View Full Version : Podsumowanie 2012 roku!
Witajcie!
Kolejny - 2012 rok dobiega już końca. Najwyższy więc czas, aby podsumować ten kolejny już rok istnienia APO.
Na forum przygotowaliśmy specjalny dział "Konkurs 2012 (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=118)", w którym umieszczone zostały trzy tematy:
1) Najlepszy użytkownik Forum.
2) Najlepsza osoba Ekipy Serwera.
3) Najlepsza osoba Ekipy Forum.
Każdy z tych tematów jest osobną częścią konkursu. Zapraszamy więc wszystkich użytkowników, aby podsumowali kolejny już rok istnienia APO.
Głosowania zakończą się 02 stycznia 2013 roku, więc pozostało niewiele czasu. Wyniki zostaną podane na stronie serwera w ciągu kilku dni od zakończenia konkursu (po weryfikacji głosów).
Czas... start!
Życzę powodzenia! Ciekawi mnie najlepsza osoba z ekipy serwera :)
Zii Baba
28-12-2012, 10:36
Juz sie zabieram za glosowanie, czekalem na ten konkurs, choc na dobra sprawe nie za bardzo jest na kogo glosowac XD
Laytenkowy
28-12-2012, 10:58
Czekałem i myślałem, że już nie będzie :D
Jak to mówią ' Niech wygra najlepszy ' :)
Sasha Rookslayer
28-12-2012, 11:47
Powodzenia dla wszystkich..
Dla mnie nikt nie zasłużył na najlepszą osobę Ekipy Serwera. Każdy olewa jak może, zero zaangażowania. Tak jak inne osoby... Co rok to gorzej :).
:O nie wiedziałem ze jest tu coś takiego. Na pewno zagłosuje.
P.S na pewno na ciebie demon nie dam głosu bo mi chciałeś Warna dać :eek:
To ma wyłonić najlepszego moderatora, a nie kogoś kto olewa sobie obrażające posty, bądź ich nabijanie, więc twoje uzasadnienie jest inwalidą. Co prawda w kategorii moderator nie ma za bardzo kto walczyć, Demon będzie faworytem do końca. Zobaczymy co z tego wyniknie, życzę wszystkim powodzenia!
Doktor Szypka Konefka
28-12-2012, 14:59
Ja proponuje zrobić głosowanie na najgorszą osobę z ekipy wtedy Rinson wygrasz.
~~<Biohazard>~~
28-12-2012, 15:54
No to trzeba ustalic teraz wszystkie "za" i "przeciw" ;]
Zarexoholik?
28-12-2012, 18:21
Głosowanie na osoby z 2012 roku, więc czemu można oddawać głosy na osoby, które posadę mają miesiąc albo kilka miesięcy? Rok to 12 miesięcy. Straaaaaaszne niedociągnięcie.
Nie zagłosujesz na kogoś, kto chciał Ci dać warna (zapewne słusznie)?
To właśnie świadczy dobrze o Demonie, wykonuje swoją pracę jak należy :)
#Topic
Zagłosowane w 2'ch tematach, na najlepszego użyszkodnika nie będę głosować, ponieważ nikt tutaj nie zasługuje na taką posadę.
CHADA <3
28-12-2012, 22:03
Kijowe to głosowanie za mało tematów w tamtym dziale ;) i za mało osób do wybrania !
Zagłosowałem, uważam, że słusznie. Coś mało osób w tej sondzie na najlepszego moda. ;d Wszyscy się zmyli. XD
Głosowanie na osoby z 2012 roku, więc czemu można oddawać głosy na osoby, które posadę mają miesiąc albo kilka miesięcy? Rok to 12 miesięcy. Straaaaaaszne niedociągnięcie.
dokładnie.
Przykład to Demon. Posade ma od niedawna a mimo to, nie można zagłosować na niego w sondzie na najlepszego użytkownika bo od miesiąca + ~ ma range na forum..
MorgiBack
31-12-2012, 11:38
Życzę powodzenia! Ciekawi mnie najlepsza osoba z ekipy serwera :)
Na pewno nie ty. Haha :*
Wygra osoba, która ma najbliższe kontakty z administracja to pewne. Nie ma sie co łudzić . :)
Nocny Mistrzu
01-01-2013, 23:48
Powodzenia dla wszystkich..
Dla mnie nikt nie zasłużył na najlepszą osobę Ekipy Serwera. Każdy olewa jak może, zero zaangażowania. Tak jak inne osoby... Co rok to gorzej :).
tez tak uważam ponieważ zepsuła mi się choinka w domku i nikt mi nie pomogł kiedyś straciłem demon shielda i byłem zapewniany ze zostanie to naprawione i znowu ja straciłem w ten sam sposob wiec zero organizacji :mad::mad:
#*~Capitan#*~
02-01-2013, 21:04
Jak bym miał ocenić prace gmów przez sam grudzień to bym wybrał Łika w sumie na niego i tak zagłosowalem. A jeżeli chodzi o zaangażowanie w prace na serwerze przez cały rok to niestety ale nie spisaliście się ... coraz mniej was obchodzi ten serwer senior tutorzy wchodza na serwer zeby pobanować ( teraz ten okres świąteczny trochę was usprawiedliwia bo były najazdy ) a tak to dno.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.