Zaloguj się

View Full Version : Apo 8.42

Lolipops
27-12-2012, 18:53
Witam chciałbym się dowiedzieć czy Apo 8.42 będzie kiedykolwiek uruchomione,jeśli tak to kiedy?
Pozdrawiam Lolipops.

Domcio Old
27-12-2012, 19:11
APO 8,42 nie zostanie uruchomione poniewaz to jest bez sensu i tak nikt na nim nie bedzie grac.
Administracja nie ma czasu na APO 7,6 to co dopiero na 8.42 :)

adekson
27-12-2012, 19:13
mogliby otworzyc i tak maja go fri ;s takie cos do pekando z lekkim enfo ;]

Mr Fsza
27-12-2012, 22:42
lepiej by było swoją tibie zrobić własny klient na silniku tibi

duża reklama i zapowiadany ten ots ;d

Sasha Rookslayer
27-12-2012, 23:23
Fsza, nie można zrobić własnej Tibii człowieku bez mózgu..

#topic

APO 8.42 nie zostanie uruchomione, ponieważ było już raz i był to wielki niewypał. Administracja nie ma czasu na główny serwer 7.6, a co dopiero zająć się nowym... Tak, wiem... Niech znajdą osoby, które będą się zajmowały Ots'em, lecz trzeba pierw mieć do takich zaufanie.

Nikomu nie potrzebny jest serwer pod Tibie 8.42 i już nigdy nie zostanie włączony. Temat close, nie mam pojęcia, po co wy ciągle drążycie ten temat o nowszej wersji Tibii.

Zii Baba
28-12-2012, 10:25
Nikomu nie potrzebny jest serwer pod Tibie 8.42
Mow za siebie.

Temat close

Na szczescie to nie ty decydujesz o zamykaniu tematow wiec mordeczka jusz oki

nie mam pojęcia, po co wy ciągle drążycie ten temat o nowszej wersji Tibii.
Wiec czlowieku z mózgiem rusz nim, byc moze ktos by taki serwer chcial ?
@top
Watpie by odpalali drugi czy ten sam serwer 8.42, predzej otworza inny serwer pod nowszym protokolem np 8.6/9.~ w co watpie bo poki co administracja zbyt wiele czasu na serwer nie poswieca...

White Nygas
28-12-2012, 12:17
A wiecie czemu nikt tam nie grał ? Bo to nie jest 7.6 że gra się dla expa, tam się grało dla orania się... Jeżeli nie było by bana za bota (nie chodzi tutaj o to, że włączam cave i idę sobie tylko kto by był przy kompie to normalnie by sobie dalej latał) i pacc był by za free, dobra reklama i byście zobaczyli jak by się grało. Dodali by nowe potwory na których można by było expić, a nie tylko te Demony, Archdemony i Demonstone -.- Ja osobiście uwielbiałem Apo 8.42, lubiałem też czasami pograć sobie na roxie, a jeżeli by zrobili apo na silniku 8.6 to już by była totalna rozpierducha... Zobaczcie sobie gdzie teraz ludzie grają, only evo, rl mapa 8.6. Nie raz widzę jak po ~600 osób gra na jakimś evo. Po prostu trzeba by było zacząć wszystko od nowa, Mortiis i Tygrys musieli by zrobić jakiś ogólny temat do wypowiedzenia się, co by było dobre, a co złe. Wszystko by podsumowali i dodali coś extra. To tyle na ten temat, ja oczywiście bardzo bym chciał wrócić na stare śmieci.