View Full Version : 600 poziom do?wiadczenia by Capitan :)
#*~Capitan#*~
30-12-2012, 21:45
Udało się chciałem do końca roku wbić ten 600poziom i mam :D
http://i50.tinypic.com/2j26jc8.jpg
Nie życze sobie żeby w tym temacie wypowiadał się Sasha Rookslayer jeżeli jego post moderator zobaczy proszę ukarać go banem
Pozdrawiam wszystkich którzy czuja się pozdrowieni ! :)
TuRoczeK
30-12-2012, 21:46
Oczywiście gratulacje :)
Goń Fsze
Zii Baba
30-12-2012, 21:51
***** napisales, ze wbijasz 600, ale zaprosic na ss to juz nie zaprosiles marny grajku
GZ
JA PIERD... DOPIERO TERAZ ZAUWAZYLEM Week jakie kamuflaro jak zolnierz jakis week drzewem XD na sylwka ma przebranie
No piękne foto piękniejsze jeszcze bo ja na nim jestem ;>
Gratuluję no bo jest czego gratulować leć teraz jak najszybciej dalej dalej i jeszcze raz dalej !
ile % do 8mlvl?
First Sasha Rookslayer
30-12-2012, 23:07
Po pierwsze marny 19 latku, który ukończył tylko szkołę gimnazjalną, jest to Forum dyskusyjne. Na tym Forum każdy ma prawo do swojej opinii, oraz oceny i wymiany informacji, poglądów między osobami, więc synek nie pisz mi tutaj, że jeżeli coś Ci napiszę, to któryś z Moderatorów wlepi mi bana. Jedynie kto może dostać takiego bana, to jesteś Ty, bo nie masz prawa pisać takich rzeczy.
#t
Dużo brudów na Ciebie znalazłoby się, lecz nie mam czasu wymieniać ich.
Jedynie co mogę napisać to nie gz, bo wbiłeś tą postacią około 300, czy tam 400 poziomów, a to jest nic. Używasz programów ułatwiających grę, czytaj botów, więc tym bardziej nie gz. Jesteś wulgarny, w pixelach do wielu osób. Gdybyś miał okazję, oszukałbyś nawet na 5cc. Jednym słowem, życzę hacka :).
Dziękuję za uwagę,
Sasha.
Moon Red
30-12-2012, 23:28
Po pierwsze marny 19 latku, który ukończył tylko szkołę gimnazjalną, jest to Forum dyskusyjne. Na tym Forum każdy ma prawo do swojej opinii, oraz oceny i wymiany informacji, poglądów między osobami, więc synek nie pisz mi tutaj, że jeżeli coś Ci napiszę, to któryś z Moderatorów wlepi mi bana. Jedynie kto może dostać takiego bana, to jesteś Ty, bo nie masz prawa pisać takich rzeczy.
#t
Jedynie co mogę napisać to nie gz, bo wbiłeś tą postacią około 300, czy tam 400 poziomów, a to jest nic. Używasz programów ułatwiających grę, czytaj botów, więc tym bardziej nie gz. Jesteś wulgarny, w pixelach do wielu osób. Gdybyś miał okazję, oszukałbyś nawet na 5cc. Jednym słowem, życzę hacka :).
Dziękuję za uwagę,
Sasha.
Ale ty jesteś dorosły o Boże!!! Piszesz tak jakbyś kij zjadł a masz IQ śledzia.
Gratulacje :*
KopMordo
30-12-2012, 23:35
#t
Dziękuję za uwagę,
Sasha.
A po ch*j pchasz się tam gdzie cię nie chcą?
#Gz, nie dużo do tysiaka zostało :)
Gratuluje:confused::confused: Chyba...
No gz capitan! Go go do 666!
Przykro mi ze nie dalem wbic na ss'a a chcialem ;d
na nastepnym bede na pewno!
Oczywiście gratulację, i życzę dalszych awansów ;)
Gratuluje, patrze przerwa świąteczna sie przydaje to pg walisz XDDD
#t
Dziękuję za uwagę,
Sasha.
SCIAGAC CZAPKI Z GLOW DOROSLY SASHA PRZED WAMI! czlowieku , proponuje ogarnac , wypominasz mu ze nie skonczyl szkoly , a ty czym sie pochwalisz? srednia z gima 2,5 i siedzisz w zawodowce jako pixelo-tapeciarz. Na prawde gratuluje. W sumie jedynie czym mozesz sie pochwalic , to tymi 5000h na apo. Tak , to wyczyn bo chyba nie ma innego idioty ktory przesiedzialby okolo 205 dni online na tibii <3 wiec stul morde, a uwa i tak nie sprzedam ci za 30zl.
@top.
Ofc gz ziomeg , gogo 700?:D coz to dla ciebie :) jak tam loot na dlr ? i jeszcze raz gratulacje za usadzenie tych smieci XD
BTW. zycze dobrego loota z ich choinek XD
#*~Capitan#*~
31-12-2012, 16:07
#t
Dziękuję za uwagę,
Sasha.
Teraz sprostuje tego pixela. 17 latku popatrz w lutro bo ci życie ucieka przez tą grę spinasz się na ludzi a sam nie jesteś lepszy , jak mam być szczery tobie nawet bym zajebał 1gp bo jesteś nikim każdy o tym wie i niektórzy Cię lubia bo myślą że coś uzyskaja. A co do szkoły to dobrze wiesz że ukończyłem Technikum Logistyczne i mam tytuł technika tak więc nie pierdol kocopołow bo się na to nie da patrzeć
@Topic
Dziękuje wszystkim za miłe komentarze postaram się jeszcze trochę tu pograć zobaczymy ile ... :)
C h a d a <3
31-12-2012, 18:57
To ja ten z dolnego lewego rogu (Don Pro) Tak jak w skrinie Don Pro: Gratulacje:P
nie gz, bo wbiłeś tą postacią około 300, czy tam 400 poziomów, a to jest nic. Używasz programów ułatwiających grę, czytaj botów, więc tym bardziej nie gz. Jesteś wulgarny, w pixelach do wielu osób. Gdybyś miał okazję, oszukałbyś nawet na 5cc. Jednym słowem, życzę hacka
Napisałeś własną autobiografie.
_t
Gratuluje, leć do którego chcesz.
Gratulacje, Sasha chyba Ci zazdrości XD
Podbijam #Grot #KaZeK ! <3
Gratuluje ;) jak Ci się znudzi sprzedaj, to jeśli jeszcze jest coś warte ;D
Kacper tutaj!
01-01-2013, 22:55
sasha ostro napina dupsko, nawet kolega shabus z którym robi takie interesy zycia go nie wsparł w tym temacie so cry;///////////////
#gratuluje, co do tego co napisal sasha marne 400 lvli, ale to jest 2/3 tej postaci gdzie najdluzej te lvle ida wiec sila rzeczy jest trudniej;b
~#*Nalesniczek Zla*#~
01-01-2013, 23:33
Gratuluję pędź do 666 i na klapki <haha> Pompa nie graj tu. Miałeś przestać dawno temu ;p
#*~Capitan#*~
02-01-2013, 00:44
Sprostuje ze grałem 3 postaciami z czego zmieniałem je tylko ze względu na skille lvl nie był większy więc gram jakby jedna postacia więc nie wbiłem 400lvli jak to pixel pisze :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.