PDA

View Full Version : Mortiis - czy on istnieje?

Mikiel SZN
30-12-2012, 18:49
Witam.

Powiem tak, nie od dzisiaj jestem fanem teorii spiskowych. Muszę się z Wami podzielić czymś, co ostatnio mnie gnębi. Wydaje mi się, że Mortiis nie istnieje. To wszystko to pewnie jest spisek rozkręcony przez bandę dzieci. Czy ktoś z Was kiedykolwiek rozmawiał z Mortiisem? Z pewnością nikt! Konto na forum, to pewnie fejk, z którego korzysta wiele osób. Tak samo sprawa się ma z Tygrysem. Czy ktoś z nim kiedyś rozmawiał? Też pewnie nikt. Sprawa jest o tyle podejrzana, że jest podejrzana. W ogóle to dziwie sie, że nikt o tym wcześniej nie pomyślałem. Po rozmowie z pewnym moderatorem doszliśmy do wniosku, że Mortiis nie istnieje, a to wszystko to starannie zaplanowana akcja, która ma na celu no właśnie, co ma na celu? zapraszam do dyskusji, przepraszam za składnie, jestem pijany.

Do siego roku,
ByOuT

JEŻELI TEMAT ZOSTANIE USUNIĘTY TO WIADOMO, ŻE MORTIIS NIE ISTNIEJE, A ADMINISTRACJA UCISZA NIEWYGODNE OSOBY I TEMADY. POZDRAWIAM

Zii Baba
30-12-2012, 18:54
Uwazam, ze to sprawa Illuminatow. Zapewne chca zniszczyc mlode pokolenie pedalow, po wylaczeniu serwera nastapia masowe samobojstwa, taki jest ich plan dzialania!
Im predzej, tym lepiej.

Mr Fsza
30-12-2012, 19:00
Tutaj masz Mortiisa foto

https://www.youtube.com/watch?v=Ug5KUc5m2F0

+ wywiad Mortiis

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=9

+ wywiad Tygrys
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=35309

Jeśli chcesz tak bardzo jeszcze inne wywiady ich lub innych adminów znajdziesz .

Może niech Motiis zrobi od razu Radio Apo kanał rap,Disco Polo i jeszcze jakieś a sam zostanie Djem wtedy na pewno każdy z nim będzie rozmawiał .

'Boonek'
30-12-2012, 19:01
To wszystko przez brud spod paznokci szaszłyka !

Palladyn Zlosci
30-12-2012, 19:01
Tak, Mortiis istnieje.

Midq
30-12-2012, 19:03
znaki illuminatów są na serwerze widoczne od dawna, całe ankaros jest jedną wielką prowokacją pozdro dla kumatyh

Poziomek :P
30-12-2012, 19:04
Tutaj masz Mortiisa foto

+ wywiad Mortiis

+ wywiad Tygrys

Jeśli chcesz tak bardzo jeszcze inne wywiady ich lub innych adminów znajdziesz .

Może niech Motiis zrobi od razu Radio Apo kanał rap,Disco Polo i jeszcze jakieś a sam zostanie Djem wtedy na pewno każdy z nim będzie rozmawiał .

To są moje zdjęcia, byłem podwójnym agentem podłożyłem się żeby nic nie wyszło na jaw, teraz kiedy powstał ten temat nie ma co ukrywać. Ja udzielałem wywiadu, ja pozowałem do zdjęć, ja. Mortiis nie istnieje.

Mikiel SZN
30-12-2012, 19:04
To są moje zdjęcia, byłem podwójnym agentem podłożyłem się żeby nic nie wyszło na jaw, teraz kiedy powstał ten temat nie ma co ukrywać. Ja udzielałem wywiadu, ja pozowałem do zdjęć, ja. Mortiis nie istnieje.

Od razu wiedziałem, że każda Poziomka ma dwie strony.

Taki se pazdzioszek v1.01
30-12-2012, 19:14
też kiedyś się tym interesowałem, ale w jeszcze większym stopniu...

pewnego dnia obudziłem się gotowy do kolejnego wbijania leveli, ale pomyślałem... Przecież ja nawet nie znam mortiisa, a co, jeśli on nawet nie istnieje?
był to piękny dzień, słoneczny, więc postanowiłem wybrać się do rodzinnego miasta Mortiisa, Przemyśla. Dzień był naprawdę fajny choć zaczął się średnio bo obudziła mnie potężna sraka plus niestety znów miałem nocny wzwód, ale szybko się z tym uporałem wrzucając brudne prześcieradło do kosza na pranie i pobiegłem na pociąg.
w Przemyślu usiadłem na ławce i myślałem... myślałem tak długo i po dwóch minutach myślenia stwierdziłem, że muszę coś zrobić. Wstałem i krzyczałem 'Mortiis kamil ostrowski haaalo!!', krzyczałem tak dość długi czas i po 5 minutach wymyśliłem nowy plan, poszedłem na policje powiedzieć że się zgubiłem i nazywam się kamil ostrowski z przemyśla. policjant aresztował mnie i razem poszliśmy na obrady sądu najwyższego, gdzie czekał na mnie pewien brodaty, brudny człowiek. wiem że był brudny ponieważ odór jaki z siebie wydawał rozchodził się po całej sali, to był bardzo tajemniczy człowiek, gdy podnosił palec na sali umierało niewinne dziecko oblewając krwią wszystkich wokoło.
sędzia smrodek, bo tak go nazwałem w tej sytuacji, powiedział, że za porwanie grozi mi kara śmierci, i nic nie dało moje tłumaczenie że to mnie porwali, a nie ja porwałem.
nagle sędzia zdjął ubrania i wyszedł z niego człowiek który miał na czole napisane 'armia podkarpacki ots' i zaprosił mnie na piwo, powiedział że to wszystko żarty i nic mi nie grozi, wypiliśmy piwo i poszliśmy razem na imprezę na której było naprawdę zajebiście. (zaruchałem)
tak więc mortiis istnieje i jest bardzo fajnym kumplem a jego pseudonim to sędzia smrodek :)

Krul Scorviel Pierwszy
30-12-2012, 20:02
Tutaj masz Mortiisa foto

+ wywiad Mortiis

+ wywiad Tygrys

No i co z tego, że jest jakieś marne zdjęcie-równie dobrze moze to być konserwator z twojego gimnazjum.
A co do wywiadu to pozostawie to bez komentarza(każdy mógl o na to odpowiadac).
Jak widać nie ma żadnych dowodów na istnienie Mortissa, tak samo jak Boga. Więc wieszcie dalej :}

Hektor Gompka
30-12-2012, 20:20
W ogóle to dziwie sie, że nikt o tym wcześniej nie pomyślałem.

Szczerze? JEBŁEM!

I nie mam więcej pytań ;<

Orson_Pall
30-12-2012, 20:45
powołuje komisje śledzczom aby zbadac ta sprawe powołuje do niej mikela poziomka i bajołta i azbesta ;];];] pozdrawiam antoni macierewicz

@edit to wszystko w ogole mi smierdzi trotylem

Ebzdy
30-12-2012, 20:48
Ja rozmawiałem z Mortiisem vel Kasią na skype więc temat uważam za wyczerpany (:

Marcelllo
30-12-2012, 22:55
Ja rozmawiałem z Mortiisem vel Kasią na skype więc temat uważam za wyczerpany (:
No tak... Ale nie musisz ukazywać wszystkim jego preferencji seksualnych :D

Mortiis istnieje, jedynie pojechał na transplantacje cycków.

Faamous
30-12-2012, 22:57
malo tego !

to wszytsko kreci sie dla kasy zeby muc orgazniowac tajne zgromadzenia grupy POSZ (panow onanizujacych sie zaciekle) chodzi o to ze wszytsko kreci sie wokul tego zeby zwrucic owage na rzekomego mortiisa, to bardzo skutecznie opracowany plan ktury ma an celu przejecie real tibii !

a wsyztsko zaczela sie od tego ze mama hulka spadla ze shodow jak biegla na porodowke.

First Sasha Rookslayer
30-12-2012, 23:00
Mortiis istnieje, nie wiem po co robisz taki temat typie. Jego zdjęcie znajduję się poniżej:

http://i49.tinypic.com/notsg6.jpg

Dużo osób pisało, że to nie on, ale uwierzcie, że to Moriits. W końcu sam dał swoją fotkę. Mortiis wbija na serwer, pisałem z nim, oraz rozmawiałem na Skype, więc istnieje. Tygrysa mordeczki nie widziałem, ale również z nim pisałem, oraz rozmawiałem na Skype.

Temat uważam za zamknięty, bo tylko wieje sandałem.

Zarexoholik?
30-12-2012, 23:58
Uwielbiam czytać o teoriach spiskowych jednak tym razem ta teoria zostaje rozwiana. Rozmawiałem z nim kilka razy na TeamSpeaku.

~~<Biohazard>~~
31-12-2012, 00:00
Wgl po co taki temat zakladac ??

Czepi
31-12-2012, 05:02
to wszystko to starannie zaplanowana akcja, która ma na celu no właśnie, co ma na celu? zapraszam do dyskusji, przepraszam za składnie, jestem pijany.

@up
Jak to po co? Nowy rok się zbliża, trzeba się bawic :D

#t
Tak, istnieje :P

Mikiel SZN
31-12-2012, 07:47
Mortiis istnieje, nie wiem po co robisz taki temat typie. Jego zdjęcie znajduję się poniżej:

Dużo osób pisało, że to nie on, ale uwierzcie, że to Moriits. W końcu sam dał swoją fotkę. Mortiis wbija na serwer, pisałem z nim, oraz rozmawiałem na Skype, więc istnieje. Tygrysa mordeczki nie widziałem, ale również z nim pisałem, oraz rozmawiałem na Skype.

Dobra, Ty sobie uważaj abyś po pysku nie dostał.

Uwielbiam czytać o teoriach spiskowych jednak tym razem ta teoria zostaje rozwiana. Rozmawiałem z nim kilka razy na TeamSpeaku.

Widzę, że nawet Ciebie Zarex zmusili abyś kłamał. Nie daj się zastraszyć, są od tego odpowiednie instytucje.

Wgl po co taki temat zakladac ??

Aby dać do myślenia takim baranom jak Ty.

Wasik
31-12-2012, 11:05
Mortiss pochodzi z przemysla , kumpel kiedys chcial kupic od niego items za zl , pojechal - podobno zyje . "itemow nie sprzedajemy"

Azbestowy Człowiek
31-12-2012, 11:41
co ma na celu?

reptilianie

nic nie trzeba dodawać

Refresh
31-12-2012, 13:25
morze jest, morze nie ma, tylko wruszka zembuszka wie, czy mortiis jezt.

'Oxidosis'
31-12-2012, 13:42
japierdole, nie wierze w niektórych typków tutaj się wypowiadających :cool::cool:

@topic

no bo nie istnieje, tygrys często jest na forum w okolicach godziny 9-10 bo wtedy ustawia boota na automatyczne logowanie... ten caly tygrys to bot

Azielu$
31-12-2012, 14:06
Nie istnieje, to tylko wymysł waszej wyobraźni. ;/

Crote
31-12-2012, 14:28
że nikt jeszcze nie dodał foty mortiisa z kagańcem na mordzie ;/

Rekrut
31-12-2012, 14:49
Istnieje ale niestety nie odpisuje na nic:(

Zarexoholik?
31-12-2012, 15:44
że nikt jeszcze nie dodał foty mortiisa z kagańcem na mordzie ;/

Nie kuś, bo dodam. xd

Tak na serio to Mortiis nie istnieje. Nie wiadomo jak powstało APO, podobno był wielki wybuch, ale co dalej?

TRIKOL XD
01-01-2013, 11:22
mikiel jak tam lapy przypakowales
mortiis nie zyje xddddd

Mikiel SZN
01-01-2013, 11:36
mikiel jak tam lapy przypakowales
mortiis nie zyje xddddd

z tej strony byout, banujo mi konta, wiec siedze na knurze.

Xienus o.O
02-01-2013, 14:25
Gadałem z kaczynskim, powiedział ze to wina Tuska.

Laytenkowy
02-01-2013, 16:22
Nie kuś, bo dodam. xd

Tak na serio to Mortiis nie istnieje. Nie wiadomo jak powstało APO, podobno był wielki wybuch, ale co dalej?

Tak to jest, gdy ludzie się bawią zapałkami.

*

Zdobyłem to z moich tajnych źródeł, ma się dojścia:

77.112.0.0/14 # AS8374: PL-PLUSGSM-20061222
87.251.224.0/19 # AS8374: PL-PLUSGSM-20050915
92.60.128.0/20 # AS8374: PL-PLUSGSM-20071204
95.40.0.0/15 # AS8374: PL-PLUSGSM-20081013
188.125.32.0/19 # AS8374: PL-PLUSGSM-20090706

Tajne kody do bazy danych znajdujących się w strefie 51.
Wszystkie informacje na temat Mortiisa i jego tajemniczej przeszłości, mrożące krew w żyłach. Istnieje pewne ryzyko zlokalizowania obiektu z, którego został nadany sygnał do tajnej bazy, więc szukajcie go w kafejce internetowej. Inaczej przyjdą w garniturach i Was zgarną...

#t

Mortiis istnieje. Jak to możliwe, że kasztany nie mówią?

Poiwo
02-01-2013, 16:29
Istnieje może max 3 - 4 osoby w ekipie i wszyscy mają po 2 konta

Fajne jest to ktoś odchodzi a brał kasę i był najlepszy przykład - Santano
Teraz ktoś doszedł i będzie od niego lepszy pewnie .

to są te same debile ze szkoły albo rodzina i grają razem co jakiś czas nowy gm a niby ta sama osoba

C h a d a <3
08-01-2013, 21:03
Więc tak przejdę do rzeczy pisanie e-maili na e-maile to strata , jednak że iż to forum też istnieje i "kur*a" mać czekam na odpowiedź od dłuższego czasu .......

#*~Capitan#*~
08-01-2013, 21:57

:confused::confused::confused: załamka Mortiis jak zobaczy ten temat to powie co to jest WTF:confused::confused::confused:

Tak Mortiis istnieje mieszka w przemyślu i nawet byłem u niego po paca kiedyś ( 3 lata temu ) z kuzynem który grał Szeryffem na 8.4 APO

Xzaz!t
10-01-2013, 17:51
Co jak co, ale nigdy nie spodziewałbym się, że ktoś napisze taki temat.
Dobre! :D

Ale istnieje Mortiis, lecz serwer ma już w dupie ;)

Dideek
10-01-2013, 18:18
a kto to mortis?
././././

Ardianek
10-01-2013, 18:23
Zabili go i uciekł ;(