View Full Version : Walka
CHADA <3
29-12-2012, 09:56
Witam
Chciałbym zorganizować walki gildi ;). Gildia która by wygrała została by pochwalona , opisana(na forum) lub jakoś wynagrodzona w grze ;)
PS: BEZ KOMENTOWANIA NIE GŁOSOWAĆ !
Nie taki zły pomysł. Na Tak ;)
pomysl dobry , lecz malo praktyczny xD patrzac na te guild, to sie plakac chce ;p mimo wszystko na tak,.
Bez sensu, bo znowu byłby płacz, że Jihad wszystko wygrywa - co jak co ale graczy mają raczej najlepszych.
jeśli robisz propozycje to ją dopracuj tak, żeby była już w prawie finalnej wersjii : o
jak wyobrażasz sobię walkę gildii A, w której jest całe top20 z gildią B, w której rekrutacja jest od 100lvl'a?
Zii Baba
29-12-2012, 11:34
Bez sensu, bo znowu byłby płacz, że Jihad wszystko wygrywa - co jak co ale graczy mają raczej najlepszych.
Podbijam.
Nie ma po co robic takiego czegos skoro teraz w wiekszosci przypadkow do gildii dochodzi sie po to zeby kogos ojebac, w takich gildiach przewaznie jest zero zgrania, kazdy ma sie nawzajem w dupie, a przeciez taka ekipa odpadnie jako jedna z pierwszych...
#*~Capitan#*~
29-12-2012, 12:10
Bezsens wiadomo która by gildia wygrała myślę że lepiej by to wypaliło jakby powiedzmy gildia podzieliła sie na 2 druzyny które będa miały wyrownane szanse i w każdej gildi 1 drużyna powinna dostać od lidera nagrode bo raczej administracja nic nie da
Za twoja propozycja jestem na nie
Laytenkowy
29-12-2012, 12:28
Za mało napisałeś.
Wyobraź sobie, że Twoja propozycja została przyjęta i dzień później odbywa się 1 walka na arenie - 100 poziomy konta 2500 :) Oczywiście wygrywają Ci drudzy, a pierwsi skarżą się na to, że przeciwnicy mieli bota i brali ich na hita. To by było naprawdę ciekawe.
Poza tym na serwerze gildia to grupa graczy, którzy sobie nawzajem pomagają, robią Questy itd., a na APO to zbiorowość osób, którzy w większości się na znają i sobie nie pomagają, bo zależy im na dłuższym opisie postaci??
Nie
Mamed first
29-12-2012, 13:22
Twoja propozycja nie ma rąk i nóg.
NIE
~~<Biohazard>~~
29-12-2012, 13:35
Twoja propozycja nie ma sensu. 100lv vs 1000lv (?)
Dopracuj bardziej
Matematyk
29-12-2012, 15:25
I po co to komu?
Mogą to na rooku wprowadzić, te walki gildii ;). To ma sens, bo to świat non pvp.
Sasha Rookslayer
29-12-2012, 15:57
Propozycja jak zawsze dobrze nie przemyślana. Jak miałoby to wyglądać, że Gildia jedna, gdzie są same 2000 poziomy, vs gildia druga, gdzie są 1000-1500. Nie chodzi nawet tutaj o pvp, kto jakie ma, ale o jaki przedział poziomowy.. :confused:
Można byłoby takie coś wprowadzić, lecz gildia na gildia, a przedział poziomowy byłby o 100 poziomów. Czyli 2500 lvl walczy z 2400/2600 itd.
Myślę, że to nie przejdzie, lecz zobaczyłbym taką arenką na wyspie dla początkujących, śmiechowo byłoby.
Sorry, ale jestem na nie.
Zarexoholik?
29-12-2012, 18:46
Każdy wie, która by wygrała to raz. Dwa, że jedna gildia, w której jest kilka top charów rozniesie w pył gildię z 500 poziomami.
Nie ma sensu.
Lolipops
29-12-2012, 22:53
Nie,
I tak jest taki spam przed depo że poezja
no teraz coś mi się wydaje, że tak by nie było. Nie chodzi mi o to czym ja gram czy coś lecz przegrał by Jihad!:)
wojny gildii to sie robi na 8++
Na innej zasadzie to bym się zgodził po prostu konkurs [ nie wiem konkurs na jakieś pytania ] z gildi do konkursu idą 3 osoby a i tak odpadają powoli tylko 1 może dojść do finału ; ).
tak tak ale tak jak napisałem to ja !
Propozycja nie wejdzie w życie. Temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.