to opisac, dac jakis ss itp bo nie kazdy gral na rl i nie kazdy jest w temacie, spotkalem sie nawet z tym, ze ludzie nie wiedzieli co to sa bohy albo mms... Osobiscie jestem na tak, jak napisales to zajebista sprawa.
@edit
Nie patrzcie na to, ze sa juz podobne areny, takie cos sie nie nudzi, a wymyslenie nazwy dla jakiegos bosa + ustawienie go nie zajmuje przeciez tak duzo czasu...

Xayn : )
27-12-2012, 10:05
Jestem na nie, masz arenke typu svarground na exp, co prawda nie 3 nagrody, ale to praktycznie to samo ; )

gwnstopro
27-12-2012, 11:19
Za każdą arene płaciło by się za wejście i jak się padnie płaci się jeszcze raz ( tak jest na rl, sam padłem i sie wkurzylem bo 50 platynek za wejscie i 1cc poszło na tą arene XD.) Nagrody to jakieś 3 itemki do wyboru jeden. Jestem na tak lecz i tak gowno wyjdzie .

Sasha Rookslayer
27-12-2012, 11:29
Sorry, ale jestem na nie. Znowu chcesz, aby Administracja zrobiła Updat'e z areną:confused:. Sorry, ale aren już jest bardzo dużo i lepiej zrobić bardzo rozbudowany quest, nowe rasy mobów, nowe tereny, nowe przedmioty, nowe skrypty napisać. Jednym słowem, Update, jakiego jeszcze nie było. Uwierz, że te rozwiązania bardziej przypadną do gustu graczom, niż twoja śmieszna arena, która już na każdej, no może prawie każdej wyspie występuje :).

Akita
27-12-2012, 12:15
Jestem na nie. Mamy juz areny na naszym wspanialym ots'ie. To nie jest rl zeby robic nie wiadomo co. To jest OTS czyli uproszczona wersja Tibii. Ciesz sie ze w ogole sa tu jakies areny

Zarexoholik?
27-12-2012, 13:09
Na exp masz taką arenę, zresztą takie areny są strasznie słabą opcją. Zrobisz raz i koniec. To jest zajęcie na krótką metę, lepiej wprowadzić nowe questy.

#*~Capitan#*~
27-12-2012, 13:12
Jestem na nie już dużo takich aren posiadacie.. wymyśl coś lepszego.

adekson
27-12-2012, 17:40
mozna zrobic arenke cos ala -3 w dp city tyle ze expy beda dawac xddd

Mr Fsza
27-12-2012, 21:51
podobna arenka jest na rookgardzie zabijając od słabszego do najmocniejszego potworka .

Ogólnie mogą dodać taką arenke jest mi to obojętne ;)

ważne tylko aby coś się działo ;d

Rekrut
27-12-2012, 22:05
Na apo jest już pełno aren i prawie nikt z nich nie korzysta. Jestem na nie

MorgiBack
27-12-2012, 22:34
Na cholerę chcecie na siłę zrobić z APO drugi Real.

Ogarnąć się tam.. Jestem na NIE.

Arab
28-12-2012, 04:27
Jesli Ci sie podobaja arenki jak na RL to graj tam to jest OTS po co wprowadzac kolejna arene z ktorej bedzie korzystac kilka osob? Juz jest wystarczajaco aren.

Nie