PDA

View Full Version : Rodzinka.pl - Boscy bez pr?du - scena z odc. 60

Palladyn Zlosci
29-12-2012, 13:10
Wczoraj bylo w rodzince i strasznie mi sie w ucho wkrecilo ; ]
Co wy na to ?
http://www.youtube.com/watch?v=mIPpbNNXI_U

'Oxidosis'
29-12-2012, 14:02
wole rap, ale moze byc

KaZeK
29-12-2012, 14:29
Oglądałem :D Ojciec niezła nutę zapuścił a dzieciaki bez kinecta dostały świra :D Szczególnie Tomek :P

Kovalchuk
29-12-2012, 16:46
patologia... dla mnie ten serial to wielki syf i patologia, a tego małego ciote ta przyszla to nie moge sluchac jak sie podniecaja nim...

Lechista92
29-12-2012, 16:52
patologia... dla mnie ten serial to wielki syf i patologia, a tego małego ciote ta przyszla to nie moge sluchac jak sie podniecaja nim...

Oj tam już nie przesadzaj, czasami walą jakimiś fajnymi tekstami.
Szczerze mówiąc to serial jest lekkim odzwierciedleniem sytuacji w jakiejś luzackiej rodzinie, dlatego można się czasmi pośmiać.
Przeważnie leci wtedy kiedy ubieram się do szkoły/pracy dlatego czasami zerknę co tam się dzieje lub poprostu słucham ;D
Mam tylko nadzieję, że Kacperek nie będzie taką ciotą jak Justyna Bimber.
Póki jest mały, jest fajny.

Krul Scorviel Pierwszy
29-12-2012, 17:08

Co ty chcesz frajerze od Kacperka-to dobry ziomal. Wiem, że w jego wieku bawiłeś się klockami i samochodzikami-i ci żal teraz, osiągnał wiecej w wieku 8 lat niż twoje całe zycie jest warte ;/
@
Co do rodzinki to czasem jest smiesznie ale większosc akcjii przysadzona i na siłe śmieszna. Jednak na długie romantyczne wieczory z moją sexi dupeczko jest wporzontku(edited by dupeczka scorviela)

Sasha Rookslayer
29-12-2012, 17:29
Co takiego fajnego z tym ''łaj dibudibu daj:confused:'' to ja nie wiem.

Zii Baba
29-12-2012, 18:59
o ja pierdole jestes fujara XD pewnie tez tak tanczysz w chacie i spiewasz jak pradu nie masz dlatego ci sie to wkrecilo hahahaha beka

Adasik
29-12-2012, 20:24
Nie oglądam tego nałogowo, ale dobre teksty tam lecą. Ogólnie dobra obsada z Karolakiem na czele! :)

Rekrut
31-12-2012, 17:14
Czasem oglądam:D Ten mały nieźle daje czasem czadu:)

Dementor
06-02-2013, 03:08
Również czasem to oglądam. :D Ogólnie ten serial jest ok w porównaniu do jakichś innych. :p