PDA

View Full Version : oshee

Krul Scorviel Pierwszy
29-12-2012, 20:24
Witam, mam takie pytanie do was-pseudo koxy, czy picię oshee(niebieskiego) w trakcie treningu jest odpowiednie. Przeszedłem na owy trunek i czuje 50% więcej siły już nie wspominając o wytrzymałosci. Więc napiszcie mi drodzy mięsniacy czy propsujecie picie oshee w trakcie treningu czy wodę!
Z góry pozdrawiam Arek.

Okey
29-12-2012, 20:51
Napoje izotoniczne zawsze na propsie bo są o podobnej konsystencji co ślina przez co "lepiej wchodzą" i łatwiej nimi zabić pragnienie. Polecam Adam Małysz.

Cytat z google
Napoje izotoniczne nie przynoszą żadnych szkód dla naszego organizmu. Przyśpieszają regenerację ciała poprzez szybkie nawodnienie i dostarczenie potrzebnych elektrolitów i minerałów wypłukiwanych z potem. Jednak mają też cukier, dlatego warto się zastanowić czy zależy nam na procesach spalania tkanki tłuszczowej czy nie, bo jeśli tak, to lepiej wycisnąć do butelki z wodą odrobinę soku z cytrusów (cytryna, pomarańcze) i dodać łyżeczkę soli mineralnych.

Kacper tutaj!
29-12-2012, 21:09
spoko sa tez po treningu na uzupelnienie sil sam stosuje jednak w trakcie treningu woda, jest spoko

Pyk
30-12-2012, 09:20
Dobra beka z tematu kolorowej wody za 4 zł :D

Krul Scorviel Pierwszy
30-12-2012, 13:52
Napoje izotoniczne zawsze na propsie bo są o podobnej konsystencji co ślina przez co "lepiej wchodzą" i łatwiej nimi zabić pragnienie. Polecam Adam Małysz.

Cytat z google
Napoje izotoniczne nie przynoszą żadnych szkód dla naszego organizmu. Przyśpieszają regenerację ciała poprzez szybkie nawodnienie i dostarczenie potrzebnych elektrolitów i minerałów wypłukiwanych z potem. Jednak mają też cukier, dlatego warto się zastanowić czy zależy nam na procesach spalania tkanki tłuszczowej czy nie, bo jeśli tak, to lepiej wycisnąć do butelki z wodą odrobinę soku z cytrusów (cytryna, pomarańcze) i dodać łyżeczkę soli mineralnych.

Tylko, że niebieski oshee jest bez cukru ani zadnych tłuszczów-więc chyba najrozsądniejsze wyjscie.
Po analizie rynku internetowego, googlowego, i wikipediowego jestem pozytywnie nastawiony do owego trunku więc dzieki za pomoc ziomeczki :}