Zaloguj się

View Full Version : rzucenie fajek

Krul Scorviel Pierwszy
01-01-2013, 12:28
witam, wiec jak wiekszosc rzucam fajki takie tam postanowienie noworoczne :D
i tutaj jest pytanie znacie jakies dobre sposoby na rzucenie?

lubie palic bo niewiem kurde poprostu lubie faje :}:}}

Τettmeier
01-01-2013, 12:33
a lubisz palic papierosy czy po prostu zawsze palisz bo musisz?

jesli lubisz choc troche szluga to zadne plastry i cukierki nie pomagaja bo próbowałem 2 tygodnie nie palilem wystarczy na 1 dzien odstawic cukierka i KONIEC twojego rzucania nie polecam
jak musisz to co innego wtedy mozna zrec te cuksy przez miesiac czy 2 ale mowie sam osobiscie nie wierze ze to pomaga

e-papieros gowno dwoch kumpli kupilo to teraz jeszcze wiecej hajsu wydaja bo pala normalne i to i zal ich xd

jedyny sposob na rzucenie papierosow to SILNA WOLA bez niej nie bedzie sukcesu. znam ludzi ktorzy mowili po 15 latach "nie palę" i z dnia na dzien odkladali to swinstwo. jesli naprawde chcesz rzucic palenie to pomoze ci elektronik, plastry czy zwykle landrynki a jesli po kilku dniach mowisz "a zapale jednego, przeciez nie zaszkodzi" albo "jak ja lubie szlugi zapale" to .. wiadomo ze nie rzucisz

to moje zdanie

@edit
to chyba nici z twojego rzucania
a przynajmniej ja tak mam
ale tez bym kurde rzucil bo wiem ze niszczy zdrowie ale ostry relaxik jak se spale kiepa
nie weim

KopMordo
01-01-2013, 16:35
W sierpniu kupiłem sobie e-papierosa, paliłem go przez 2 tygodnie i od tego momentu przestałem. Mam obrzydzenie do nikotyny, normalnych szlugów nie mogę palić, bo po prostu mi nie smakują.

Zarexoholik?
01-01-2013, 16:50
Odrobina silnej woli i odstawiasz. Moja matula 7-8 lat temu rzuciła z dnia na dzień, powiedziała, że nie pali - i wystarczyło. W sumie jak chcesz rzucić palenie to musisz czymś zająć ręce [słonecznika zajebista opcja] i ogólnie zaczniesz więcej jeść.

Rekrut
01-01-2013, 17:35
Silna wola wystarczy :D Ja paliłem z 7 lat i teraz już nie palę:) Tylko jak coś wypije % to wtedy mnie ciągnie.

Napisał 15 latek.

@topic

palę i też mam ten problem

15 lat to ja miałem jak Ty się urodziłeś:D

#t

Silna wola i nie myśl o tym a ucisz na 100%.

Mikiel SZN
01-01-2013, 17:38
Silna wola wystarczy :D Ja paliłem z 7 lat i teraz już nie palę:) Tylko jak coś wypije % to wtedy mnie ciągnie.

Napisał 15 latek.

@topic

palę i też mam ten problem

Patryk1551
01-01-2013, 17:42
Zastanów się, czy naprawdę chcesz rzucać ;p Nie ma sensu inwestować w jakieś plastry, cukierki czy jakieś inne gówno jeśli sobie tak o tylko powiedziałeś, że nie palisz. Silna wola i można rzucić, tak mi się wydaje ;p Sam palę i w sumie też lubię, ale wydaje mi się że dałbym radę jakbym chciał ;p

Numazus
01-01-2013, 17:49
każdego szluga zanim zapalasz wsadzaj w tyłek, działa, potwierdzone info.

First Sasha Rookslayer
01-01-2013, 18:16
Kup elektrycznego papierosa, oraz coraz rzadziej pal. Uwierz, że Ci to pomorze i rzucisz szybko palenie. Potwierdzone info, działa w 100%. Aaa, jeszcze jedno! Musisz to chcieć!

Poziomek :P
01-01-2013, 18:16
znajdź se dziewczyne która ci zabroni palić i niech cie pilnuje fes polecam działa sprawdzone w jebliczu

Kup elektrycznego papierosa, oraz coraz rzadziej pal. Uwierz, że Ci to pomorze i rzucisz szybko palenie. Potwierdzone info, działa w 100%. Aaa, jeszcze jedno! Musisz to chcieć!

małopolska skurwysnu pomorze jebie śledziem

KamilQ
01-01-2013, 18:31

wyjdz chlopie

#top
Kup elektryka i nie pal juz zwykłych, działa ;]

Palladyn Zlosci
01-01-2013, 18:37
Ja tam nie pale, zdarzylo sie pare razy jak koledzy poczestowali, kiedys moja mama tez palila i przestala z dnia na dzien bez zadnych problemow.
Sila woli ;]

Arab
01-01-2013, 18:50
E papieros cale gowno daje...
Jedyny sposob to silna wola a nie zadne gowniane tabletki plastry etc. po ktorych tylko sie chce rzygac.
Ja pale bo lubie i jakos nie mam zamiaru rzucac ;]

Nexav.
01-01-2013, 18:58
nagle kazdy pali/palił XD zainwestuj w e-faje

Krul Scorviel Pierwszy
01-01-2013, 20:10
nagle kazdy pali/palił XD zainwestuj w e-faje

e faje podobniez guwno dajom kolega z gry leaguoe of legends( bo takich tylko mam) kupił i praktycznie pali na zmiane e papierosa i zwykle wienc jaki w tym sens

TRIKOL XD
01-01-2013, 21:16
lepiej szmuglowac kogz

Daroo :(
01-01-2013, 22:27
najlepsza opcja to słoneczki pomaga i to bardzo, znam kolesia który rzucil tak palenie a palil z 10 lat, tylko ze nie palil miesiac umarl mu ktos z rodziny i znowu zaczal ;p

i ogolnie jesli mialbym rzucic to nie kupowal bym w ogole fajek, tylko co najwyzej brac pojary/na pol z kims palic, z dnia na dzien coraz mniej bedziesz palic bo nie zawsze ktos ma fajki, a kase najlepiej jesli masz to wydawaj odrazu na cos bo predzej czy pozniej pojdziesz kupic te fajki ; p

<Magiczny>
01-01-2013, 22:33
Wpadlem na bardzo dobry pomysl! Rysujesz papierosa -> wycinasz -> kleisz -> jak ci sie chce fajki to wpie..alasz ten papier.

Tak to wygladac ma. (http://www.google.pl/imgres?q=rysunek+papierosa&um=1&hl=pl&tbo=d&tbm=isch&tbnid=hvyjDZi4r1QTHM:&imgrefurl=http://sosw-cerekiew.republika.pl/obrazki%2520do%2520kwestionariusza.htm&docid=u8v-seepmtw5DM&imgurl=http://sosw-cerekiew.republika.pl/obrazy/5papierosy.jpg&w=400&h=300&ei=glXjUMr3A6ej0QXXr4HwAg&zoom=1&iact=rc&dur=243&sig=103860079141312867051&page=1&tbnh=144&tbnw=192&start=0&ndsp=38&ved=1t:429,r:7,s:0,i:108&tx=77&ty=43&biw=1247&bih=847)

Carmell
02-01-2013, 08:54
Ja tam tylko palę gdy jestem na imprezie i się pije coś %. Tak to nie muszę , chociaż korci w choooy , szczególnie gdy koledzy częstują :(

Zii Baba
02-01-2013, 09:28
Ja mam ten sam problem tzn pale, chcialbym rzucic, ale nie rzucam bo lubie palic xD Doszedlem do wnosku, ze poki co bede sie truc, pozniej sie o tym pomysli.

N-series
03-01-2013, 00:08
ja pale 1.5 roku a mam 20 lat w tym roku, też chciałem rzucic moja dziewczyna lamala mi fajki itp. teraz przy niej poprostu nie pale jak z nia jestem,bywal przeryw u mnie tygodniowe bez fajek , ale mam tak że łatwo sie wkurwia to musze zaraz zapalic miewam dni ze pale 2 faje i mi styka ,a miewam też takie że na wkurwie/lub jak pije od rana do wieczora xd to 1.5 paczki potrafi poleciec;c,rada jest jedna silna wola, jak chce ci sie palic to rob wdech wydech i nie mysl o tym żuj gume ,ten słonecznik też ok jest, najgorzej jest z zajeciem dla rak xd

Krul Scorviel Pierwszy
03-01-2013, 00:24
ja pale 1.5 roku a mam 20 lat w tym roku, też chciałem rzucic moja dziewczyna lamala mi fajki itp. teraz przy niej poprostu nie pale jak z nia jestem,bywal przeryw u mnie tygodniowe bez fajek , ale mam tak że łatwo sie wkurwia to musze zaraz zapalic miewam dni ze pale 2 faje i mi styka ,a miewam też takie że na wkurwie/lub jak pije od rana do wieczora xd to 1.5 paczki potrafi poleciec;c,rada jest jedna silna wola, jak chce ci sie palic to rob wdech wydech i nie mysl o tym żuj gume ,ten słonecznik też ok jest, najgorzej jest z zajeciem dla rak xd
a z penisem kolegi w rence przejdzie czy tak srednio?

Kacper tutaj!
03-01-2013, 02:46
a z penisem kolegi w rence przejdzie czy tak srednio?

probowalem pomaga jeszcze opcja zeby przed zapaleniem wlozyc szluge do dupska pomaga ale na krotki okres bo pozniej nie mialem juz zahamowan i palilem "gowniane" szlugi ;]]]]]]]]]

KaZeK
03-01-2013, 13:41
Dlatego ciesze się że nie pale :D

#t
Rzucić papierosy jest bardzo łatwo - bierzesz paczkę, zamach ("A więc to był ZAMACH" - Ryba 'Killer-ów 2') i rzucasz jak najdalej. I po kłopocie :)

'Oxidosis'
03-01-2013, 13:44
ja pale przejściowo od dwóch lat, czasem pół paczki dziennie czasami NIC przez dwa tygodnie, pale jak chce, nie czuje takiej potrzeby i dziwie się wszystkim tym, którzy odczuwają konieczność zajarania : ]

a nie przestaje palić w ogóle bo po prostu czasem fajnie zajarać szluga, dla towarzystwa.

Lechista92
03-01-2013, 14:01
Ja rzuciłem dzięki e-papierosowi. Zaczęłem palić e-papierosa, fajki całkowicie ruciłem a teraz nawet prawie tego e-fajka nie palę :)

Krul Scorviel Pierwszy
03-01-2013, 14:26
ja pale przejściowo od dwóch lat, czasem pół paczki dziennie czasami NIC przez dwa tygodnie, pale jak chce, nie czuje takiej potrzeby i dziwie się wszystkim tym, którzy odczuwają konieczność zajarania : ]

a nie przestaje palić w ogóle bo po prostu czasem fajnie zajarać szluga, dla towarzystwa.

zawsze sie tak mowi a potem jestes uzalezniony true story przerobilem na sobie, wienc nie pal skoro jeszcze sie nie wpierdoliłes ziomeq :}

unk
03-01-2013, 18:29
wyobraz sobie, ze od palenia fajkow zachorujesz na nowotwor na ktorego bankowo jebniesz bo jest w wczesnej fazie niewykrywalny a jak juz wykrywalny to na przerzutach ;p
poogladaj na youtube filmiki o szkodliwosci dymu papierosowego a potem pierdolnij se jakies psychotropy z apteki na sen :mad:

Demon
03-01-2013, 18:58
wyobraz sobie, ze od palenia fajkow zachorujesz na nowotwor na ktorego bankowo jebniesz bo jest w wczesnej fazie niewykrywalny a jak juz wykrywalny to na przerzutach ;p
poogladaj na youtube filmiki o szkodliwosci dymu papierosowego a potem pierdolnij se jakies psychotropy z apteki na sen :mad:
paląc już 5 lat jestem świadom zagrożen, a mimo tego dalej palę :confused:

^silna wola, nic innego