Zaloguj się

View Full Version : Snoop Lion

Krul Scorviel Pierwszy
29-12-2012, 20:49
http://www.youtube.com/watch?v=q6qHaBD89ZM
Witam, więc Snoop dog(teraz lion) przeszedł na rastafarianizm i nagrywa reggea. Co o tym sądzicie?-Jakie są wasze odczucia?
Według mnie 40 letni ćpun palący 40 jointów dziennie powinien troche przystopować z tym prestiżem.*jednak kawałek spoko*

Devixx
29-12-2012, 20:54
Uważam, że spalił mu się mózg (dosłownie) i obejrzawszy króla lwa postanowił zostać snoopskim lwem. Nie pasuje mi on do raggea, za mało pali.

Okey
29-12-2012, 20:59
nie wierze w nic już odkąd gra zmienia Ciebie
odkąd doberman snoop jest kundlem i gra reggae

dla mnie musiał spaść z dywanu, ale zawsze będzie zgarniał propsy za rap

Zarexoholik?
30-12-2012, 10:07
Jak gość, który nagrywał rap i przeszedł na reggae może być prawdziwy? Sam sobie kolana przestrzelił tym gównem.

polaczki biedaczki, snoop za 1 sygnet kupiłby wasze całe życie ; d,
On wcale sie nie odwrocil od rapu tylko mial chec wydac plyte reggea bo ma zajawke na to idioci, nawet nic nie poczytacie a hejt plynie od 16 latkow rzeką wielką, mówił, że rap to jego życie i to sie nie zmieni ale to artysta ma chęć na to więc to robi hajs i tak zrobi bo robi to dobrze a wy myjecie dupe kobrze elo breko.

Dzieciaku zrozum, że jego nagrywki po 2ooo roku to gówno, a nie rap. Rap jego życiem? To on już chyba dawno nie żyje, bo rapu nie nagrywa już kilkanaście lat.

Demon
30-12-2012, 10:12
Jak gość, który nagrywał rap i przeszedł na reggae może być prawdziwy? Sam sobie kolana przestrzelił tym gównem.
podbitka w 100%

^nie rozumiem, jak można tak diametralnie zmienić pogląd na muzykę, ale od zawsze byłem w przekonaniu, że niektórzy raperzy są przehajpowani

Numazus
30-12-2012, 11:15
On wcale sie nie odwrocil od rapu tylko mial chec wydac plyte reggea bo ma zajawke na to /CIACH/, nawet nic nie poczytacie a hejt plynie od 16 latkow rzeką wielką, mówił, że rap to jego życie i to sie nie zmieni ale to artysta ma chęć na to więc to robi hajs i tak zrobi bo robi to dobrze /CIACH/

/Demon/nie obrażaj :p

Krul Scorviel Pierwszy
30-12-2012, 13:39
On wcale sie nie odwrocil od rapu tylko mial chec wydac plyte reggea bo ma zajawke na to idioci, nawet nic nie poczytacie a hejt plynie od 16 latkow rzeką wielką, mówił, że rap to jego życie i to sie nie zmieni ale to artysta ma chęć na to więc to robi hajs i tak zrobi bo robi to dobrze a wy myjecie dupe kobrze elo breko.

Podbijam, niewiem dlaczego myslicie że jak przeszedl na reggea to odrazu padaka-jest artystą, musi się rozwijac, byc kreatywnym(tylko szkoda, że tak pózno).W rapie dużo osiągnał, teraz próbuje reggea
Jednak co mi się w tej jego przemianie nie podoba to zmiana religii, wiem że rastafarianizm kojarzy się wam z jointem i skunem jednak oni też mają swojego Boga itp.

Tumanbuga
30-12-2012, 16:34
Reggae to jest jakieś gówno od przećpanych idiotów(albo od marketingowców dla przećpanych idiotów :)), jak w ogóle można się tym jarać, mi jeden koleś mówił, że on po śmierci chciałby trawe z Bobem Marleyem jarać non stop(już nie mówiąc o tych babilonach itp. itd.), jprdl nie kumam tego shitu. A co do Snoopa to mało mnie to jakoś obchodzi, przecież koleś i tak od paru już lat nastawiony jest tylko na kwit, chociaż jakby zrobił rap płytę też by pewnie "troche" zarobił, a zresztą, who gives a flying fk?

Zii Baba
30-12-2012, 20:13
Reggae to jest jakieś gówno od przećpanych idiotów

ty dopiero przecpany jestes XD
Szczerze to mi to lotto, jak nagra cos konkretnego to poslucham, ale watpie w to, ta gdzie Snoop Dog i reggae juz yhym... Napewno bede wolal go rapujacego niz stekajacego